• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba en güzel anneler bugün şeker yüklemesi yapıldı istemedim yaptırmayı ama babam halam dedem hep şeker hastası olunca potansiyel adayim tüp bebek Dr uma sordum yaptım dedi dahileyiciye sordum yaptım de tam 4 Dr sordum hepsi anlaşmis gibi yaptırmak diyince bugün gidip verdim bakalım sonuçlar inşallah temiz çıkar böyle elmalı spirite gibi bi ilaç verdiler tadı iyi ama çok şeker lo iki saat te aç kaldım artık son dakikalarda bulantı yapmaya başladı sonu hayrolsun bakalım .size bi şey sorcam kaçıncı hafta dan sonra alışverişe basladinizbebekler için ben sadece battaniye çorap aldım içinizden alanlar olduysa hastane çıkışı takımı standartmi oluyo beden yoksa Küçüksu almak gerekiyo onu soracaktım hayırlı cumalar

canım ben seker yuklemesı yaptırmadım hatta doktor degıstırdım ıkı doktorda yapmadı. sıkıntımda olmadı cok sukur. ben 28 haftada sanırım bıtırmıstım. zaten full ınternetten aldım herseylerını. hastane cıkısıda zaten cok kucuk oluyor ama ekstradan premature bebekler ıcınde daha mınnak kıyafetler var. ben almadım azcık buyuk gıyseler bısı olmaz :) zaten hemen buyuyorlar.

Kızlar tahlil sonuçlarım pek iyi çıkmadı değerlerim hep düşük kanım 10 çıkmış kan hapıda içiyorum aslında
Dün 50 lik şeker yükleme yapıldı 150 çıkmış üst sınır 140
Canım sıkıldı
Pazartesi kontrol bakalım dr ne diyecek

canım moralını bozma bak bende beslenmeme cok ozenıyorum baya dıkkat edıyorum yanı ama gecen hafta hatırlıyosan nasıl moralım bozuktu bebekler 2 haftayı geckın surede 200 gramı zor almıslardı. ama bu hafta hızlı bı sekılde toparladılar. yanı sunu demek ıstıyorum bazen herseyın en ıysıınıde yapsak ıkız gebelık oldugu ıcın boyle aksı ufak seyler olabılıyor. sıkma canını Allah bır sekılde yardımcımız oluyor dua et

Seninle tamamen aynı durumdayız :( önceleri ufak tefek kanamalarım oluyordu, en son 6 aralıkta çok şiddetli bir kanamam oldu o günden beri raporluyum evde dinleniyorum. Evde olduğum süre boyunca hiç kanamam olmadı, şimdi 13 haftalık, 16. haftadan sonra işe dönsem mi diye düşünüyorum açıkçası.

Ne saniyorlarsa kendilerini, söylese bir tarafı mi incinirmiş.

Güzel haberlerini bekliyorum. Inş küçülmüştür. Bende salı gidecegim
Sağol canım. Bende senin iyi haberlerini bekliyorum ağrım biraz hafifledi ama hala var. Ümitliyim inşallah herhangi bir işleme mecbur kalmayız ikimizde

Sarı tülbent sarılıgı fark etmenize mani olur. Kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
Ay Geçen de ip aldım yelek örnek için kayinvalidm sen bişey yapma örme ugursuzluk diyo bana ilk hediyesi ise sarı tulbent bebekler sarılık olursa ört diye anne dedim iyi düşünelim iyi olsun dedim onca eksik varken ilk sarı tulbent almış 11 yıldan sonra gelecek olan torunlarina bende bakiyorum herkes alıyo bişeyler bende alıyim daha iyiceyken agirlasmadan diyorum

2 ay önde göbişim. En baştan beri. 2 aylıken 4 aylık gibiydim ben. Ilk gebelikte 0 catlak ama şimdi 7 ayda catır catır catladı valla.

iyi geceler göbüşünde iki bebeyi tasıyan analar
iyi geceler yatakta ıkı uc yastıkta yatan, saga sola dönerken vinc yardımına ihtıyac duyan, gece 10 kere 5 cc lik çiş için uykusunu bölmek zorunda kalan, saga yatsa soldakı bebege uzulen, sola yatsa sagdakı bebege uzulen, mööökköömmel annelerr.....

sahiden iyi mi geceler ? :KK53:

iyi geceler yatakta ıkı uc yastıkta yatan, saga sola dönerken vinc yardımına ihtıyac duyan, gece 10 kere 5 cc lik çiş için uykusunu bölmek zorunda kalan, saga yatsa soldakı bebege uzulen, sola yatsa sagdakı bebege uzulen, mööökköömmel annelerr.....

Çok doğru söylüyorsun canım ikisinede kıyamıyoruz.sağa dönünce sol sola dönünce sağ...Rabbim onları korusun kollasın inşallah

Seninle tamamen aynı durumdayız :KK43: önceleri ufak tefek kanamalarım oluyordu, en son 6 aralıkta çok şiddetli bir kanamam oldu o günden beri raporluyum evde dinleniyorum. Evde olduğum süre boyunca hiç kanamam olmadı, şimdi 13 haftalık, 16. haftadan sonra işe dönsem mi diye düşünüyorum açıkçası.

Ben de 1 er haftalık raporlar alıyorum kanamam geciyo ise başlıyorum sonra tekrar kanama. Sağ-salim kucagimiza alırız inşallah canım

Sagimdan soluma donerken yoruluyorum hayir yatarken bile yoruluyorum..
Ne zormus ikiz hamilelik. Insallah saglikla alaolimda kucaklarimiza unutiruz bu gunleri

Geceler iyi diyelim iyi olsun bence

Selam kızlar. Aralık 20 de transferim oldu. 2 adet 5. Gün embriyosu.
Ayın 30 una test gunu verdiler 126 çıktı. İki gün sonra tekrar et dediler 371 çıktı. 4 gün sonra tekrar etmemi istediler yani 16. Günümde 3180 çıktı değerim.
İkiz olabilir diye yorumlar geldi bende umitlenmistim. Dün kese görmeye gittik.son adet tarihime gore 6+1 dim dün. Ve doktorum tek kese gördü. Gelişimi iyi ama 1 tanesi tutmuş diğeri tutmamis dedi.
Bu şekilde olup sonradan 2. Keseyi gören oldu mu ki çok merak ediyorum

Ayın 30 una test gunu verdiler 126 çıktı. İki gün sonra tekrar et dediler 371 çıktı. 4 gün sonra tekrar etmemi istediler yani 16. Günümde 3180 çıktı değerim.
İkiz olabilir diye yorumlar geldi bende umitlenmistim. Dün kese görmeye gittik.son adet tarihime gore 6+1 dim dün. Ve doktorum tek kese gördü. Gelişimi iyi ama 1 tanesi tutmuş diğeri tutmamis dedi.
Ben varım cnm üzülme ben 6 haftalıkken tek kese tek kalp atışı görüldü bana da iki embriyo transfer edildi ama hep ikiz olcak die vardı aklımda doktor tek bebek dedi bir buçuk hafta sonra gittim ikinci bebegin kalbini duydum diğeri sonradan olusmus belki seninde öyle olur ikinci bebek biraz geriden geliyor hala benim ins olur cnm

Benim ilk beta hcg değerim transferin 9. gununde 403 dü. Doktora Ilk
gittiğimde tek keseyi gördü ama arkada ufak bir kese var dedi ama bu kist de olabilir dedi. 2.gidişimizde ikiz olduğunu anladık. Ikisinde de embriyo ve kalp atışı gördük. Bir sonraki kontrolde netleşiriz sizinde. Allah hayırlısını versin inşallah.

Benim ilk beta hcg değerim transferin 9. gununde 403 dü. Doktora Ilk
gittiğimde tek keseyi gördü ama arkada ufak bir kese var dedi ama bu kist de olabilir dedi. 2.gidişimizde ikiz olduğunu anladık. Ikisinde de embriyo ve kalp atışı gördük. Bir sonraki kontrolde netleşiriz sizinde. Allah hayırlısını versin inşallah.
Amin canim hayırlısı ama ufak falan demedi bana biri tutmuş dedi buna şükür sağlıkla gelsinler de

Ben varım cnm üzülme ben 6 haftalıkken tek kese tek kalp atışı görüldü bana da iki embriyo transfer edildi ama hep ikiz olcak die vardı aklımda doktor tek bebek dedi bir buçuk hafta sonra gittim ikinci bebegin kalbini duydum diğeri sonradan olusmus belki seninde öyle olur ikinci bebek biraz geriden geliyor hala benim ins olur cnm
Canım ya çok sevindim ne güzel bi duygudur bu işin beta hcg değeri ile alakası yok sanırım degilmi senin nasıldı değerlerin . Dün bende tam 6 haftaliktim 10 gün sonraya randevu verdi keşke bi sürpriz yasasam :)

Canım ya çok sevindim ne güzel bi duygudur bu işin beta hcg değeri ile alakası yok sanırım degilmi senin nasıldı değerlerin . Dün bende tam 6 haftaliktim 10 gün sonraya randevu verdi keşke bi sürpriz yasasam :)
Beta değeriyle alakası yok cnm ins sende süpriz yaşarsın çok güzel bi duygu bende pazartesi günü on haftalik olucam ill değer 139 fln di 12 gun benim sonra bi kez daha yapıldı başkada yapılmadı test

Beta değeriyle alakası yok cnm ins sende süpriz yaşarsın çok güzel bi duygu bende pazartesi günü on haftalik olucam ill değer 139 fln di 12 gun benim sonra bi kez daha yapıldı başkada yapılmadı test
Anladım kuzum inşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın kuzucuklarini :)

Çok doğru söylüyorsun canım ikisinede kıyamıyoruz.sağa dönünce sol sola dönünce sağ...Rabbim onları korusun kollasın inşallah

Sagimdan soluma donerken yoruluyorum hayir yatarken bile yoruluyorum..
Ne zormus ikiz hamilelik. Insallah saglikla alaolimda kucaklarimiza unutiruz bu gunleri

Geceler iyi diyelim iyi olsun bence

valla kızlar bugun nedense sabaha karsı bes gıbı uyuyabıldım ve bebekler hıc durmadı okadar oynadılar kı.. napalım canları saglıklı olsun bız beklerız de cekerızde :) ya sabır az kaldı

Back