- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Krem ne kullaniyorsun cnm bi saglik ocagindaki doktora danış en kotu o kaşıntı cok kotu okuyor büyük ihtimal mantrdr sankiEvet ama usutme yok idrar yolu yanmam da yok krem de kullanıyorum kaşıntı için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Krem ne kullaniyorsun cnm bi saglik ocagindaki doktora danış en kotu o kaşıntı cok kotu okuyor büyük ihtimal mantrdr sankiEvet ama usutme yok idrar yolu yanmam da yok krem de kullanıyorum kaşıntı için
Himmm bilemicrm cnm o zmn bi doktora danış istersenBenim de mantar dan oluyordu krem kullanınca geçiyordu bu uzun sürdü
evet benim de 29 gün de birIki adet arasi kac gun diyorum yani canm bnm bi önceki adet tarihi baslangicmla bi sonraki başlangıcın arasi hrp 29 gun olur mesela sabit onu diorum seninde oylr mi
Yarını bekliyorum ama suan belim ve karnım cok ağrıyor adet de olacamHimmm bilemicrm cnm o zmn bi doktora danış istersen
O zmn bat 25 eylül iki gun var hayırlısı cnm ins hamissindr gelmez adetin test yapmış miydin hicevet benim de 29 gün de bir
Ins gebelik belirtisidir cnm kahverengi lekenKızlar normal de adetim ve ayın ilk haftası olurdum ama son adetim 27 ağustos du bu ayda dünden beri peceteye leke geliyor kahverengi gibi sadece gogusum ağrıyor ve uçları aciyor dokununca adet olacakmisim gibi hissediyorum![]()
Inşallah canım dün yapmıştım ama negatif ovulasyon testin de hala çift çizgi çıkıyor biri hafif silikO zmn bat 25 eylül iki gun var hayırlısı cnm ins hamissindr gelmez adetin test yapmış miydin hic
Inşallah canım çok istiyorumIns gebelik belirtisidir cnm kahverengi leken
Ovulasyondan hic anlamiyorum cnm bn hic kullanmadim o testleri ama gebeligi de kaset testlerden once cift çıkıyor diolardi sabredebilirsen bat gununu bekle bklm gelmezse o gun kan testi verInşallah canım dün yapmıştım ama negatif ovulasyon testin de hala çift çizgi çıkıyor biri hafif silik
Bende hiç bilmiyordum burda öğrendim hamile olduğunu ov. Testinden öğrenen arkadaşlar olmuş. Tek merak bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim adet olacağım ovulasyon testinde biri silik hala çift çizgi çıkması normal mi?Ovulasyondan hic anlamiyorum cnm bn hic kullanmadim o testleri ama gebeligi de kaset testlerden once cift çıkıyor diolardi sabredebilirsen bat gununu bekle bklm gelmezse o gun kan testi ver
Kızlar bende 27nisanda düşük yapmıştım. 3ay korunma sürem doldu ıkı aydır denıyoruz dr adet duzensızlıgı ıcın cyclo progynova verdı bugun son ılacı ıctım bakalım adet olunca 3.gunu gel dedı ama adet olmazsanda gel dedı. Insallah bebıs vardır hıc umudum yok bu hapı kullanırken hamıle kalan varmı acaba bende bırsuru ovulasyon testı aldım adetten sonra baslıcam bende bat falan bellı degıl yani[/QUObilgim dışında bir konu mutlaka bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır inşallah bebek vardır
AmiiinnnInsallah canım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
Bende hiç bilmiyordum burda öğrendim hamile olduğunu ov. Testinden öğrenen arkadaşlar olmuş. Tek merak bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim adet olacağım ovulasyon testinde biri silik hala çift çizgi çıkması normal mi?
Evet biliyorum yumurtlama gunum 5/ 15 eylül arasiydi adete yakında çizgi çıkması normal mi onu bilmiyorumovulasyonda bir çizginin silik çıkması yumurtlama olmadıgını gösteriyormuş. bugun yaptım ben de. silik çıktı..
Korunuyorken bile ihtimal varken korunmuyorsan zaten ihtimal var cnm evde test yapabilirsn benceselamlar. ben de hamile kalmak istiyorum. bir kac aydır spontane korunmadık yani yumurtlama vs takip etmedik. olmadı.
bu ay adetime 9-10 gun kala hafif kanamam oldu. 3 gun surdu damla damla pas renginde koyu kahve değil kesinlikle. ama genital bolgede hafif kızarıklık ve kaşınma da vardı. enfeksiyon oldugunu dusundum. ama bu sefer de göguslerim şişti . rahatsız edecek denli acıyorlar. şimdi adete 6 gun var. anlamadım gitti.. hamile hissetmiyorum ama bu olanlar da aklımı karıştırdı.. sizce gebelik testi almalı mıyım?
Korunuyorken bile ihtimal varken korunmuyorsan zaten ihtimal var cnm evde test yapabilirsn bence
Evet biliyorum yumurtlama gunum 5/ 15 eylül arasiydi adete yakında çizgi çıkması normal mi onu bilmiyorum