2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Tsk ederim cnm. Hem sabah hem aksam 0.6 mi yapiyorsun? Anti faktor xa testini mi yaptirdin? Bu test icin igneyi 5 gündür kullanıyor olmak lazim.
Benim dozum 0.4. Doz testi yaptirsam da artiramam zayifim çünkü

Tsk ederim cnm. Hem sabah hem aksam 0.6 mi yapiyorsun? Anti faktor xa testini mi yaptirdin? Bu test icin igneyi 5 gündür kullanıyor olmak lazim.
Ben adete 4 gün kala kan testiyle öğrendim yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sonuç dün geldi 0.70 çıkmış doz aynen devam dedi dr. Tabi ben sadece devam etmem gerektiğini anladım :))

Ben de 1.72 boy 56 kilodayım ama 4 düşük var daha önce 0.6 tek doz kullandığımda bile düştü o yüzden artırdı. Ekstra kortizon da verdi dr bu kez baya ilaç alıyorum hayirlisi bakalim.

Paı diye bi gen de homozigot ,mtfhr ydi sanırım onda da Heterezigot

Benimde pai homozigot, iki gende heterezigot . Ayni sayiliriz. Hamile olmadigin zaman hemogramda plt degerin kac çıkıyordu ? Doz testin kac çıktı ? kusura bakma cok soru sordum ama sana gore bende doz testini dusunecegim

Benimde pai homozigot, iki gende heterezigot . Ayni sayiliriz. Hamile olmadigin zaman hemogramda plt degerin kac çıkıyordu ?
Bilmiyorum ki çok önemli bişey se dosya arabada alıp geleyim o ne acaba.
Yalnız bi kez anti kardiyolipin igm pozitif çıkmıştı onla alakalı olarak kortizon verdi sanırım dr.

Bende claxine 0.4 kullanıyorum hergün bendede pıhtılaşma var iğne İnşallah işe yarar şifa Allah tan bu arada misaagor ve kardelen384 günlerimiz aynı sizlerle sanırım bende 6+3bugun

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar kalp atışı dan önce başladınız demi ben 2 haftadır kullanıyorum kalp atışı daha duymadım İnş duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…