2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

dogru soyluyorsun canım. test yapmak da insanı geriyor. ama test yapıp rahatlamak da var. yarın test alıyorum
Biliyorum cnm hakikaten geriliyor insan o 5 10 dk sanki gerilim filmi gibi ya negatif gorunce bozuluyo moral ama acabayla da durulmuyor belli mi olur poZitif çıkar ins cnm

Biliyorum cnm hakikaten geriliyor insan o 5 10 dk sanki gerilim filmi gibi ya negatif gorunce bozuluyo moral ama acabayla da durulmuyor belli mi olur poZitif çıkar ins cnm

ahhh.. sanmıyorum çunku aleni yanma ve kaşıntı var hafif de olsa... yine de bir umut, o da sırf gogus hassasiyetimin ayyuka çıkması yuzunden hep

Kızlar bende ovülasyon testlerınden yaptım bende dırekt tek cızgı cıktı ıkıncının sılık halı bıle yok yani merakımdan yapayım dedım bu ay bı yumurta bıle atamamısım sanırsam

Evet biliyorum yumurtlama gunum 5/ 15 eylül arasiydi adete yakında çizgi çıkması normal mi onu bilmiyorum
Evet normal cunku normal zamanda da vucutta lh hormonu bulunuyo ama cok kopkoyu cıkarsa ıkıncı cızgı ozaman hamılelıkten suphe edersın adete bırıkı gun kaldıysa kuzenım oyle ogrendı hamıle oldugunu

Kizlar supheleniyorsaniz yarin test alip yapin bence ovu testlerine cok guvenmeyin bu konuda

ikinci çizgi hiç belirmediyse test bozuk diye biliyorum.
Aaa. Bunu duymamıstım bak hıc daha once. Ben senelerdır kullanıyorum ılk defa tek cızgı cıkınca bende sasırdım normalde adet gununde bıle olsam guvenmeyıp yapardım ıkıncısı sılıkte olsa cıkardı

ben daha yeni başladım ovulasyon testi kullanmaya. internette araştırırken boyle bir kaç yorum gordum.

Herkese iyi haftalar

Ben aşırı kanama ve sancıyla regl oldum.2 gün kalkmadan yattım şükür bugün daha iyiyim

Yeni ay yeni umutlar artık napalim

H Hayalimsinbebegim0123 Canım her kadında lh belli miktarda olur.Ovulasyonda hamilelik varsa iki çizgide aynı yumurtlamadaki gibi kopkoyu oluyor.

Fit mutlu anne Sen ne yaptın.Adet oldunmu canim

Aynen canim. Adete 6 gün var. Zaten 3 gündür de tuhaf renkli bi kanamam vardı azar azar gelen. Simdi de bu kocaman pıhtıyı görünce iyice moralim bozuldu.
3 gün daha bekle tamamen kırmızıya dönmezse bence kan ver sonuçta hiç belli olmaz hamilede olabilirsin

Aynen oyle canim önümüzdeki aylara bakacaz oldum cnm bugun 3. Günüm randevum var bugün gitcrm bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…