Canim bence denemeye baslamak icin adetin düzelmesini bekle en azindan bu ay adet ol sonra başlarsınmerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim 22 ağustosta 6 haftalık düşük sonrasında kürtaj oldum 17 gün leke devam etti şimdi adet olmayı bekliyorum ama adet olmadan kürtajdan sonra hamile kalanlar olmuş böyle bişey duydunuz mu?
inşallah o kategoriye girerim canımCanim bazi insanlarda hic belirti olmuyormus
Goguslerim çok gergin canim patlayacak gibi bi de bel agrisi var ama benim 3 4 ay once goguslerim boyle olmustu adet olmustum o yuzden guvenemiyoruminşallah o kategoriye girerim canımSen de durumlar nasıl?
benim vücut ısım çok fazla ama regl yaklaşınca hep öyle oluyo. Dokunduğum herkes yanıyo :)Goguslerim çok gergin canim patlayacak gibi bi de bel agrisi var ama benim 3 4 ay once goguslerim boyle olmustu adet olmustum o yuzden guvenemiyorum
Ben her sabah atesimi olcuyorum ve 9 gundur hep ayni düşüşe gecerse adet olucambenim vücut ısım çok fazla ama regl yaklaşınca hep öyle oluyo. Dokunduğum herkes yanıyo :)
Goguslerim çok gergin canim patlayacak gibi bi de bel agrisi var ama benim 3 4 ay once goguslerim boyle olmustu adet olmustum o yuzden guvenemiyorum
Canim belirtisi olmadan hamile kalan daha cok ben umutlu degilimYa sanki bana sen hamileymişsin gibi geliyor. Ben de tık yok mesela. Ve biliyorum ki kesin hamile değilim. Ama bu kadar şey yaşadaydım kesin şüphelenirdim. :))
Foto atsana canimBugün benim 5.günüm test yaptım fazla belli olmamak kaydıyla çok silik, miratech i daha önce kullanıp yanılan arkadaşları vardı sanırım. Bi 5 gün daha beklemeyi düşünüyorum....
Resim atmayı beceremedim desemFoto atsana canim
Asagida dosya yukle yaziyor ya ona basacaksin sonra fotoyu secip atacaksın canimResim atmayı beceremedim desem
Canim belirtisi olmadan hamile kalan daha cok ben umutlu degilim
Test yaptın mi canım inşallah hamilesindir kan testi yaptirKizlar az once bulasiklari yikayayim dedim midem asiri bulandi sanki hersey sut kokuyo gibi geldi sutle alakasi yok bulasiklarin ve sabah 11 gibi yemistim simdi inanilmaz acim ki ben gunde 2 ogum yerim bi sabah bi de esim gelince aksam
Yapmadim canim bugunu saymazsak 4 gun kaldiTest yaptın mi canım inşallah hamilesindir kan testi yaptir
Ay inşallah canım güzel haberler verirsinYapmadim canim bugunu saymazsak 4 gun kaldi
Ya umutlanmak istemiyorum ama baya da belirtim var ama bir yandan da korkuyorum yine negatif cikacak diye sende durumlar neAy inşallah canım güzel haberler verirsin
Bende aynı göğüs ağrılarım var sağ gogsumde damarlar belirginlesmis bira kaç gündür de hafif bir baş dönmem varYa umutlanmak istemiyorum ama baya da belirtim var ama bir yandan da korkuyorum yine negatif cikacak diye sende durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?