- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
- #4.021
Oh oh maşallah canımm :))
Nst için erken değil mi neden bağladılar? Minnoşlar nasıl iyiler mi?
sagok canım benım bıldıgım zaten 32. haftada ılk nst cekılıyor. suan haftada bir kontrollerım var ve her hafta tedbır amaclı sancım varmı yokmu dıye nstyede baglanıyoruz. bebişler gayet ıyılermıs bır hafta gerıden gelıyolar ama bu ıkız gebelıklerde olabılecek normal sayılan bi durum zaten. tabı fark acılmadıgı surece... inş böyle devam ederız
tesekkur ederm canm umarım hepımız boyle sonuclarla devam ederız :)Çok sevindim canımm senin adınaa
Kızlar kapı süsü çikolata hediyelik gibi şeyler yaptırdınız mı? Yaptıysanız neler yaptınız?
ben ayıcıklı isimli kavonoz şekerler yaptırdım... oda süsü icin cok seyler var ama karar veremedım yaptırsam mı yaptırmasammı die :/ zaten gurbetteyiz yaptırsamda sırf resım cekılmek amaclı suslerım. sen yaptırdınmı canm
maşallah canım çok sevindim iyi olmanıza
sagol canım
kapı süsü ve magnet yaptırdım kurabiye hazırladım şeker hamurlu.Çiçek ve çikolatayida babası alcak :)
ya kuzum resım atabılırmısın? ben isimli ayıcıklı kavonoz şekerler yaptırdım... kapı süsünden harıc baska ne yapılabılır mesela? ayrıca kurabıyeler bayatlamazmı sımdıden... ben hastane odası ıcın hıc süs püs almadım kararsızlıgımdan