2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Canim bence denemeye baslamak icin adetin düzelmesini bekle en azindan bu ay adet ol sonra başlarsın

Goguslerim çok gergin canim patlayacak gibi bi de bel agrisi var ama benim 3 4 ay once goguslerim boyle olmustu adet olmustum o yuzden guvenemiyorum
benim vücut ısım çok fazla ama regl yaklaşınca hep öyle oluyo. Dokunduğum herkes yanıyo :)

Goguslerim çok gergin canim patlayacak gibi bi de bel agrisi var ama benim 3 4 ay once goguslerim boyle olmustu adet olmustum o yuzden guvenemiyorum

Ya sanki bana sen hamileymişsin gibi geliyor. Ben de tık yok mesela. Ve biliyorum ki kesin hamile değilim. Ama bu kadar şey yaşadaydım kesin şüphelenirdim. :))

Ya sanki bana sen hamileymişsin gibi geliyor. Ben de tık yok mesela. Ve biliyorum ki kesin hamile değilim. Ama bu kadar şey yaşadaydım kesin şüphelenirdim. :))
Canim belirtisi olmadan hamile kalan daha cok ben umutlu degilim

Bugün benim 5.günüm test yaptım fazla belli olmamak kaydıyla çok silik, miratech i daha önce kullanıp yanılan arkadaşları vardı sanırım. Bi 5 gün daha beklemeyi düşünüyorum....

Kizlar az once bulasiklari yikayayim dedim midem asiri bulandi sanki hersey sut kokuyo gibi geldi sutle alakasi yok bulasiklarin ve sabah 11 gibi yemistim simdi inanilmaz acim ki ben gunde 2 ogum yerim bi sabah bi de esim gelince aksam

Zaman gecmek bilmiyor ya bat gelse de gorsek var mi yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…