• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Cok gecmis olsun canim. Kac haftalik hamilesin. Insallah vaktinde gelirler... sancin.nasildi da gittin doktora. Herkes de farkli olur biliyorum ama tecrube onemli. Benimde hafif agrim mi var gazim mi var sabahtan beri anlamayadim. Doktora gitsem mi diye düşünüyorum
Benimde dün Kasıklarımda sanki adet ağrısı gibi ağrı vardı gün boyu geçmedi Doğuma yakın olurmuş dediler ama gaz yüzünden de olabilir bende bir hafta sonra doktora gidicem

Selamın aleyküm arkadaşlar bir sorum olacak . Ikizlere hamile kalanlar ailede genetik mi var. Yoksa ilaç tedavisi gördünüz mü, benim ailede ikiz genetik var. Doktorum bana klomen verdi. Çoğul gebelik olabilir dedi. Ben ikiz bebek hastasıyım inşallah olur. Bana da dua edin anne ler
Benim genetik 5 yaşında bir oğlum var..hadi dedik kardeş olsun süprizzz iki tane:)ananem ikiz benim...Allah aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba bende hamileyim perşembe günü kan testi yaptırdım sonuç 75 aradan 4 gün sonra testi tekrarladım 878 çıktı 300 çıkması gerekirken 3 kat fazla çıkınca bi düşündüm acaba ikiz mi diye sizce olabilir mi hcg deger artışlarınız nasıldı

Kızlar 2 gündür karnımda sertleşme çok sık aralıklarla özellikle sağ tarafımda kasılma deniyor sanırım bu duruma.daha önce günde 1.2 kere anca olurdu kısa sürerdi.bu uzun süreli bi sıkıntı falan olmaz degilmi.bu durumu yaşayan varmı.

Kızlar Merhaba bugün ikili testim wardi iyi gecti sorun yok çok șükür Kan testi olmadi ikiz oldugu icin sizde de oyle oldu degil mi? Doktor %80 kiz dedi ama oglumda da oyle Demisti ondan heves etmim diorum Birde siz yorumlar misiniz:KK200::KK200:

Eklentiler

• IMG-20180110-WA0002.jpeg
    IMG-20180110-WA0002.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG-20180110-WA0000.jpeg
    IMG-20180110-WA0000.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar 2 gündür karnımda sertleşme çok sık aralıklarla özellikle sağ tarafımda kasılma deniyor sanırım bu duruma.daha önce günde 1.2 kere anca olurdu kısa sürerdi.bu uzun süreli bi sıkıntı falan olmaz degilmi.bu durumu yaşayan varmı.
Ben gün içinde sıkça karşılaşıyorum o sertleşmeye bı sağda bı solda bazense iki tarafta birden bı doktor normal demişti rahime baskı arttığı için dedi biri de bu kadar çok olmaması lazım diyip istirahat verdi ve kullandığım progestani iki katına çıkardı

Bende 31 haftalık hamileyim erken Doğum riskimiz var ama inş ne kadar durursa yavrularımız okadar iyi bende hemen yoruluyorum ayaklarım şişiyo hemen ve ağrıyo yorulmaya gelmiyorum dikkat et nerde yaşıyorsun bende nst girdim 1 hafta önce normal dediler kasılma yoktu
Ben manisada yaşıyorum canım dün gece benim sancılarım çoktu ama çok şükür geçti bugün

Cok gecmis olsun canim. Kac haftalik hamilesin. Insallah vaktinde gelirler... sancin.nasildi da gittin doktora. Herkes de farkli olur biliyorum ama tecrube onemli. Benimde hafif agrim mi var gazim mi var sabahtan beri anlamayadim. Doktora gitsem mi diye düşünüyorum
Canım kasıklarım ağrıyordu baktım geçmedi kesilmeden ağrıyor uzandım falan etki etmedi sonra belime vurdu ağrı doktorumu aradım neden olur böyle diye hastaneye git hemen nst çeksinler dedi ben hala herhangi bir sancı sanıyordum meğerse değilmiş adet sancısı gibi oluyor böyle biraz daha keskini bir süre sonra geçiyor yine başlıyor çok şükür ki açılmam yoktu ve bebeklerin başları henüz çok aşağıda değildi o yüzden doğuma almadı beni yoksa alacaktı,32.haftaymdayım canım

Canım kasıklarım ağrıyordu baktım geçmedi kesilmeden ağrıyor uzandım falan etki etmedi sonra belime vurdu ağrı doktorumu aradım neden olur böyle diye hastaneye git hemen nst çeksinler dedi ben hala herhangi bir sancı sanıyordum meğerse değilmiş adet sancısı gibi oluyor böyle biraz daha keskini bir süre sonra geçiyor yine başlıyor çok şükür ki açılmam yoktu ve bebeklerin başları henüz çok aşağıda değildi o yüzden doğuma almadı beni yoksa alacaktı,32.haftaymdayım canım

Bilgi icin sagol canım. Insalah 36 dan önce yasamazsin bi daha. Sabah hafif adet agrisi gibiydi ama geçti cok sukur

Kızlar merhaba bende hamileyim perşembe günü kan testi yaptırdım sonuç 75 aradan 4 gün sonra testi tekrarladım 878 çıktı 300 çıkması gerekirken 3 kat fazla çıkınca bi düşündüm acaba ikiz mi diye sizce olabilir mi hcg deger artışlarınız nasıldı
Kimse neden cevap vermiyo

Gene de şükür 32 lere gelmişsin korku sardı benide şimdiden Zor ya ikiz hamilelik ALlah hayırlısıyla zamanında kucağa almanızı nasip etsin inşallah hepimizin

Hayırlı olsun öncelikle. Ben ilk gittiğimde adetim 5 gün geçmişti HCG 5127 çıkmıştı
cuma günü gidip bakıcaz ama ben yarın bi tekrar kan testi yapmak istiyorum inşallah bende aranıza katılırım
Ultrasonda bile 6. Haftada anca gözüküyor ne desek boş hayırlısı olsun
Cuma günü ultrasona girecem hayırlısıyla bende aranıza katılırım inşallah

Benim oluyor canım gün içinde öyle 1-2 değil yani 10 a yakın oluyor
Yürümeye kalkarsam taş gibi oluyor karnım

Benimde 7 yaşında bir kızım var. Aynı kaygıları bende yaşıyorum. Çok normal bu duygulari yaşamamız . Tabi hormonların da etkisi büyük. Ailemle farklı sehirdeyiz. Gelip kalsalar mı iyi yalnız büyütmek mi iyi bilmiyorum ama zorlanacağımız kesin. Ama onların yüzündeki bir gülümseme herşeye bedel olacaktır tüm sıkıntıları unutturacaktir inşallah

Back