- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Git canım ihmal etmeYa insallahhh. Hala donmedi kirmiziya. Enfeksiyon diye dusunuyorum hafif yanma ve kasinti da var. Belki dr a giderim bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git canım ihmal etmeYa insallahhh. Hala donmedi kirmiziya. Enfeksiyon diye dusunuyorum hafif yanma ve kasinti da var. Belki dr a giderim bugun
Teşekkür ederim canım benim hala lekelenmem devam ediyorHerkese iyi haftalar
Ben aşırı kanama ve sancıyla regl oldum.2 gün kalkmadan yattım şükür bugün daha iyiyim
Yeni ay yeni umutlar artık napalim
H Hayalimsinbebegim0123 Canım her kadında lh belli miktarda olur.Ovulasyonda hamilelik varsa iki çizgide aynı yumurtlamadaki gibi kopkoyu oluyor.
Fit mutlu anne Sen ne yaptın.Adet oldunmu canim
Senin durumu cok merak ediyorum kız ne çıkacak sonuc acaba ins gebesindirTeşekkür ederim canım benim hala lekelenmem devam ediyor
Ins sorunsuz bi hamilelik gecirirsin cnm hersey yolundadirSelam kizlar nasilsiniz? Dun gece hic uyuyamadim sanki nefesim kesiliyor gibiydi her yerim uyustu yaklasik 1 saat sürdü her uykuya dalmaya calistigimda. Yarin randevum var tekrar bhcg bakilacaj umarım artmistir. Gerci bugun test yaotim kalinlasmis cizgi baya kontrol cizgisi kadar olmus
Umarim canim dun oyle olunca korktum biraz basim falan dondu cok kotuyduIns sorunsuz bi hamilelik gecirirsin cnm hersey yolundadir
Umarim canim dun oyle olunca korktum biraz basim falan dondu cok kotuydu
Benim sirt ustu yatinca solda uyusma karincalanma oluyodu canimGeçmiş olsun canım dikkat et kendine. Benim de adet gelmedi. Bugün bat +2 yeni yeni batmalar başladı. Yürüdükçe sağ yumurtama batıyor iğne gibi. Ama sağ ayağıma basınca batıyor.
Him bilmem danış bakkalm doktor ne dicek. Hayr olsunUmarim canim dun oyle olunca korktum biraz basim falan dondu cok kotuydu
Geçmiş olsun canım bence hamileliğin başlarında normaldir böyle şeyler Bebişin anne ben burdayım diyordur :)Selam kizlar nasilsiniz? Dun gece hic uyuyamadim sanki nefesim kesiliyor gibiydi her yerim uyustu yaklasik 1 saat sürdü her uykuya dalmaya calistigimda. Yarin randevum var tekrar bhcg bakilacaj umarım artmistir. Gerci bugun test yaotim kalinlasmis cizgi baya kontrol cizgisi kadar olmus
Inşallah canım bazı belirtilerim var ama yine de korkuyorumSenin durumu cok merak ediyorum kız ne çıkacak sonuc acaba ins gebesindir
sagol canimGeçmiş olsun canım bence hamileliğin başlarında normaldir böyle şeyler Bebişin anne ben burdayım diyordur :)
1 saat önce adet oldum sandım kostum lavaboya ped koyma sadece kahverengi leke gelmiş belki çok ağrıyor çok korkuyorum yine boş çıkacak diyeSenin durumu cok merak ediyorum kız ne çıkacak sonuc acaba ins gebesindir
Korkma canım bu ay olmazsa Ins diger aya bak ben bu ay olmadi artık Ins diger aya umitliyimInşallah canım bazı belirtilerim var ama yine de korkuyorum
Canım senin bat ne zmndi önce pembe sonra kahverengi akıntı bende de olmustu ama malesef kimyasalmis1 saat önce adet oldum sandım kostum lavaboya ped koyma sadece kahverengi leke gelmiş belki çok ağrıyor çok korkuyorum yine boş çıkacak diye
Doktordayim su an. Kontrol etti yumurtaliklarinda sorun yok dedi. Yine de beta hcg ve hemogram istedi. Bekliyorum simdi hastanede. hamile olma umidim yok ama belki enfeksiyon falan varsa onlem olsun diye geldim bakalimGit canım ihmal etme
Son adetim 27 ağustos du zaten adet oldum şimdi açık pembe bir şekilde başladıCanım senin bat ne zmndi önce pembe sonra kahverengi akıntı bende de olmustu ama malesef kimyasalmis
Adetin yakın yani hayırlısı Ins vardırSon adetim 27 ağustos du zaten adet oldum şimdi açık pembe bir şekilde başladı
Benim sirt ustu yatinca solda uyusma karincalanma oluyodu canim
Olabilir mi ki pedime hala gelmedi lavaboya çıktığım da geldiAdetin yakın yani hayırlısı Ins vardır