• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

sagok canım :KK200:benım bıldıgım zaten 32. haftada ılk nst cekılıyor. suan haftada bir kontrollerım var ve her hafta tedbır amaclı sancım varmı yokmu dıye nstyede baglanıyoruz. bebişler gayet ıyılermıs bır hafta gerıden gelıyolar ama bu ıkız gebelıklerde olabılecek normal sayılan bi durum zaten. tabı fark acılmadıgı surece... inş böyle devam ederız
Bi tek benim doktorum yanaşmıyor şu nst olayına herhalde.. 35.haftada başlarız nstye diyor..
evet benim de bebeklerden teki bir hafta geriden geliyor ama doktorlar normal diyor. Sağlıklıca gelsinler vakti zamanında inşallah:))

Mümkün deyil çift yumurta bir kız bir olan benimkide doktora sordum. Çift yumurta da tek plesenta olmaz dedi.
Arkadaşlar bugün dr a gittim çift yumurta ikizi benim tek plasenta olabilir diyo baktım internete falan tıbben mümkün diil yani ben anlamadım milyonda bir ihtimal beni mi buldu bunarada bi kız bi erkek nasıl tek plasenta bilmem

O zaman riskli oluyo biri çok yiyo biri az yiyo gibi sorun çıkıyo E Emotionn35 kesinleşti neyse bi tanesini kız tutturdum :)) şükür cennet35 cennet35 inşallah görememiştir 2 oldu aynı şeyi sölüyo ayrıntılıya gitçem bakalım ne diyecek
Ben 8+2 de gittim plesantaları ayrı çok net görünüyordu nasıl göremediki doktor

Kızlar gunaydin deneyimli hamislere sorcaklarim war :) cogul gebelikte beslenme olayini nasil yapioyorsnz Ben ilk hamilelikte ceviz badem balik çok dikkat ediodum Yalnız ikiz olunca arti dikkat etmem gereken neler war Birde bebegin kilo almasi icin onerileriniz warmi :bicak:

Kızlar gunaydin deneyimli hamislere sorcaklarim war :) cogul gebelikte beslenme olayini nasil yapioyorsnz Ben ilk hamilelikte ceviz badem balik çok dikkat ediodum Yalnız ikiz olunca arti dikkat etmem gereken neler war Birde bebegin kilo almasi icin onerileriniz warmi :bicak:
İki tane diye de aşırıya kaçmamak laZım bence..benim drum bol et bol balık ceviz meyve ve süt ürünleri diyor.mesela ekmek hiç kullanma diyor ama ben kahvaltıda mutlaka yiyorum..Burda da dediklerine göre bol protein artı muz ve ceviz arkadaşım tabi bol bol su içeceğiz

Her gün muz+ceviz+kaşar peyniri canım normal beslenmene ek olarak bunları da tüket.. Ben diyetisyene gitmiştim mutlaka proteinini ihmal etme diyordu, her gün 1 haşlanmış yumurta ve en az 2 köfte büyüklüğünde et ya da balık..
Sağlıkla büyüsün minnoşlar inşallah :)

haklısın aslında saklama olayı tamamen hıkaye :)) bende cok kararsızım hastane odasını süslemekte... gurbetteyım hastaneye gelecek olan kımse zaten yok pek heves edemıyorum acıkcası sadece bebelerle kendımı süsleyıp bol resım cekılmek ıstıyorum:)

canım senın süslerde cok guzelmıs anlattıgına gore :)) umarım hersey istedıgın gibi olur doktor gun verdımı ? kacıncı haftada dogum olacak
fotoğraf çekince atarım hazırlıkları canım 18 ocaga gün verdi perşembe günü geliyorlar kızlarım 36+3de doğmuş olacaklar inşallah

fotoğraf çekince atarım hazırlıkları canım 18 ocaga gün verdi perşembe günü geliyorlar kızlarım 36+3de doğmuş olacaklar inşallah
ayyyy ne guzel ya ne heycanlısındır :))) benımde az kaldı ama gunler gecmıyor sankı... buarada kıloları ney suan

Bi tek benim doktorum yanaşmıyor şu nst olayına herhalde.. 35.haftada başlarız nstye diyor..
evet benim de bebeklerden teki bir hafta geriden geliyor ama doktorlar normal diyor. Sağlıklıca gelsinler vakti zamanında inşallah:))

doktorun oyle dıyorsa vardır bı bıldıgı... sancı olayını takıp etmemız lazım dedı benım dr. bıde cok kısa tutuyor zaten:) amın canm aynen ınsallah hepımız saglıkla kucagımıza alırız

ayyyy ne guzel ya ne heycanlısındır :))) benımde az kaldı ama gunler gecmıyor sankı... buarada kıloları ney suan
Hayırlısı olsun sağ salim alalım inş kucağımıza benimde yavrumun biri geriden geliyo normalse Benimde için rahatladı şükürler olsun bende 31 haftalık oldum inş bende 36 haftaya gelebilirim

Merhaba ikiz anneleri ben de 13 haftalık ikiz annesiyim 8. Haftadan beri ara ara kanamalarım oluyo sürekli evde yatıyorum. Aynı şeyler başından geçen var mi acaba içimi rahatlatmaya ihtiyacım var
Benimde kekeme şeklinde olmuştu 12 hafta ya kadar devam etti sonra geçti çok sukur

Merhaba en güzel anneler bugün şeker yüklemesi yapıldı istemedim yaptırmayı ama babam halam dedem hep şeker hastası olunca potansiyel adayim tüp bebek Dr uma sordum yaptım dedi dahileyiciye sordum yaptım de tam 4 Dr sordum hepsi anlaşmis gibi yaptırmak diyince bugün gidip verdim bakalım sonuçlar inşallah temiz çıkar böyle elmalı spirite gibi bi ilaç verdiler tadı iyi ama çok şeker lo iki saat te aç kaldım artık son dakikalarda bulantı yapmaya başladı sonu hayrolsun bakalım .size bi şey sorcam kaçıncı hafta dan sonra alışverişe basladinizbebekler için ben sadece battaniye çorap aldım içinizden alanlar olduysa hastane çıkışı takımı standartmi oluyo beden yoksa Küçüksu almak gerekiyo onu soracaktım hayırlı cumalar

Merhaba en güzel anneler bugün şeker yüklemesi yapıldı istemedim yaptırmayı ama babam halam dedem hep şeker hastası olunca potansiyel adayim tüp bebek Dr uma sordum yaptım dedi dahileyiciye sordum yaptım de tam 4 Dr sordum hepsi anlaşmis gibi yaptırmak diyince bugün gidip verdim bakalım sonuçlar inşallah temiz çıkar böyle elmalı spirite gibi bi ilaç verdiler tadı iyi ama çok şeker lo iki saat te aç kaldım artık son dakikalarda bulantı yapmaya başladı sonu hayrolsun bakalım .size bi şey sorcam kaçıncı hafta dan sonra alışverişe basladinizbebekler için ben sadece battaniye çorap aldım içinizden alanlar olduysa hastane çıkışı takımı standartmi oluyo beden yoksa Küçüksu almak gerekiyo onu soracaktım hayırlı cumalar
İçini ferah tut inş normal çıkar bende yaptırdım biraz yüksek çıktı birdaha yaptırmadım şekerli çok yiyodum çünkü ben yeni başladım almaya 31 haftalık olduk hastane çıkışları yenidoğan prematüre olarak aldım erken Doğum riskimiz olduğu için 10 lu takım halinde aldım sağ Salim alalım inş yavrularımızı senin kaç haftalık

İçini ferah tut inş normal çıkar bende yaptırdım biraz yüksek çıktı birdaha yaptırmadım şekerli çok yiyodum çünkü ben yeni başladım almaya 31 haftalık olduk hastane çıkışları yenidoğan prematüre olarak aldım erken Doğum riskimiz olduğu için 10 lu takım halinde aldım sağ Salim alalım inş yavrularımızı senin kaç haftalık
Biz 24 haftalik olduk Rabbimin izniyle daha erken mi kıyafet almak için bilemedim Rabbim sağlıkla gelirlerde biz anneler kavusuruz kuzularimiza

Biz 24 haftalik olduk Rabbimin izniyle daha erken mi kıyafet almak için bilemedim Rabbim sağlıkla gelirlerde biz anneler kavusuruz kuzularimiza

Ooo guzelim ben 24. Haftada tum isleri bitirmistim. Ama benim ikinci bebegim. Kıyafet almadim fazla,bebek odası var. Simdi sadece boya isimiz kaldi onun icin gorumcem gelecek. Bi tanede besik alcaz o kadar. Bez biberon islak mendil vs filan aldik.

Back