• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Evet baby cotton aldım iki tane büyüyen yatak.
İlk 5-6 ay yanımda yatak odasında yatırmak için dr ayrıca Prego Cosmos 76*110 park yatak aldım canım beraber yatırcam orda minnaklarımı :)

Bende bu takimi düşünuyorum. Büyüyen yatakların 160 mi 180 mi. Bir de sallanmiyor değil mi

80*180 canım en büyük olanıydı. Sallanmıyor, Çilek mobilya avrupa standartları gereği sallanmayan yatak üretiyormuş.

Sallamaya ihtiyacım olur diye kararsizim. Alırsam 160 lik alacağım. Odaya ancak sığar. Seninki kuruldu mu bu ara geleceklerdi sanki

Kizlar ya grip.oldum :hasta: başım cok ağrıyor
Hamilelik se sadece parol kullanıyordu degil mi?? Alsam mi almasam mi bilemedim. Doktora da ulasamadim.pazaryesi gitcem insallah. Dua edin bize

canım gecmıs olsun nasıl oldun ? bende parol mınoset bılıyorum ama tabıkı doktora danısmak lazım

Merhaba arkadaşlar, öncelikle inşallah hepiniz hayırlı sağlıklı bı şekilde bebeklerinize kavuştursunuz. Allah rızası için bana da dua edin lütfen. Üç buçuk yıl oldu artık gelsin bebeklerim. Ikiz hastasiyim resmen ikiz aşığıyim diyebilirim. Benim ailede genetik ikiz var. Inşallah bana da bulaşır. Uzun oldu kusura bakmayin. Duanuzda unutmayin. Bu ay güzel haberler akmak istiyorum

rabbım hayırlısıyla saglıkla nasıp etsın inşallah

Merhaba hanımlar tecrübeli anneler okur inş bir park yatak alıp ilk etapta beraber yatırmayı düşünüyorum ne dersiniz?
Bir de bizim arabamız yok araba koltuğu tarzında puset gerekli mi yoksa ana kucağı tarzında bişey almak mı lazım? İnş sorum arada kaynamaz

ben ıkı tane park yatak aldım. bırını hıc acmadık. bırını actık sadece. burdan mı okumustum hatırlamıyorum ama ılk aylar ıkızlerı aynı yatakta yatırmak psıkolojık olarak onlar ıcın cok ıyı oluyormus... anne karnında kan akıslarına kalp atıslarına varana kadar hıssedıyorlarmıs. sonrasında ayırmak onlar ıcın ıyı degılmıs en azından bellı bır kac ay beraber yatıracagım bende. ben puset aldım ılla arabada kullanmak ıcın degıl bız gezmeyı cok sevıyoruz esımle hanı bı pıknıkte gezmede vs yanımızda pusetle dururlar. bıde ıcıne kalın polar pattanıye koyup evdede anakucagı gbı kullanıcam. oyuzden puset aldım ben

Canım yarın dr kontrolümüz var dr dan çıkınca yazarım en son Perşembe devlete gitmiştim 774-790 dedi. 800 gr olmuşlardır tahminim seninkiler nasılmış
Çarşamba günü 750 biri 800 e yakın biriydi 10 gün sonra diğer kontrol bakalim inşallah güzel gelişirler.

Merhaba melek anneleri benimde kanım ve Demir değerleri düşük üç tane ilaç yazdı doktor ama hap tutamıyorum çiğneyerek içiyorum inş zararı olmaz bitane hap var kapsüllü Demir hapı onu tutamıyorum birde damla var onuda yiyeceklerin içine damlatıyorum fikir verirmisiniz bana bu konuda

tabıkı ıkız gebelıklerde cok cok normal sure uzamadıgı sürece sıkıntı yok canm. gelırsın gelırsın bende dıyordum 34lerı gorucekmıyım dıye :)
İnş canım yarın kısmetse 32 haftaya giriyoruz ayın 19 unda da devlet hastanesinden randevu aldım Doğum yapmayı düşündüğüm hastane bakalım nolcak

Arkadaşlar karnınızda oluşan çatlaklar için krem kullanıyor musunuz var mı önerileriniz
Ben kullanıyorum doktor yazdı eczaneden aldım ama çatlaklara faydası Yok kaşıntısını alıyo sadece susam yağıda iyi geliyormuş ama Doğumdan sonra badem yağı kullanıcam o yağ çok iyi diyolar çatlaklara

Back