- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
- #4.101
Merhaba özel anneler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım 2yi geçmesi biraz rahatlattımaşallah canım 2 kıloyu gecınce nedense bana bi rahatlama gelıyor. rabbım saglıkla kavusmamızı nasıp etsın :)
Geçmiş olsun canım evet parol içebiliyorsun iç bence hem ağrına iyi gelir hem gribini önler ateşin çıkacağı varsa engeller öncesinde, dikkat et kendine ve meleklerineKizlar ya grip.oldum başım cok ağrıyor
Hamilelik se sadece parol kullanıyordu degil mi?? Alsam mi almasam mi bilemedim. Doktora da ulasamadim.pazaryesi gitcem insallah. Dua edin bize
Geçmiş olsun canım parol yada minoset kullanabilirsin. Benim boğazım geçmeyince 1 kutu antibiyotik bitirmek zorunda kaldımKizlar ya grip.oldum başım cok ağrıyor
Hamilelik se sadece parol kullanıyordu degil mi?? Alsam mi almasam mi bilemedim. Doktora da ulasamadim.pazaryesi gitcem insallah. Dua edin bize
fadiming canım senin yavruların gelişimi nasıl aynı haftada sayılırız.bu hafta fazla kilo almamış benimkiler.Geçmiş olsun canım parol yada minoset kullanabilirsin. Benim boğazım geçmeyince 1 kutu antibiyotik bitirmek zorunda kaldım
bende ilk aylar park yatakta beraber yatırcam canım oğlumdan kalan park yatak vardı tekrar almak istemedim bizimde araba yok yine oğlumdan kalan travel sistem bebek arabasının oto koltuğu gibi olan kısmı var onla idare etcem ekstra bi tane daha almadım bende öyle mi alsam ev tipi ana kucağı mi bilemedimMerhaba hanımlar tecrübeli anneler okur inş bir park yatak alıp ilk etapta beraber yatırmayı düşünüyorum ne dersiniz?
Bir de bizim arabamız yok araba koltuğu tarzında puset gerekli mi yoksa ana kucağı tarzında bişey almak mı lazım? İnş sorum arada kaynamaz
Bende beraber yatırıcam ilk zamanlar sonra ayırırım yatağı bebek arabasında bende twin mclaren alcam çünkü bende araba için bebek puseti varMerhaba hanımlar tecrübeli anneler okur inş bir park yatak alıp ilk etapta beraber yatırmayı düşünüyorum ne dersiniz?
Bir de bizim arabamız yok araba koltuğu tarzında puset gerekli mi yoksa ana kucağı tarzında bişey almak mı lazım? İnş sorum arada kaynamaz
Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah canımMerhaba arkadaşlar, öncelikle inşallah hepiniz hayırlı sağlıklı bı şekilde bebeklerinize kavuştursunuz. Allah rızası için bana da dua edin lütfen. Üç buçuk yıl oldu artık gelsin bebeklerim. Ikiz hastasiyim resmen ikiz aşığıyim diyebilirim. Benim ailede genetik ikiz var. Inşallah bana da bulaşır. Uzun oldu kusura bakmayin. Duanuzda unutmayin. Bu ay güzel haberler akmak istiyorum
geçmiş olsun canım ağrın varsa parol ya da minoset icebilirsin benimde oğlum grip oldu tam doğum olacağı hafta allahım tüm hastalara şifa versinKizlar ya grip.oldum başım cok ağrıyor
geçmiş olsun canım ağrın varsa parol ya da minoset icebilirsin benimde oğlum grip oldu tam doğum olacağı hafta allahım tüm hastalara şifa versin
8+5 sebahattin akyıla gidiyorum canım çok memnunum şirin tontiş babacan bir adam çok övdüler bende memnun kaldım ümit vişnelikteÖyle mi hangi doktora gidiyorsunuz ve kaç haftalık bebişler
Bende ilk etap da oğlumdan kalan park yatakta beraber yatıracağım nasipse..ayrıca oğlumdan travel sistem arabasının puseti var bir tane daha alıp hastane çıkışı ve araba için kullanmak istiyorum.Merhaba hanımlar tecrübeli anneler okur inş bir park yatak alıp ilk etapta beraber yatırmayı düşünüyorum ne dersiniz?
Öyle evet oğlumda da öyle idi benim fakat ikinci olunca acaba diyor insan..82 limisinizSeninle aynı tarihlerimiz bende henüz hissetmedim acaba ben mi anormalim diye kendimi sorgulamaya başladım, bazen 20.haftayı bulabiliyor diye okuyorum..