-
- Konu Sahibi marbling817
ya ben cok mu tembellık edıyorum hc bısem yok almadım daha. senın baska cocugun varsa bılırsın ben tulum kıyafet kac beden almalıyım 0-3 aylık nekadar almam lazım daha cok 3-6 aylıkmı alayım ?
İnşallah hayırlısiyla ben bebek arabasıyla başladım alışverişe çünkü zaman geçtikçe agirlasirsin dedi doktor e bı de erken doğum riski ni düşünürsek başlamak gerekli diye düşündümAllah hayırlısını nasıp etsın inşallah cok güzel olur bır kız bır erkek:)
ben daha hic bısı almadım acele etmek ıstemıyorum ama almakmı gerekır bılmıyorumda. sonucta ıkız gebelık dogum erken olma durumu var. yavas yavas baslamak lazım heralde
PembeHelvam farkli bi bakis acisiymis hakli gibide geldi. Tesekkur ederim haber verdigin icin.
Haftaya devletten randevu aldim. Bende unutmazsam soracagim insallah. Bende de bu hafta nezle vardi. Cok zor geçiyor valla. Ihlamur bile ivmeye korkuyorum belki dokunur diye.
Sende bi sor baklim canim ne dicek.. bana mantikli geldi aciklamasi.. belki son haftalarda kullanilir ama suanda kesinlikle önermedi.. gidisata veya duruma göre belkide doktor önerip önermiyo.. insallah sorunsuz gecer hamileliklerimiz..
sanada cok gecmis olsun.. bende öyledim canim 10 gün boyunca.. ihlamur günde 2 fincan serbest.. ben zencefil ve limon karisimi ictim.. 1 fincan günde.. birde bol portakal.. dinlenmek gerekiyo tabi haliyle yatmak ama seninde benimde evde minnak var... pekte mümkün degilAllah yardimcimiz olsun..
Amin canım İnş sürekli dua ediyorum bende kalp atışını duydunmu sen sanırım daha erken Onun için benim bile zor gözüktüÇok geçmiş olsun okudum mesajlarınızı Allah bidaha öyle bi acı yaşatmasın inşallah. Çok zor anlıyorum.
Sağol canım çok şükür ki biri sağlıklıZeynosrkn84 gecmis olsun canim.
kacıncı haftadasın ? bende baslayayım ozaman yaİnşallah hayırlısiyla ben bebek arabasıyla başladım alışverişe çünkü zaman geçtikçe agirlasirsin dedi doktor e bı de erken doğum riski ni düşünürsek başlamak gerekli diye düşündüm
Kizim ekim dogumlu onu kis oldugu icin genelde hep iki kat giyindi. 0-3 aylik sekiz on takimi vardir sanirim. Birde 3 aylik olsa bile 4-5 aylikken filan giydi oyle iri bi bebek degildi. 3-6 ayliklarda en az o kadar vardir. Kıyafetleri indirimden aldim ama cok aldim
Yıkadı kurudi derken vakit geciyor. 2 cocuk buyurdi o kiyafetle. Ben elime gecen parayla kiyafet aldim cok mutlu olurdum
1 yasina kadar tum kiyafetini almistim
Tombuldut doktorum cinsiyetleri gördü ama söylemedi .. bidahakine dedi süpriz bi partimu hazirlicak bunu aciklarken bilemedim aman saglikli olsunlarda cinsiyetin bi önemi yok.. detayliya 3 haftam kaldi nasip olursa...
tabi saglıkları yerınde olsun en basta. cınsıyette merak ıste :) kacıncı haftadasın detaylıya kacıncı haftada bakılıyo ?
biraz 0 3 biraz 3 6 ay al canım kararsızsanbız dogu karadenızdeyız suanlık malesef asırı bı soguk oluyo ben bılmıyorum kac beden almam iyi olur. kimisi 3-6 aylık al zaten hemen buyuyorlar diyo. kimiside ıkız oldukları ıcın cok kucuk olurlar 0-3 ay hep al diyo. bende hıcbırını almadım oyle beklemedeyım
Yarın gideceğim bakalım inşallah duyarız 2. Kese kücukmuydu benim ki biri 5mm biri 3mm ydi 5 haftalıkken yarın tam 6 haftalik olacakAmin canım İnş sürekli dua ediyorum bende kalp atışını duydunmu sen sanırım daha erken Onun için benim bile zor gözüktü
evet geçen hafta aynı boydu bugun biri niminicik büyümemiş dedi diğeri maşallah büyümüş yumurta da kist 1 haftada oluşurmu ya kist var dedi geçen hafta neden görmedi peki buYarın gideceğim bakalım inşallah duyarız 2. Kese kücukmuydu benim ki biri 5mm biri 3mm ydi 5 haftalıkken yarın tam 6 haftalik olacak
İnş ikisininde kalbini duyarsın canım hayırlı Rabbim denYarın gideceğim bakalım inşallah duyarız 2. Kese kücukmuydu benim ki biri 5mm biri 3mm ydi 5 haftalıkken yarın tam 6 haftalik olacak
Belki sonradan oluşmuştur ya da bakmamıştım geçen hafta takılma kaybolur kendi kendineevet geçen hafta aynı boydu bugun biri niminicik büyümemiş dedi diğeri maşallah büyümüş yumurta da kist 1 haftada oluşurmu ya kist var dedi geçen hafta neden görmedi peki bu
15 haftaligiz. Hepsini birden almaya güç yetmicek çünkü zorlucak bizi o yüzden rahat gezebiliyorken alalım dedikkacıncı haftadasın ? bende baslayayım ozaman ya