- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
-
- Konu Sahibi marbling817
Sizin ki kaç haftalık. Benim tam 5 haftalıkken yani 2 gun once ultrasonda bir normal boyutta bir de küçük kese gördü önümüzdeki cuma konuşuruz şuan ikiz biri kaybolabilir dedi.Orası kesin değil imiş, dr.a sordum benimki de monokoryonik diamniyotik, yani tek plasenta ama iki amniyotik kese var. Henüz belli değil dedi
Sizin ki kaç haftalık. Benim tam 5 haftalıkken yani 2 gun once ultrasonda bir normal boyutta bir de küçük kese gördü önümüzdeki cuma konuşuruz şuan ikiz biri kaybolabilir dedi.
Değerin kaçtı canimBenim Dr 6 haftalıkken tek kese gördü ama 7.haftada iki kese ortaya çıktı :) hem de aynı anda 2 dr.a takibe gidiyorum. İkisi de aynı şekilde ilk zamanlar göremedi
Hayırlısı olsun canim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah benim içinde hayırlısı olsun bakalım gidince görecek miBenim Dr 6 haftalıkken tek kese gördü ama 7.haftada iki kese ortaya çıktı :) hem de aynı anda 2 dr.a takibe gidiyorum. İkisi de aynı şekilde ilk zamanlar göremedi
Git.cnm bol sans .ben ortada kaldim resmenYa ne kadr sacma tepkileri var bazen bu devlet doktorlarinin. Ben bi gideyim bakalim.bana ne diyecekler.
İki kese varsa çift yumurta ikizi,,kesin2 kesenin çift yumurta ikizi olduğu kesin mi? Benim de 2 kese var da.
Amin cnmBende 9. Haftanın sonlarındayım allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah allah sağlıkla kucagımıza almayı da nasip etsin şimdiye kadar 4 kürtaj olmak zorunda kaldım kimisinde kalbi hiç atmadı kimisinde durdu. Şimdi farklı ilaçlar yüksek doz ilaçlar kullanıyorum hayirlisi olsun diyorum sadece. Gebelik haftamız da aynı. Bende mide bulantısı ve uyku başladı gibi sizde durumlar nasıl.İki kese varsa çift yumurta ikizi,,kesinhayırlısı olsun canım
Uyku çok fazla,,giç bir akşam 22.00 u görmüyorum.yatsam hep uyıyacağım.halsizlik çok fazla.midemi bastırmak için sürekli tuzlu yiyorum,,peynir ekmek geneldeAmin inşallah allah sağlıkla kucagımıza almayı da nasip etsin şimdiye kadar 4 kürtaj olmak zorunda kaldım kimisinde kalbi hiç atmadı kimisinde durdu. Şimdi farklı ilaçlar yüksek doz ilaçlar kullanıyorum hayirlisi olsun diyorum sadece. Gebelik haftamız da aynı. Bende mide bulantısı ve uyku başladı gibi sizde durumlar nasıl.
kac haftalıksın canımArkadaşlar slmmmm.her geçen gün halsizliğim artıyor,,sık sık yemeye çalışsamda midem de hep bir ekşime sanki sıvı varve bastırmaya çalışıyorum hep peynir ekmek yiyorum;( benimle aynı durumda olan varmı??tavsiyelerinize ihtiyacım varrrr
6+1kac haftalıksın canım
cubuk krakerde cok iyi gelıyo. benım suana kadar oyle sıkıntım kusma yanma vs olmadı. sadece uykum cok oluyodu. ama sımdılerde halsızlıgımı haraket ederek yenmeye calısıyorum. inan nekadar uyursan okadar uykun gelır. nekadar tembellık yaparsan okadar halsız oluyosun. psıkolojık olarak da kendıne güc ver
canım zaten çalışıyorum,,memurum,,sürekli uyumaya vakit yok,,iş çıkışıda kızımla ilgileniyorum,,ama halsizlik ve uyku hali çok,,yatsam hiç kalkmayacak gibi yorgun hissediyorum kendimi...çubuk kraker aldım az önce,,iyi fikir teşekkür ederim.psikolojik olarak hergün daha iyi olacağımı düşünerek işe geliyorum,öle olmasa dacubuk krakerde cok iyi gelıyo. benım suana kadar oyle sıkıntım kusma yanma vs olmadı. sadece uykum cok oluyodu. ama sımdılerde halsızlıgımı haraket ederek yenmeye calısıyorum. inan nekadar uyursan okadar uykun gelır. nekadar tembellık yaparsan okadar halsız oluyosun. psıkolojık olarak da kendıne güc ver