- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Vala bubayda bende hic düşünmüyordum belirti de aramamistim kendimde ama baya belirtim vardi bulantı halsizlik kasık ağrısı ne bilmezdim ağrım oldu en cokta usume cok tuhafti ben kısın bile corapsiz gezen biriydim bazen birakmak gerekiyor snrm ha oldu mu olmus ama kimyasallmis malesef ki cok şükür sagliksz embriyo tutunamadgi icin oluyomus kimyasal olacak ins ama fazla umitlenmemek daha iyi her zmnBen de hamile olduğumu düşünmüyorum hayalkırıklığı yaşamamak için düşünmek istemiyorum
Amin inşallah hepimize nasip etsin senin için de sevindim bir sorun olmadığına canımYok cnm onemli degil vala bazen insan karstiriyoben en azindan bi engel yokmus ona sevndm tupler mi tikali bende mi sorun var esimde mi dusuncesi yoruyor insanı insulin direnci bi düşmedi die kendime kızıyordum cunki gebelik icin engel diolardi bu ay düştüğünü de öğrendim butun degerlerkm normalmis ins onumuzdeki aylar nasibimde varsa okur die bekliorum seninde ins hayrli hab3rini aliriz bu ay olmazsa da üzülme ins hepimizin amaci ayni burda Rabbim isteyem herkese nasip etsin hyrlisimdan tabi
Saol cnm bnmAmin inşallah hepimize nasip etsin senin için de sevindim bir sorun olmadığına canım
çok şükür canım bende kimyasal gebelik yaşamaktan korkuyorum tehlikesi varmışVala bubayda bende hic düşünmüyordum belirti de aramamistim kendimde ama baya belirtim vardi bulantı halsizlik kasık ağrısı ne bilmezdim ağrım oldu en cokta usume cok tuhafti ben kısın bile corapsiz gezen biriydim bazen birakmak gerekiyor snrm ha oldu mu olmus ama kimyasallmis malesef ki cok şükür sagliksz embriyo tutunamadgi icin oluyomus kimyasal olacak ins ama fazla umitlenmemek daha iyi her zmn
Dış gebelik kadar tehlikesi yokmuş cnm aslnda dış gebelige daha tehlikeli diolar Rabbim ikisini de yasatmasin tabi cnm ins saglikli hamilelik versinçok şükür canım bende kimyasal gebelik yaşamaktan korkuyorum tehlikesi varmış
Amin canım Allah korusun hepimiziDış gebelik kadar tehlikesi yokmuş cnm aslnda dış gebelige daha tehlikeli diolar Rabbim ikisini de yasatmasin tabi cnm ins saglikli hamilelik versin
Amin cnm durumdan haberdar et cnm beni deAmin canım Allah korusun hepimizi
Hic bilmiyorum cnm ya ama acaba sey olabilir mi bnm komsum hamile degil ama gogsunden siktirinca sut gibi sıvı geliuomus vucut sut hormonunu fazla salgilandgndan oluyomua oyle olabilir mi kiFit mutlu anne canım meme ucunu sıkınca sivi gelmesi neden olur acaba hastalık belirtisi mi?
Hiç bilgim yok internetten de araştırdım hep kötü şeyler yazıyorHic bilmiyorum cnm ya ama acaba sey olabilir mi bnm komsum hamile degil ama gogsunden siktirinca sut gibi sıvı geliuomus vucut sut hormonunu fazla salgilandgndan oluyomua oyle olabilir mi ki
slm haziran annelerine katilsana benim ilk hamileligim orda sohbet ederiz tarihlerimiz ayni nerdeyse :)sagol canim
Kotuye yorma canim hemen dur ins birsey degldrHiç bilgim yok internetten de araştırdım hep kötü şeyler yazıyor
Merhaba bende açtım az önce haziran anneleri diye bir konu orayada bekliyorum sizi :) Yarın doktora gidicem bende bakalım keseyi görebilcekmiyim.slm haziran annelerine katilsana benim ilk hamileligim orda sohbet ederiz tarihlerimiz ayni nerdeyse :)
Link atsana konunun canimslm haziran annelerine katilsana benim ilk hamileligim orda sohbet ederiz tarihlerimiz ayni nerdeyse :)
Link atsana konunun canim
Inşallah canımKotuye yorma canim hemen dur ins birsey degldr
Aynen oylr cnm yeni ay yrni umut ins bitti mi simdi senin adetim bat ne zmn beraber bekleyelim insHerkese iyi geceler
Sayfaları okuyamadım kızlar inşallah herkes iyidir.
Fit mutlu anne Kuzum daha iyiyim şükür. Reglim bitti bugün.Bu defa 4 gün sürdü .5 gun sürerken.
Yeni ay yeni umutlar
Vala bekleyebiliyorsan bence bi hafta gecikmesini bekle en sağlıklısi o oluyormus ben bu ay anladım gecikmenin 2.gününde kan verdim 4.99 çıktı bi gun sonra yine verdim 6 çıktı ama kimyasalmis gecikmemin 5. Günü adet oldumKızlar Netten indirdiğim takvime göre 2gun bat geçti. 27ağustosta hastalandım yarın test yapacağım ama söyle düşünüyorum acaba bır gün daha mı bekliyim. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?