- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Biliyorum cnm hakikaten geriliyor insan o 5 10 dk sanki gerilim filmi gibi ya negatif gorunce bozuluyo moral ama acabayla da durulmuyor belli mi olur poZitif çıkar ins cnmdogru soyluyorsun canım. test yapmak da insanı geriyor. ama test yapıp rahatlamak da var. yarın test alıyorum
Biliyorum cnm hakikaten geriliyor insan o 5 10 dk sanki gerilim filmi gibi ya negatif gorunce bozuluyo moral ama acabayla da durulmuyor belli mi olur poZitif çıkar ins cnm
Hyrlisi hyrlisi ins test yaparsan bana da haberdar et cnmahhh.. sanmıyorum çunku aleni yanma ve kaşıntı var hafif de olsa... yine de bir umut, o da sırf gogus hassasiyetimin ayyuka çıkması yuzunden hep
Evet normal cunku normal zamanda da vucutta lh hormonu bulunuyo ama cok kopkoyu cıkarsa ıkıncı cızgı ozaman hamılelıkten suphe edersın adete bırıkı gun kaldıysa kuzenım oyle ogrendı hamıle oldugunuEvet biliyorum yumurtlama gunum 5/ 15 eylül arasiydi adete yakında çizgi çıkması normal mi onu bilmiyorum
ikinci çizgi hiç belirmediyse test bozuk diye biliyorum.Kızlar bende ovülasyon testlerınden yaptım bende dırekt tek cızgı cıktı ıkıncının sılık halı bıle yok yani merakımdan yapayım dedım bu ay bı yumurta bıle atamamısım sanırsam
Aaa. Bunu duymamıstım bak hıc daha once. Ben senelerdır kullanıyorum ılk defa tek cızgı cıkınca bende sasırdım normalde adet gununde bıle olsam guvenmeyıp yapardım ıkıncısı sılıkte olsa cıkardıikinci çizgi hiç belirmediyse test bozuk diye biliyorum.
Aaa. Bunu duymamıstım bak hıc daha once. Ben senelerdır kullanıyorum ılk defa tek cızgı cıkınca bende sasırdım normalde adet gununde bıle olsam guvenmeyıp yapardım ıkıncısı sılıkte olsa cıkardı
Valla bılla benım tek cızgı. Allahım herşeyim şaşık benim yaben daha yeni başladım ovulasyon testi kullanmaya. internette araştırırken boyle bir kaç yorum gordum.
Resim atamiyorum sizde görür yorum yapardiniz net görünüyor çizgi umarım bebektiröğrendiğim kadarıyla normalmiş. ama epey silik çıkması gerekiyor. eğer cok belirginse ve adete 1 gun falan varsa hamılelik belirtisi olabilir bu diyenler var.
Lekelenmem başladı bugün adet olacağımı düşünüyorumEvet normal cunku normal zamanda da vucutta lh hormonu bulunuyo ama cok kopkoyu cıkarsa ıkıncı cızgı ozaman hamılelıkten suphe edersın adete bırıkı gun kaldıysa kuzenım oyle ogrendı hamıle oldugunu
Normalde de boyle lekelenme olarak mi başlar adetin belki devamı gelmezLekelenmem başladı bugün adet olacağımı düşünüyorum
Bugün bir fasulye nohut tanesi buyuklugunde bir pihti et parcasi gibi bisey geldi tuvalette peceteye. Galiba hamile falan degilimHyrlisi hyrlisi ins test yaparsan bana da haberdar et cnm
Adette gelir ama adetten önce gelmesi değişik bit durum ne kadar var adeteBugün bir fasulye nohut tanesi buyuklugunde bir pihti et parcasi gibi bisey geldi tuvalette peceteye. Galiba hamile falan degilim
Aynen canim. Adete 6 gün var. Zaten 3 gündür de tuhaf renkli bi kanamam vardı azar azar gelen. Simdi de bu kocaman pıhtıyı görünce iyice moralim bozuldu.Adette gelir ama adetten önce gelmesi değişik bit durum ne kadar var adete
3 gün daha bekle tamamen kırmızıya dönmezse bence kan ver sonuçta hiç belli olmaz hamilede olabilirsinAynen canim. Adete 6 gün var. Zaten 3 gündür de tuhaf renkli bi kanamam vardı azar azar gelen. Simdi de bu kocaman pıhtıyı görünce iyice moralim bozuldu.
Ya insallahhh. Hala donmedi kirmiziya. Enfeksiyon diye dusunuyorum hafif yanma ve kasinti da var. Belki dr a giderim bugun3 gün daha bekle tamamen kırmızıya dönmezse bence kan ver sonuçta hiç belli olmaz hamilede olabilirsin
Aynen oyle canim önümüzdeki aylara bakacaz oldum cnm bugun 3. Günüm randevum var bugün gitcrm bklmHerkese iyi haftalar
Ben aşırı kanama ve sancıyla regl oldum.2 gün kalkmadan yattım şükür bugün daha iyiyim
Yeni ay yeni umutlar artık napalim
H Hayalimsinbebegim0123 Canım her kadında lh belli miktarda olur.Ovulasyonda hamilelik varsa iki çizgide aynı yumurtlamadaki gibi kopkoyu oluyor.
Fit mutlu anne Sen ne yaptın.Adet oldunmu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?