• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benimde 7 yaşında bir kızım var. Aynı kaygıları bende yaşıyorum. Çok normal bu duygulari yaşamamız . Tabi hormonların da etkisi büyük. Ailemle farklı sehirdeyiz. Gelip kalsalar mı iyi yalnız büyütmek mi iyi bilmiyorum ama zorlanacağımız kesin. Ama onların yüzündeki bir gülümseme herşeye bedel olacaktır tüm sıkıntıları unutturacaktir inşallah
Eskişehir de olan var mı aranızda?

Arkadaşlar merhaba dün gece sancım tuttu ve hemen hastaneye gittik nst ye bağladılar ve sancılarım çok yüksek çıktı uzun sürede geçmedi serum ve adalat başladık hemen ciğer geliştirici iğne oldum,muayenede açıklığım çok azdı bebeklerin başıda henüz yukarıdaydı bugün sancılarım tamamen geçti doktorum taburcu etti ama bundan sonra dinleceğim bol bol,sizde dualarınızı eksik etmeyin biraz daha dursun bebeklerim
geçmiş olsun canım benimde 32 haftada olmuştu kasılma ve ağrılar adalatla ve magnezyumla geçti ama mutlaka dinlen sürekli yatmasan bile ara ara uzan kalkma ben öyle öyle atlattım çok şükür riskli haftaları inşallah senin kuzularda bekler daha

Anladım canım normal ozaman benimde bu ara uyku düzeni düzen değişti herhalde ondan.bu arada sen şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyormusun
doktor yaptıralım dedi ama o kadar gözümde büyüyorki aç karnına içmek :( karar veremedim henüz
İlkinde yapılmıştı bişey çıkmadı ailemde şeker de yok iri bebek hikayemde yok bilemedim

Benimde 7 yaşında bir kızım var. Aynı kaygıları bende yaşıyorum. Çok normal bu duygulari yaşamamız . Tabi hormonların da etkisi büyük. Ailemle farklı sehirdeyiz. Gelip kalsalar mı iyi yalnız büyütmek mi iyi bilmiyorum ama zorlanacağımız kesin. Ama onların yüzündeki bir gülümseme herşeye bedel olacaktır tüm sıkıntıları unutturacaktir inşallah
Aynen canım benimde yaşadığım yerde kimsem yok gelen yatılı geliyor oda zor oluyor. Bakalım neler yaşıcaz

geçmiş olsun canım benimde 32 haftada olmuştu kasılma ve ağrılar adalatla ve magnezyumla geçti ama mutlaka dinlen sürekli yatmasan bile ara ara uzan kalkma ben öyle öyle atlattım çok şükür riskli haftaları inşallah senin kuzularda bekler daha
inşalah bizde biraz daha durabiliz canım bende adalata başladım ağrılarım kesildi çok şükür umarım bir daha olmaz

Dün ağrım vardı yeni doktora gittim çok şükür sıkıntı çıkmadı hatta çok sağlıklı gebelik dedi. ^^ rahim hızlı büyüyor ondan ağrı yapar dedi. Plesantalarıda ayrı tehlikesini azaltır buda diye baya rahatlattı. Nasıl geçecek bu zaman diyorum hala bian önce gelseler korkutmadan sağ salim

Merhaba ikiz anneleri ben de 13 haftalık ikiz annesiyim 8. Haftadan beri ara ara kanamalarım oluyo sürekli evde yatıyorum. Aynı şeyler başından geçen var mi acaba içimi rahatlatmaya ihtiyacım var

Back