• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Oh oh maşallah canımm :))

Nst için erken değil mi neden bağladılar? Minnoşlar nasıl iyiler mi?

sagok canım :KK200:benım bıldıgım zaten 32. haftada ılk nst cekılıyor. suan haftada bir kontrollerım var ve her hafta tedbır amaclı sancım varmı yokmu dıye nstyede baglanıyoruz. bebişler gayet ıyılermıs bır hafta gerıden gelıyolar ama bu ıkız gebelıklerde olabılecek normal sayılan bi durum zaten. tabı fark acılmadıgı surece... inş böyle devam ederız

Çok sevindim canımm senin adınaa ☺️
tesekkur ederm canm umarım hepımız boyle sonuclarla devam ederız :)

Kızlar kapı süsü çikolata hediyelik gibi şeyler yaptırdınız mı? Yaptıysanız neler yaptınız?

ben ayıcıklı isimli kavonoz şekerler yaptırdım... oda süsü icin cok seyler var ama karar veremedım yaptırsam mı yaptırmasammı die :/ zaten gurbetteyiz yaptırsamda sırf resım cekılmek amaclı suslerım. sen yaptırdınmı canm

maşallah canım çok sevindim iyi olmanıza :nazar:

sagol canım :KK15:

kapı süsü ve magnet yaptırdım kurabiye hazırladım şeker hamurlu.Çiçek ve çikolatayida babası alcak :)

ya kuzum resım atabılırmısın? ben isimli ayıcıklı kavonoz şekerler yaptırdım... kapı süsünden harıc baska ne yapılabılır mesela? ayrıca kurabıyeler bayatlamazmı sımdıden... ben hastane odası ıcın hıc süs püs almadım kararsızlıgımdan

Arkadaşlar bugün dr a gittim çift yumurta ikizi benim tek plasenta olabilir diyo baktım internete falan tıbben mümkün diil yani ben anlamadım milyonda bir ihtimal beni mi buldu bunarada bi kız bi erkek nasıl tek plasenta bilmem

Arkadaşlar bugün dr a gittim çift yumurta ikizi benim tek plasenta olabilir diyo baktım internete falan tıbben mümkün diil yani ben anlamadım milyonda bir ihtimal beni mi buldu bunarada bi kız bi erkek nasıl tek plasenta bilmem
Benimde çift yumurta ama hiç sormadım plesantaları...cinsiyetler kesinleşti o zaman..

sagok canım :KK200:benım bıldıgım zaten 32. haftada ılk nst cekılıyor. suan haftada bir kontrollerım var ve her hafta tedbır amaclı sancım varmı yokmu dıye nstyede baglanıyoruz. bebişler gayet ıyılermıs bır hafta gerıden gelıyolar ama bu ıkız gebelıklerde olabılecek normal sayılan bi durum zaten. tabı fark acılmadıgı surece... inş böyle devam ederız

tesekkur ederm canm umarım hepımız boyle sonuclarla devam ederız :)

ben ayıcıklı isimli kavonoz şekerler yaptırdım... oda süsü icin cok seyler var ama karar veremedım yaptırsam mı yaptırmasammı die :/ zaten gurbetteyiz yaptırsamda sırf resım cekılmek amaclı suslerım. sen yaptırdınmı canm

sagol canım :KK15:

ya kuzum resım atabılırmısın? ben isimli ayıcıklı kavonoz şekerler yaptırdım... kapı süsünden harıc baska ne yapılabılır mesela? ayrıca kurabıyeler bayatlamazmı sımdıden... ben hastane odası ıcın hıc süs püs almadım kararsızlıgımdan
kapı süsü pleksiden yapıldı magnetlerde pleksiden bebek ayağı şeklinde bi tarafında nazar duası var bi tarafında hoşgeldiniz selin ve derin yazıyo canım birde pembe beyaz balonlar aldım hoşgeldin bebeğim yazısı aldım süsleme için.Kurabiyeleri kendim yapicagim için dün hazırladım posetledim bi haftada bayatlamaz oğlumun doğum gününde yapıp denemistim bozulmuyo

doktor görememiş olabilir mi canım çünkü ben tek yumurtada plasenta tek olabilir diye biliyorum benim öyle çünkü

kapı süsü pleksiden yapıldı magnetlerde pleksiden bebek ayağı şeklinde bi tarafında nazar duası var bi tarafında hoşgeldiniz selin ve derin yazıyo canım birde pembe beyaz balonlar aldım hoşgeldin bebeğim yazısı aldım süsleme için.Kurabiyeleri kendim yapicagim için dün hazırladım posetledim bi haftada bayatlamaz oğlumun doğum gününde yapıp denemistim bozulmuyo
Yok cnm bayatlamıyor onlar iyi yapmışsın..nasipse bende kapı süsü çikolata ve hafif süsleme istiyorum hastane için..mevlüt içim falan yaptrırım Hediyelik bakalım nasip kısmet artık..bu arada dr kontrolüm vardı dün benim sıpalardan biri kesim erkek diğeri tam göstermedi ama dr erkeğe benziyor dedi önümüzdeki ay detaylı var netleşir sanırım öyle diyorsa öyle midir:))değişmez mi ki:)üç erkek annesi olmak:))sağlıkla gelsinler deee

Yok cnm bayatlamıyor onlar iyi yapmışsın..nasipse bende kapı süsü çikolata ve hafif süsleme istiyorum hastane için..mevlüt içim falan yaptrırım Hediyelik bakalım nasip kısmet artık..bu arada dr kontrolüm vardı dün benim sıpalardan biri kesim erkek diğeri tam göstermedi ama dr erkeğe benziyor dedi önümüzdeki ay detaylı var netleşir sanırım öyle diyorsa öyle midir:))değişmez mi ki:)üç erkek annesi olmak:))sağlıkla gelsinler deee
hastaneye abartı süsleme bende sevmiyorum canım bikaç balon kapı süsü bide hoşgeldin bebek yazısı yeter cibinlik falan yapılıyormuş yatak başlarına gereksiz geldi bana hadi hayırlısı olsun iki erkek geliyo demek sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil canım hayırlı evlat olsunlar inşallah

Kızlar bende yarın 12. Hafta olduk kontrole gideceğim belki az çok cinsiyeti tahmin eder bide ikili test yapılıyor mu ikizlerde acaba ?

Tombuldut Tombuldut ben çikolata ile kapı süsü yaptırıcam. Ama magnet yada başka hediyelik yaptırsam mı bilemedim. Artık kimse saklamıyor. Boşuna masraf gibi geliyor.

haklısın aslında saklama olayı tamamen hıkaye :)) bende cok kararsızım hastane odasını süslemekte... gurbetteyım hastaneye gelecek olan kımse zaten yok pek heves edemıyorum acıkcası sadece bebelerle kendımı süsleyıp bol resım cekılmek ıstıyorum:)

canım senın süslerde cok guzelmıs anlattıgına gore :)) umarım hersey istedıgın gibi olur doktor gun verdımı ? kacıncı haftada dogum olacak

Back