- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Güzel hayırlı haberler alırsın inşallah canım :)Doktordayim su an. Kontrol etti yumurtaliklarinda sorun yok dedi. Yine de beta hcg ve hemogram istedi. Bekliyorum simdi hastanede. hamile olma umidim yok ama belki enfeksiyon falan varsa onlem olsun diye geldim bakalim
Hayırlısı canım bu ay olmadı önümüzdeki ay inşallahKorkma canım bu ay olmazsa Ins diger aya bak ben bu ay olmadi artık Ins diger aya umitliyim
Gebelik yok. Aslinda herhangi bi problem de yokmus. Anlamadim gittiGüzel hayırlı haberler alırsın inşallah canım :)
Vücudun dengesi şaşıyor bazen canım stresten oluyor büyük ihtimal kötü bir şey çıkmamasına sevindimGebelik yok. Aslinda herhangi bi problem de yokmus. Anlamadim gitti
Allah kolaylık versinSelam kizlar ben 9 aydir hamile kalmak icin ugrasiyorum daha hamilelik yaşayamadım ilk gebeligim olacak. Gelin belirtilerimizi paylasip batlari birlikte bekleyelim
Sen nezamandir deniyorsunAllah kolaylık versin
Bende muzdaribim bu konuda
Aynen canim oyle stresli bir yaz gecirdim ki.. zaten bir yerde patlak verecegi bellliydi.. onumuzdeki aylarda gebelik olur insallahhVücudun dengesi şaşıyor bazen canım stresten oluyor büyük ihtimal kötü bir şey çıkmamasına sevindim
Adet olduğumu söylemiştim ya canım ben ilk defa bu şekilde adet oluyorum bu saate kadar daha 1 ped dolmadi çok acik pembe geliyor lavaboya çıkınca pedime de çok az damla damla geliyor normal de ben koyu ve pihtili aşırı adet olurdum neden böyle acabaSenin durumu cok merak ediyorum kız ne çıkacak sonuc acaba ins gebesindir
Sen nezamandir deniyorsun
Vala durum şüpheli umutlandrnak istemem ama sanki var birşeyler sende ayy hadi ins ya:)Adet olduğumu söylemiştim ya canım ben ilk defa bu şekilde adet oluyorum bu saate kadar daha 1 ped dolmadi çok acik pembe geliyor lavaboya çıkınca pedime de çok az damla damla geliyor normal de ben koyu ve pihtili aşırı adet olurdum neden böyle acaba
2 seneSen nezamandir deniyorsun
Adete 5 6 gun kala basladi.Naberr senin belirtilerin yum.dan kaç gün sonra başladı? Göğüs ağrısı falan?
Adete 2 gun kala 43 tu bugun adet 3 gun gecti 745 cok yukselmemis mi ikiz mi acaba
Valla bende şüpheleniyorum bilmiyorum bu şekil de de hamile olan varmidir kiVala durum şüpheli umutlandrnak istemem ama sanki var birşeyler sende ayy hadi ins ya:)
Bilmem her hamilelik farklı benceValla bende şüpheleniyorum bilmiyorum bu şekil de de hamile olan varmidir ki
Bende biraz araştırdım evet bir doktor paylaşmış ilk gebelikte yerleşme kanamasi ile regl dönemi ayırt edilemeyebilinirmisBilmem her hamilelik farklı bence
Hayırlısı olsun Ins cnmBende biraz araştırdım evet bir doktor paylaşmış ilk gebelikte yerleşme kanamasi ile regl dönemi ayırt edilemeyebilinirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?