2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

cokmu bulanıyo benım hıc olmadı nerdeyse bınde bir ama oldugu zamanlarda peynır ve tuzlu cbuk kraker kesıyodu
Bikaç defa hastanede yatıp 6 kilo verecek kadar...
Bulantısı olmayanlar ne şanslısınız bir bilseniz.
Geçecek inşallah ama çok yıprandım işime gidemiyorum eve kapandım

Bikaç defa hastanede yatıp 6 kilo verecek kadar...
Bulantısı olmayanlar ne şanslısınız bir bilseniz.
Geçecek inşallah ama çok yıprandım işime gidemiyorum eve kapandım
Allah allah ya o kadarmı bunalıyorkı hastanede yattın kılo verdın :KK43: az cok yaşadığım zamanlar bende fenalık gecırıyodum ama dedıgım gıbu uzun surmuyodu anlıyorum yanı benımde oyle olsaydı bende bıkardım. ama gecıcek guzel dönemler gelecek o bulantılar gıtsın ozaman mis gıbı :)

Allah allah ya o kadarmı bunalıyorkı hastanede yattın kılo verdın :KK43: az cok yaşadığım zamanlar bende fenalık gecırıyodum ama dedıgım gıbu uzun surmuyodu anlıyorum yanı benımde oyle olsaydı bende bıkardım. ama gecıcek guzel dönemler gelecek o bulantılar gıtsın ozaman mis gıbı :)
Amin inşallah canım yemeden yaşamayı öğrendim:deli: bebişlere zorluklarla kavuştuk tüp bebekle bulantılara katlanıcaz inşallah sağsalim kucağımıza aldığımız günleri de görürüz :dua:

Amin inşallah canım yemeden yaşamayı öğrendim:deli: bebişlere zorluklarla kavuştuk tüp bebekle bulantılara katlanıcaz inşallah sağsalim kucağımıza aldığımız günleri de görürüz :dua:
kıyamammm altından bıle degerlıler onlar sımdı. benım ıkızler kendılıgınden oldu ama ablamında olmuyor. darısı ınsallah ablamında basına. benım suan karnımı germeye yavastan basladılar gunler gecmıyo sankı saglıklı dogumlar nasıp olsun hepımıze

Merhaba,
41 yaşındayım. tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldım. Geçen haftaki kontrolümüzde 2 kese gördü doktorumuz, ama biri sıvı olabilir dedi.
gelecek hafta kalp atışlarını duymaya gittiğimizde netleşecek herşey.
şaşkın ve endişeliyim. inşallah sağlıkla kucağıma alırım bebeklerimi.

Merhaba,
41 yaşındayım. tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldım. Geçen haftaki kontrolümüzde 2 kese gördü doktorumuz, ama biri sıvı olabilir dedi.
genelde her ikiz annesıne bu soylenıyo sanırım:anne: banada soylemıslerdı burdakı cogu arkadastanda duydum. kaybolan ıkız sendromu nedenıyle kalp atısını görmeden kesın ıkız demıyolar. umarım sizinde ıkıtanedır:KK200:

selin derin olarak karar verdim değiştirmezsek :)

Uuu.. ne güzel uyum sayiliyo birbirine.. saglikla gelsin kuzularrr...

Ah şu bulantı kısmını bi geçebilsem....

Canim sabah kalkinca mutlaka komidinin yaninda tuzlu cubuk kreker bulundur.. onun disinda sIk ama az yicen.. ve yagli besinlerden uzak dur.. mesela sabah cubuk kreker bastirsin icin.. üzerine ilik limonlu su ic.. sivi tüketimi cok önemli biliosun.. ardindan ekmegine salca sür tuzlu zeytin ye 3 tane.. ara ögününde muz tercih et light sütle birlikte smoothie yapabilirsin.. soguk sütle yap mideyi bastiriyo.. leblebide cok ii geliyo.. bi dene bu sekilde sabahlari nasil olcak.. mideni cok doldurma.. oya fena yapio.. yedikten sonra hemen uzanma.. evde yürü.. balkona temiz havaya cik yemeklerden sonra kapi pencere ac..

Merhaba,
Canimmmm hayirli olsun ... insallah ikizdir yaaa.. hayirlisi olsun tabide.. aramiza hosgeldin :-) saglikla duy pitpitlari insallah.. bizede haber et :-)

Merhaba arkadaşlar ben klomen kullandım bugün çatlatma iğnesi yaptı iki yumurtam 20 mm olmuş yani bu ikiz mi olacak demek bana yardımcı olurmusunuz tecrübeli ikiz anneleri lütfen...

X