2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar kalp atışı dan önce başladınız demi ben 2 haftadır kullanıyorum kalp atışı daha duymadım İnş duyarım
Ben adetten 4 gün önce kan testiyle öğrendim ve öğrendiğim gibi başladım benim 5+5 bugün. Hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin Allahım da ikiz ya da tek farketmez yeterki olan evladımız sağlıklı olsun

Malesef gecen hafta kizim hastaydi ondan gecti. Elhamdülillah Cok kotu degilim ama tedirginim acikcasi. Hafif geliyor cok sukur. Ilac kullanmadin degil mo
yok canım ılac kullanmadım zaten doktora bıle gıdemıyorum yasadıgım sehırde bı tek devlet hastanesı var doktorda ıznemı gıtmıs tayınımı cıkmıs bellı degıl ortada kaldık resmen

Malesef gecen hafta kizim hastaydi ondan gecti. Elhamdülillah Cok kotu degilim ama tedirginim acikcasi. Hafif geliyor cok sukur. Ilac kullanmadin degil mo
yok canım ılac kullanmadım zaten doktora bıle gıdemıyorum yasadıgım sehırde bı tek devlet hastanesı var doktorda ıznemı gıtmıs tayınımı cıkmıs bellı degıl ortada kaldık resmen

Ben adetten 4 gün önce kan testiyle öğrendim ve öğrendiğim gibi başladım benim 5+5 bugün. Hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin Allahım da ikiz ya da tek farketmez yeterki olan evladımız sağlıklı olsun
Aminn İnş aynen Rabbim ne bahşettiyse çok şükür zaten ben yeni sezeryanlıyım korkularım var Allah yardımcımız olsun

Biri erkek diğeri kız dedi doktor ama sonra kızdan emin olamadi bakalım bı dahaki kontrolde inşallah:)
Allah hayırlısını nasıp etsın inşallah cok güzel olur bır kız bır erkek:)
Arkadaşlar aranızda alışverişe başlayan var mı bebekler için
ben daha hic bısı almadım acele etmek ıstemıyorum ama almakmı gerekır bılmıyorumda. sonucta ıkız gebelık dogum erken olma durumu var. yavas yavas baslamak lazım heralde

Aceleye hiç gerek yok maddi açıdan hazırlayın kendinizi hepsi alınır 1 günde bence herşey el altında var Rabbim alıp kullanmak nasip etsin hepimize

Gelir insallah canim ya kotu olmus. Insallah yez zamanda gelir doktor. Bende daha iyiyim cok sukur.

Valla ben bez ve islak mendil filan almaya basladim. Zaten kiz olurlarsa insallah ablalarin kıyafetleri yeter. Biberon filanda alcam dogumdan inve insalah.

Kızlar bebek arabası bakıyormusunuz? İkiz arabası hangi model hangi marka tercih edeceksiniz? Hafif olmasıda önemli

Kızlar bebek arabası bakıyormusunuz? İkiz arabası hangi model hangi marka tercih edeceksiniz? Hafif olmasıda önemli
ben galıba arkalı önlü alıcam markasına karar vermedım ama en ıyısı bu sekılde olanı cok arastırdım yanyana olanlar cafeler asansorlere vs sıgmıyormus genelde. kaldırımda da sıkıntı oluomus. oyuzden arkalı önlü düşünüyorum

Valla ben bez ve islak mendil filan almaya basladim. Zaten kiz olurlarsa insallah ablalarin kıyafetleri yeter. Biberon filanda alcam dogumdan inve insalah.
ya ben cok mu tembellık edıyorum hc bısem yok almadım daha. senın baska cocugun varsa bılırsın ben tulum kıyafet kac beden almalıyım 0-3 aylık nekadar almam lazım daha cok 3-6 aylıkmı alayım ?

ya ben cok mu tembellık edıyorum hc bısem yok almadım daha. senın baska cocugun varsa bılırsın ben tulum kıyafet kac beden almalıyım 0-3 aylık nekadar almam lazım daha cok 3-6 aylıkmı alayım ?
Canım benim tek yumurta olduğu için mi bilmem doktorum 2500 gramı geçmezler dedi hep 0 3 ay alıyorum ya da bakıyorum zaten 4 aylıkken izmirde sicaklar başlar ona göre alırım diye düşünüyorum

Canım benim tek yumurta olduğu için mi bilmem doktorum 2500 gramı geçmezler dedi hep 0 3 ay alıyorum ya da bakıyorum zaten 4 aylıkken izmirde sicaklar başlar ona göre alırım diye düşünüyorum
bız dogu karadenızdeyız suanlık malesef asırı bı soguk oluyo ben bılmıyorum kac beden almam iyi olur. kimisi 3-6 aylık al zaten hemen buyuyorlar diyo. kimiside ıkız oldukları ıcın cok kucuk olurlar 0-3 ay hep al diyo. bende hıcbırını almadım oyle beklemedeyım

X