- 15 Eylül 2017
- 43
- 63
-
- Konu Sahibi marbling817
ne ilacı kullandınız??Midesi bulanan arkadaslar ben ilacsiz geciremedim bulantiyi iskence gibiydi. Ama benim ilac uyku da yapıyordu. Ama simdi azalmaya basladi sadece kokudan rahatsiz olunca bulanti oliyor.
Allah yardımcın olsun ama nekadar güclüsün sen maşallah :) bak hem calısıyorsun hem kızın da var. bence sabret bugunlerde gececek hersey daha guzel olacak .canım zaten çalışıyorum,,memurum,,sürekli uyumaya vakit yok,,iş çıkışıda kızımla ilgileniyorum,,ama halsizlik ve uyku hali çok,,yatsam hiç kalkmayacak gibi yorgun hissediyorum kendimi...çubuk kraker aldım az önce,,iyi fikir teşekkür ederim.psikolojik olarak hergün daha iyi olacağımı düşünerek işe geliyorum,öle olmasa dateşekkür ederimmmm tekrarr
çok teşekkür ederimm,,inşallah geçecekk,,Allah sabrını verir,,,hepimiz sağsalim alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah...Allah yardımcın olsun ama nekadar güclüsün sen maşallah :) bak hem calısıyorsun hem kızın da var. bence sabret bugunlerde gececek hersey daha guzel olacak .
Benim sabah midem bulanıyordu sonra 8buçuk gibi bi anda kesildi korktum açıkçası, sizde öyle suratlı olan bi bulantı mi var belirli saatlerde mi oluyor.Uyku çok fazla,,giç bir akşam 22.00 u görmüyorum.yatsam hep uyıyacağım.halsizlik çok fazla.midemi bastırmak için sürekli tuzlu yiyorum,,peynir ekmek geneldeAllah yardımcımız olsun,,sağ salim alalım bebişlerimizi inşallah
İkiz bebek bekleyen arkadaşlar karnınız ne zaman çıkmaya başladı :) hareketleri ne zaman hissettniz
ne ilacı kullandınız??
Sürekli demek istemiştim otomatik düzeltme beni deli ediyorBenim sabah midem bulanıyordu sonra 8buçuk gibi bi anda kesildi korktum açıkçası, sizde öyle suratlı olan bi bulantı mi var belirli saatlerde mi oluyor.
Benimde var şimdi ama küçük top gibi yemekten sonra biraz daha sisiyo :)Benim 2 aylikdan beri var. Cok erken basladim sismeye :)
Dra..... diye bi ilac. Doktoruma yazdirdim
Benimde var şimdi ama küçük top gibi yemekten sonra biraz daha sisiyo :)
Ben ilk diye mi küçük daha acabaValla benum ki topu filan gecti. Kizimda 5 aylikken boyleydim.
Ben ilk diye mi küçük daha acaba
Olsun ya sağlıklı olsunlar da gerisi boş :)Olabilir guzelim ya ben yapi yas hepsi etkili tek olsaydi bu kadar buyumezdim biliyorm ama buyudum. Kizimda 6 aya kadar normal kıyafet giyebildim simdi 3 ayda hamile kıyafeti giyiyorum. Bu sabah dolabi toplayom dedim xs kıyafetim varmus simdi xl dogru gidiyorum.
biz 18 haftadayız ama cok şişmedim bizim anne tarafının genelde karnı gebelıkte cok cıkmıyomus ıkız oldugu halde anlasılmıyo cok. haraketler de suan anladıgım gıbımı bılmıyorm net degl ama ıcımde bısıler oluo sankıİkiz bebek bekleyen arkadaşlar karnınız ne zaman çıkmaya başladı :) hareketleri ne zaman hissettniz
Ay ne güzel Allah'ın izniyle net hissetcegimiz günlerde gelir hayırlısiyla :)biz 18 haftadayız ama cok şişmedim bizim anne tarafının genelde karnı gebelıkte cok cıkmıyomus ıkız oldugu halde anlasılmıyo cok. haraketler de suan anladıgım gıbımı bılmıyorm net degl ama ıcımde bısıler oluo sankı
amin inşallah :))Ay ne güzel Allah'ın izniyle net hissetcegimiz günlerde gelir hayırlısiyla :)
Özellikle yemek yedikten sonra daha fazla oluyor.birden oluyor hep zaten..bugün polo naneli şeker aldım,,hani şu ortası boş yuvarlak şekerden,,inanılmaz iyi geldiBenim sabah midem bulanıyordu sonra 8buçuk gibi bi anda kesildi korktum açıkçası, sizde öyle suratlı olan bi bulantı mi var belirli saatlerde mi oluyor.
Benim sanırım midem bulanmıyor inanki ben normalde de acıkınca midem bulanırdi ya da yağlı yiyince. bende bi sorun mu var.Özellikle yemek yedikten sonra daha fazla oluyor.birden oluyor hep zaten..bugün polo naneli şeker aldım,,hani şu ortası boş yuvarlak şekerden,,inanılmaz iyi geldi