2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Olsun öbür aya inşallah birbirimize guzel haberler verelim.ben bal tarcin corekotuna basladim dün.gecen ayda sogan kürü
Soğan kürünü duydum bende başlayayım olmadı ama çörek otu tarçın balı duymadım onu nasıl yapıyorsunuz ve ne zaman başlamak gerekiyor. İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ayy nie ki ya senin belirtiler baya burdayim dio ama ins bebisinde seninledir
Bilmiyorum canım yarın doktoru mu aramayı düşünüyorum adetim bitti denecek kadar pedime gelmiyor sadece lavaboya çıkınca geliyor karın bölgemde ağrılar var belim ağrıyor yüzümde sivilceler çıktı bugün ilk defa usuyorum terliyorum

Ayyy kız usume de hamileleik belirtisi ya adetim gelemden once bende de olmustu :)

Canım ya kusura bakma ben senin takibini yapamamistim bilgim yoktu inşallah önümüzdeki ay güzel haberi verirsin bize
Yok cnm onemli degil vala bazen insan karstiriyo ben en azindan bi engel yokmus ona sevndm tupler mi tikali bende mi sorun var esimde mi dusuncesi yoruyor insanı insulin direnci bi düşmedi die kendime kızıyordum cunki gebelik icin engel diolardi bu ay düştüğünü de öğrendim butun degerlerkm normalmis ins onumuzdeki aylar nasibimde varsa okur die bekliorum seninde ins hayrli hab3rini aliriz bu ay olmazsa da üzülme ins hepimizin amaci ayni burda Rabbim isteyem herkese nasip etsin hyrlisimdan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…