- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Benimde adet olacak gibi agrim var ve afedersin surekli gegirme istegi geliyo
Bi de sol kasigimda karincalanma uyusma gibi bisey var sende de var miUmudunu yitirme daha günümüze var.
Zaten adetle hamilelik belirtileri aynı.. o yüzden bir bakıma güzel bir haber
Şuan adetteyim cnm 2. Günüm dün oldum maalesefBat ne zaman canim
Hmm anladım canim ovulasyon gününü takip et bu ay canimŞuan adetteyim cnm 2. Günüm dün oldum maalesef
Bi de sol kasigimda karincalanma uyusma gibi bisey var sende de var mi
Her ay takip ediyorum adet takviminden cnm ama hamile kalamadim her ay hüsran esimde çok istiyo adetim çok düzenli acaba tüplerde mi bı sorun var diye kafama takıyorum çokHmm anladım canim ovulasyon gününü takip et bu ay canim
Boyle karincalanma olmazdi hic agrida 2 gun once falan baslardi zarar gelecegini sanmam canimNormalde adet zamanı oluyor mu karıncalanma?
Bir de 1 hafta önceden mi başlar sancıların?
Benim kasıklarımda batma ağrı ve kramp vardı 1 haftadır. Bugün hiç bir şey yok valla.. dün ilişki günümdü zarar mı verdim diye sabahtan beri düşünüyorum. Bıraktım gün aşırıyı daha yapmayacağım bu saatten sonra.
Her ay takip ediyorum adet takviminden cnm ama hamile kalamadim her ay hüsran esimde çok istiyo adetim çok düzenli acaba tüplerde mi bı sorun var diye kafama takıyorum çok
Ovu testini dene bi de bende bu ay adet olursam ovu testi alicamHer ay takip ediyorum adet takviminden cnm ama hamile kalamadim her ay hüsran esimde çok istiyo adetim çok düzenli acaba tüplerde mi bı sorun var diye kafama takıyorum çok
Boyle karincalanma olmazdi hic agrida 2 gun once falan baslardi zarar gelecegini sanmam canim
Canim bilmiyorum ya 3 ay once de 4 gun once gelmisti adet belki bu seferde erken gelir diye dusundumÜmitlendirmek istemiyorum ama sen buara dikkat et ağır falan kaldırma..
Çünkü 6 gün varken adet olacakmış hissi ve kasık karıncalanması hamilelik ihtimalini çok güçlendiriyor
Canim bilmiyorum ya 3 ay once de 4 gun once gelmisti adet belki bu seferde erken gelir diye dusundum
Hep 36.4 36.5Ateşin ne durumda sen de ölçüyordun?
İnşallah gelmez.. 2 gün bekleyelim. Olursan zaten bugün yarın olman lazım.
Ben pazartesi veya salı kan vericem.
Bu stresle 1 hafta daha yaşayamam :)
Hep 36.4 36.5
Inşallah mutlu haber alırsın benimde her ay 2 gün önce başlardı 10 gün erken lekelenmem oldu 1 hafta erken adet oldum1 haftadır kasıklarım ve göğüs ucunda ağrı vardı.. aşırı derece gaz ve bununla birlikte karın ağrım vardı. Dün çok şiddetli bel ağrısı yaşadım..
Ve şaka gibi bugün belirtilerim yok oldu ..
Ben bu ay bastan olcmedim canim griptimRegl döneminde kaç oluyor önemli olan o
belki senin yüksek ateşin şuanki ateşindir.
Ikiside canim :) ovu testi koyulasmaya baslayinca sizde calismaya baslayin sonra da yumurtlama gununden sonrada devam edin birazKızlar ovu testinde çift çizgiyi gördüm fakat hangi günleri değerlendirmek gerekiyor? Kimisi yumurtlama günü ve 4 gün öncesinden başlamak gerek diyor kimi yumurtlamadan sonra 1 hafta değerlendirmek gerek diyor. Doğrusu nedir??
Inşallah mutlu haber alırsın benimde her ay 2 gün önce başlardı 10 gün erken lekelenmem oldu 1 hafta erken adet oldum
Kızlar ovu testinde çift çizgiyi gördüm fakat hangi günleri değerlendirmek gerekiyor? Kimisi yumurtlama günü ve 4 gün öncesinden başlamak gerek diyor kimi yumurtlamadan sonra 1 hafta değerlendirmek gerek diyor. Doğrusu nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?