- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
- #4.081
Merhaba en güzel anneler bugün şeker yüklemesi yapıldı istemedim yaptırmayı ama babam halam dedem hep şeker hastası olunca potansiyel adayim tüp bebek Dr uma sordum yaptım dedi dahileyiciye sordum yaptım de tam 4 Dr sordum hepsi anlaşmis gibi yaptırmak diyince bugün gidip verdim bakalım sonuçlar inşallah temiz çıkar böyle elmalı spirite gibi bi ilaç verdiler tadı iyi ama çok şeker lo iki saat te aç kaldım artık son dakikalarda bulantı yapmaya başladı sonu hayrolsun bakalım .size bi şey sorcam kaçıncı hafta dan sonra alışverişe basladinizbebekler için ben sadece battaniye çorap aldım içinizden alanlar olduysa hastane çıkışı takımı standartmi oluyo beden yoksa Küçüksu almak gerekiyo onu soracaktım hayırlı cumalar
canım ben seker yuklemesı yaptırmadım hatta doktor degıstırdım ıkı doktorda yapmadı. sıkıntımda olmadı cok sukur. ben 28 haftada sanırım bıtırmıstım. zaten full ınternetten aldım herseylerını. hastane cıkısıda zaten cok kucuk oluyor ama ekstradan premature bebekler ıcınde daha mınnak kıyafetler var. ben almadım azcık buyuk gıyseler bısı olmaz :) zaten hemen buyuyorlar.
Kızlar tahlil sonuçlarım pek iyi çıkmadı değerlerim hep düşük kanım 10 çıkmış kan hapıda içiyorum aslında
Dün 50 lik şeker yükleme yapıldı 150 çıkmış üst sınır 140
Canım sıkıldı
Pazartesi kontrol bakalım dr ne diyecek
canım moralını bozma bak bende beslenmeme cok ozenıyorum baya dıkkat edıyorum yanı ama gecen hafta hatırlıyosan nasıl moralım bozuktu bebekler 2 haftayı geckın surede 200 gramı zor almıslardı. ama bu hafta hızlı bı sekılde toparladılar. yanı sunu demek ıstıyorum bazen herseyın en ıysıınıde yapsak ıkız gebelık oldugu ıcın boyle aksı ufak seyler olabılıyor. sıkma canını Allah bır sekılde yardımcımız oluyor dua et