2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Bi de sol kasigimda karincalanma uyusma gibi bisey var sende de var mi

Normalde adet zamanı oluyor mu karıncalanma?
Bir de 1 hafta önceden mi başlar sancıların?
Benim kasıklarımda batma ağrı ve kramp vardı 1 haftadır. Bugün hiç bir şey yok valla.. dün ilişki günümdü zarar mı verdim diye sabahtan beri düşünüyorum. Bıraktım gün aşırıyı daha yapmayacağım bu saatten sonra.

Boyle karincalanma olmazdi hic agrida 2 gun once falan baslardi zarar gelecegini sanmam canim

Her ay takip ediyorum adet takviminden cnm ama hamile kalamadim her ay hüsran esimde çok istiyo adetim çok düzenli acaba tüplerde mi bı sorun var diye kafama takıyorum çok

Valla bende artık kafayı yeme durumuna geldim.. en iyisi doktora gitmek.
Baksin yumurtaliklara soylesin catladigi gunleri degerlendirelim.
Yine olmuyorsa incelesin ne sorun var

Boyle karincalanma olmazdi hic agrida 2 gun once falan baslardi zarar gelecegini sanmam canim

Ümitlendirmek istemiyorum ama sen buara dikkat et ağır falan kaldırma..
Çünkü 6 gün varken adet olacakmış hissi ve kasık karıncalanması hamilelik ihtimalini çok güçlendiriyor

Ümitlendirmek istemiyorum ama sen buara dikkat et ağır falan kaldırma..
Çünkü 6 gün varken adet olacakmış hissi ve kasık karıncalanması hamilelik ihtimalini çok güçlendiriyor
Canim bilmiyorum ya 3 ay once de 4 gun once gelmisti adet belki bu seferde erken gelir diye dusundum

Canim bilmiyorum ya 3 ay once de 4 gun once gelmisti adet belki bu seferde erken gelir diye dusundum

Ateşin ne durumda sen de ölçüyordun?
İnşallah gelmez.. 2 gün bekleyelim. Olursan zaten bugün yarın olman lazım.
Ben pazartesi veya salı kan vericem.
Bu stresle 1 hafta daha yaşayamam :)

Inşallah mutlu haber alırsın benimde her ay 2 gün önce başlardı 10 gün erken lekelenmem oldu 1 hafta erken adet oldum

Kızlar ovu testinde çift çizgiyi gördüm fakat hangi günleri değerlendirmek gerekiyor? Kimisi yumurtlama günü ve 4 gün öncesinden başlamak gerek diyor kimi yumurtlamadan sonra 1 hafta değerlendirmek gerek diyor. Doğrusu nedir??

Ikiside canim :) ovu testi koyulasmaya baslayinca sizde calismaya baslayin sonra da yumurtlama gununden sonrada devam edin biraz

Öncesinden başlamak daha avantajlı
gördüğün günü ve ertesi günü de degerlendir. Zaten 24 saat sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…