• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Biz 24 haftalik olduk Rabbimin izniyle daha erken mi kıyafet almak için bilemedim Rabbim sağlıkla gelirlerde biz anneler kavusuruz kuzularimiza
İnş canım amin senin kararın alabilirsin ben geç başladım almaya daha eksiklerimiz de var alıyoruz yavaş yavaş cinsiyetleri ne kuzuların

Ooo guzelim ben 24. Haftada tum isleri bitirmistim. Ama benim ikinci bebegim. Kıyafet almadim fazla,bebek odası var. Simdi sadece boya isimiz kaldi onun icin gorumcem gelecek. Bi tanede besik alcaz o kadar. Bez biberon islak mendil vs filan aldik.
Ay Geçen de ip aldım yelek örnek için kayinvalidm sen bişey yapma örme ugursuzluk diyo bana ilk hediyesi ise sarı tulbent bebekler sarılık olursa ört diye anne dedim iyi düşünelim iyi olsun dedim onca eksik varken ilk sarı tulbent almış 11 yıldan sonra gelecek olan torunlarina bende bakiyorum herkes alıyo bişeyler bende alıyim daha iyiceyken agirlasmadan diyorum

Ay Geçen de ip aldım yelek örnek için kayinvalidm sen bişey yapma örme ugursuzluk diyo bana ilk hediyesi ise sarı tulbent bebekler sarılık olursa ört diye anne dedim iyi düşünelim iyi olsun dedim onca eksik varken ilk sarı tulbent almış 11 yıldan sonra gelecek olan torunlarina bende bakiyorum herkes alıyo bişeyler bende alıyim daha iyiceyken agirlasmadan diyorum

Aaaa bak sari tulbent varsa sarilik.hemen gecer.:deli: canim ya bebekleri sariliktan korumanın tek.yolu emzirmek. Ac kalirlarsa.sarilik olurlar. Cok uyumamalari lazim. En fazla 2 saatte bir emzir. Birsey yapınca uğursuzluk mu olur mus? Batil inanc sadece. Kimseyo dinlememek gerekir bazen. Içinden ne geliyorsa onu yap

Her gün muz+ceviz+kaşar peyniri canım normal beslenmene ek olarak bunları da tüket.. Ben diyetisyene gitmiştim mutlaka proteinini ihmal etme diyordu, her gün 1 haşlanmış yumurta ve en az 2 köfte büyüklüğünde et ya da balık..
Sağlıkla büyüsün minnoşlar inşallah :)
Tesekkur ederim canim guzel bilgilerin icin :)

Aaaa bak sari tulbent varsa sarilik.hemen gecer.:deli: canim ya bebekleri sariliktan korumanın tek.yolu emzirmek. Ac kalirlarsa.sarilik olurlar. Cok uyumamalari lazim. En fazla 2 saatte bir emzir. Birsey yapınca uğursuzluk mu olur mus? Batil inanc sadece. Kimseyo dinlememek gerekir bazen. Içinden ne geliyorsa onu yap
Aynen öyle dediğin gibi sarı tulbent işte şehir efsanesi herkesi dinlersen işimiz yaş Allah kolaylik versin cumlemize

İki tane diye de aşırıya kaçmamak laZım bence..benim drum bol et bol balık ceviz meyve ve süt ürünleri diyor.mesela ekmek hiç kullanma diyor ama ben kahvaltıda mutlaka yiyorum..Burda da dediklerine göre bol protein artı muz ve ceviz arkadaşım tabi bol bol su içeceğiz
Tesekkurler canim :KK200:

Kızlar tahlil sonuçlarım pek iyi çıkmadı değerlerim hep düşük kanım 10 çıkmış kan hapıda içiyorum aslında
Dün 50 lik şeker yükleme yapıldı 150 çıkmış üst sınır 140
Canım sıkıldı
Pazartesi kontrol bakalım dr ne diyecek

Kızlar tahlil sonuçlarım pek iyi çıkmadı değerlerim hep düşük kanım 10 çıkmış kan hapıda içiyorum aslında
Dün 50 lik şeker yükleme yapıldı 150 çıkmış üst sınır 140
Canım sıkıldı
Pazartesi kontrol bakalım dr ne diyecek
İyi olur inşallah sıkmayın canınızı

fadiming fadiming canim ilk hamileligimde 168 cikti. 160 ve yukarisi icin diyetisyen onerdi doktorum. Diyet yaptim hic sikinti çıkmadı. Seker icin cikolata borek filan yeme diyeceketir. Sıkma canini...

Canım ultrason çekildim daha raporu çıkmadı dr biraz gıcık biriydi. Sordum sölemedi raporda görür dedi drunuz.öğrenince yazıcam sana ama hala büyük görünüyo ikiside dedi inşallah ilerlemiş gerilemiştir

Ne saniyorlarsa kendilerini, söylese bir tarafı mi incinirmiş.

Güzel haberlerini bekliyorum. Inş küçülmüştür. Bende salı gidecegim

Slmlar..daha şimdiden eski seZeryan yerim ağrımaya başladı:KK43:dün dr kont

bir arkadaşım vardı bugün Doğum yaptı ben seni onunla karıştırarak Doğum yaptığını sanarak:))))sana özel bir msj attım:))şimdi jeton düştü 18 inde
Mrb canım sezaryen olalı ne kadar oldu yeni miydi daha niye agriyo ki daha 17 haftalik görünüyon ay allah yardimcimiz olsun

doktorun oyle dıyorsa vardır bı bıldıgı... sancı olayını takıp etmemız lazım dedı benım dr. bıde cok kısa tutuyor zaten:) amın canm aynen ınsallah hepımız saglıkla kucagımıza alırız
Mrb kızlar siz bizden büyük oldugunuz için soruyorum :)) gobusleriniz normal tek hamilelere göre daha büyük görünüyo mu çok merak ediyorum bn şimdiden çıktı sanki göbegim :)) daha erken diyorum ama ikiz olduğundan mi bilemedim:))

Mrb kızlar siz bizden büyük oldugunuz için soruyorum :)) gobusleriniz normal tek hamilelere göre daha büyük görünüyo mu çok merak ediyorum bn şimdiden çıktı sanki göbegim :)) daha erken diyorum ama ikiz olduğundan mi bilemedim:))

bence buyuk hatta en sonkı kontrolumde doktorum bile dalga gecti göbüşümle :KK53: düşün suan cıft kese cıft plesenta suları eşleri bebeklerın kendı kılosu derken kımbılır kac kılo var karnımda. catlagımda cok belıme kadar catladım nerdeyse ama hic takmıyorum onlar bıle bırer hatıra :anneadayı:

Hayırlısı olsun sağ salim alalım inş kucağımıza benimde yavrumun biri geriden geliyo normalse Benimde için rahatladı şükürler olsun bende 31 haftalık oldum inş bende 36 haftaya gelebilirim

tabıkı ıkız gebelıklerde cok cok normal sure uzamadıgı sürece sıkıntı yok canm. gelırsın gelırsın bende dıyordum 34lerı gorucekmıyım dıye :)

Back