2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Allah yardımcın olsun ama nekadar güclüsün sen maşallah :) bak hem calısıyorsun hem kızın da var. bence sabret bugunlerde gececek hersey daha guzel olacak .

Allah yardımcın olsun ama nekadar güclüsün sen maşallah :) bak hem calısıyorsun hem kızın da var. bence sabret bugunlerde gececek hersey daha guzel olacak .
çok teşekkür ederimm,,inşallah geçecekk,,Allah sabrını verir,,,hepimiz sağsalim alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah...

Benim sabah midem bulanıyordu sonra 8buçuk gibi bi anda kesildi korktum açıkçası, sizde öyle suratlı olan bi bulantı mi var belirli saatlerde mi oluyor.

Ben ilk diye mi küçük daha acaba

Olabilir guzelim ya ben yapi yas hepsi etkili tek olsaydi bu kadar buyumezdim biliyorm ama buyudum. Kizimda 6 aya kadar normal kıyafet giyebildim simdi 3 ayda hamile kıyafeti giyiyorum. Bu sabah dolabi toplayom dedim xs kıyafetim varmus simdi xl dogru gidiyorum.

Olsun ya sağlıklı olsunlar da gerisi boş :)

İkiz bebek bekleyen arkadaşlar karnınız ne zaman çıkmaya başladı :) hareketleri ne zaman hissettniz
biz 18 haftadayız ama cok şişmedim bizim anne tarafının genelde karnı gebelıkte cok cıkmıyomus ıkız oldugu halde anlasılmıyo cok. haraketler de suan anladıgım gıbımı bılmıyorm net degl ama ıcımde bısıler oluo sankı

Ay ne güzel Allah'ın izniyle net hissetcegimiz günlerde gelir hayırlısiyla :)

Benim sabah midem bulanıyordu sonra 8buçuk gibi bi anda kesildi korktum açıkçası, sizde öyle suratlı olan bi bulantı mi var belirli saatlerde mi oluyor.
Özellikle yemek yedikten sonra daha fazla oluyor.birden oluyor hep zaten..bugün polo naneli şeker aldım,,hani şu ortası boş yuvarlak şekerden,,inanılmaz iyi geldi

Özellikle yemek yedikten sonra daha fazla oluyor.birden oluyor hep zaten..bugün polo naneli şeker aldım,,hani şu ortası boş yuvarlak şekerden,,inanılmaz iyi geldi
Benim sanırım midem bulanmıyor inanki ben normalde de acıkınca midem bulanırdi ya da yağlı yiyince. bende bi sorun mu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…