2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Ins gebelik belirtisidir cnm kahverengi leken

Inşallah canım dün yapmıştım ama negatif ovulasyon testin de hala çift çizgi çıkıyor biri hafif silik
Ovulasyondan hic anlamiyorum cnm bn hic kullanmadim o testleri ama gebeligi de kaset testlerden once cift çıkıyor diolardi sabredebilirsen bat gununu bekle bklm gelmezse o gun kan testi ver

Ovulasyondan hic anlamiyorum cnm bn hic kullanmadim o testleri ama gebeligi de kaset testlerden once cift çıkıyor diolardi sabredebilirsen bat gununu bekle bklm gelmezse o gun kan testi ver
Bende hiç bilmiyordum burda öğrendim hamile olduğunu ov. Testinden öğrenen arkadaşlar olmuş. Tek merak bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim adet olacağım ovulasyon testinde biri silik hala çift çizgi çıkması normal mi?

Kızlar bende 27nisanda düşük yapmıştım. 3ay korunma sürem doldu ıkı aydır denıyoruz dr adet duzensızlıgı ıcın cyclo progynova verdı bugun son ılacı ıctım bakalım adet olunca 3.gunu gel dedı ama adet olmazsanda gel dedı. Insallah bebıs vardır hıc umudum yok bu hapı kullanırken hamıle kalan varmı acaba bende bırsuru ovulasyon testı aldım adetten sonra baslıcam bende bat falan bellı degıl yani

selamlar. ben de hamile kalmak istiyorum. bir kac aydır spontane korunmadık yani yumurtlama vs takip etmedik. olmadı.
bu ay adetime 9-10 gun kala hafif kanamam oldu. 3 gun surdu damla damla pas renginde koyu kahve değil kesinlikle. ama genital bolgede hafif kızarıklık ve kaşınma da vardı. enfeksiyon oldugunu dusundum. ama bu sefer de göguslerim şişti . rahatsız edecek denli acıyorlar. şimdi adete 6 gun var. anlamadım gitti.. hamile hissetmiyorum ama bu olanlar da aklımı karıştırdı.. sizce gebelik testi almalı mıyım?

ovulasyonda bir çizginin silik çıkması yumurtlama olmadıgını gösteriyormuş. bugun yaptım ben de. silik çıktı..

Korunuyorken bile ihtimal varken korunmuyorsan zaten ihtimal var cnm evde test yapabilirsn bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…