2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Ben de hamile olduğumu düşünmüyorum hayalkırıklığı yaşamamak için düşünmek istemiyorum
Vala bubayda bende hic düşünmüyordum belirti de aramamistim kendimde ama baya belirtim vardi bulantı halsizlik kasık ağrısı ne bilmezdim ağrım oldu en cokta usume cok tuhafti ben kısın bile corapsiz gezen biriydim bazen birakmak gerekiyor snrm ha oldu mu olmus ama kimyasallmis malesef ki cok şükür sagliksz embriyo tutunamadgi icin oluyomus kimyasal olacak ins ama fazla umitlenmemek daha iyi her zmn

Amin inşallah hepimize nasip etsin senin için de sevindim bir sorun olmadığına canım

çok şükür canım bende kimyasal gebelik yaşamaktan korkuyorum tehlikesi varmış

Fit mutlu anne canım meme ucunu sıkınca sivi gelmesi neden olur acaba hastalık belirtisi mi?
Hic bilmiyorum cnm ya ama acaba sey olabilir mi bnm komsum hamile degil ama gogsunden siktirinca sut gibi sıvı geliuomus vucut sut hormonunu fazla salgilandgndan oluyomua oyle olabilir mi ki

slm haziran annelerine katilsana benim ilk hamileligim orda sohbet ederiz tarihlerimiz ayni nerdeyse :)
Merhaba bende açtım az önce haziran anneleri diye bir konu orayada bekliyorum sizi :) Yarın doktora gidicem bende bakalım keseyi görebilcekmiyim.

Herkese iyi geceler

Sayfaları okuyamadım kızlar inşallah herkes iyidir.
Fit mutlu anne Kuzum daha iyiyim şükür. Reglim bitti bugün.Bu defa 4 gün sürdü .5 gun sürerken.
Yeni ay yeni umutlar
Aynen oylr cnm yeni ay yrni umut ins bitti mi simdi senin adetim bat ne zmn beraber bekleyelim ins
Bnm onceden 3 4 gun yoğun 2 gun falan az kanama seklinde olurdu adetim son 1 senedir surekli 2 gun yogun 3. gun leke gibi 5 gun sürüyor sence bi sorun var mdr her ay adet goruyorum hormonla alakali midir ki bakıldı bi srn yok dediler

Kızlar Netten indirdiğim takvime göre 2gun bat geçti. 27ağustosta hastalandım yarın test yapacağım ama söyle düşünüyorum acaba bır gün daha mı bekliyim. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Vala bekleyebiliyorsan bence bi hafta gecikmesini bekle en sağlıklısi o oluyormus ben bu ay anladım gecikmenin 2.gününde kan verdim 4.99 çıktı bi gun sonra yine verdim 6 çıktı ama kimyasalmis gecikmemin 5. Günü adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…