Olsun öbür aya inşallah birbirimize guzel haberler verelim.ben bal tarcin corekotuna basladim dün.gecen ayda sogan kürüBu ayda olmadı maalesef klomen ve çatlatma iğnesi ne rağmen
Hayirlisi canim hic iyi degilim cok basim donuyor halsizim eşim beni eve getirdi nedir bilmiyorum midem de bulandı yemek yerkenHayırlısı olsun Ins cnm
Pes etmek yok devam canım moralini bozmadan önümüzdeki ayı beklicezBu ayda olmadı maalesef klomen ve çatlatma iğnesi ne rağmen
Iyi akşamlar canım baş dönmesi sebebiyle yataktan kalkamiyorum. Sen ne yapıyorsunİyi akşamlar kızlar napionz
Soğan kürünü duydum bende başlayayım olmadı ama çörek otu tarçın balı duymadım onu nasıl yapıyorsunuz ve ne zaman başlamak gerekiyor. İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsunOlsun öbür aya inşallah birbirimize guzel haberler verelim.ben bal tarcin corekotuna basladim dün.gecen ayda sogan kürü
İnşallah olsun artık kavuşalım meleklerimize bu kadar zor olacağı hiç aklıma gelmezdiPes etmek yok devam canım moralini bozmadan önümüzdeki ayı beklicez
İnşallah hamişsinizdirHayirlisi canim hic iyi degilim cok basim donuyor halsizim eşim beni eve getirdi nedir bilmiyorum midem de bulandı yemek yerken
Ayy nie ki ya senin belirtiler baya burdayim dio ama ins bebisinde seninledirIyi akşamlar canım baş dönmesi sebebiyle yataktan kalkamiyorum. Sen ne yapıyorsun
Bilmiyorum canım yarın doktoru mu aramayı düşünüyorum adetim bitti denecek kadar pedime gelmiyor sadece lavaboya çıkınca geliyor karın bölgemde ağrılar var belim ağrıyor yüzümde sivilceler çıktı bugün ilk defa usuyorum terliyorumAyy nie ki ya senin belirtiler baya burdayim dio ama ins bebisinde seninledir
Inşallah canım rabbim herkese nasip etsin bana daİnşallah hamişsinizdir
Benim de hiç aklıma gelmezdi gece çalıştığım için dusunmuyorduk hiç kolay değilmiş aslındaİnşallah olsun artık kavuşalım meleklerimize bu kadar zor olacağı hiç aklıma gelmezdi
Ayyy kız usume de hamileleik belirtisi ya adetim gelemden once bende de olmustu :)Bilmiyorum canım yarın doktoru mu aramayı düşünüyorum adetim bitti denecek kadar pedime gelmiyor sadece lavaboya çıkınca geliyor karın bölgemde ağrılar var belim ağrıyor yüzümde sivilceler çıktı bugün ilk defa usuyorum terliyorum
Sen adet oldun mu son durumunu bilmiyorum senin hiç seni soramadimAyyy kız usume de hamileleik belirtisi ya adetim gelemden once bende de olmustu :)
Oldum kuzum adet denirse tabi iki gün sürdü simdi de leke gibi peceteye çıkıyorSen adet oldun mu son durumunu bilmiyorum senin hiç seni soramadim
Canım inşallah bebek vardır doktora gitmeyi dusunuyor musun test yapmayı falanOldum kuzum adet denirse tabi iki gün sürdü simdi de leke gibi peceteye çıkıyor
Adetim gecikmisti zaten cnm bnm üçüncü günü 6 çıktı hcg kimyasal oldugu soylendi gecikmemin 5. gunude geldi zaten adetim bu ay bitti artik önümüzdeki aya insCanım inşallah bebek vardır doktora gitmeyi dusunuyor musun test yapmayı falan
Canım ya kusura bakma ben senin takibini yapamamistim bilgim yoktu inşallah önümüzdeki ay güzel haberi verirsin bizeAdetim gecikmisti zaten cnm bnm üçüncü günü 6 çıktı hcg kimyasal oldugu soylendi gecikmemin 5. gunude geldi zaten adetim bu ay bitti artik önümüzdeki aya ins
Ben de hamile olduğumu düşünmüyorum hayalkırıklığı yaşamamak için düşünmek istemiyorumAdetim gecikmisti zaten cnm bnm üçüncü günü 6 çıktı hcg kimyasal oldugu soylendi gecikmemin 5. gunude geldi zaten adetim bu ay bitti artik önümüzdeki aya ins
Yok cnm onemli degil vala bazen insan karstiriyoCanım ya kusura bakma ben senin takibini yapamamistim bilgim yoktu inşallah önümüzdeki ay güzel haberi verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?