- 30 Ağustos 2018
- 193
- 62
- 13
- 39
Aynen benim için de biri öyle demiştiAmin hepimiz inşallah.. korunmayi biraktigimdan beri bende hep erken oluyorum.
Biri şey demisti vucut kendini hamileliğe hazirliyor insallah oyledir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benim için de biri öyle demiştiAmin hepimiz inşallah.. korunmayi biraktigimdan beri bende hep erken oluyorum.
Ben bu ay bastan olcmedim canim griptim
Ciddi bir düşüş yoksa cok takilma degerlerine bir suru tablo inceledim son güne kadar sabit gidip birden gün artanda var
1 haftadır kasıklarım ve göğüs ucunda ağrı vardı.. aşırı derece gaz ve bununla birlikte karın ağrım vardı. Dün çok şiddetli bel ağrısı yaşadım..
Ve şaka gibi bugün belirtilerim yok oldu ..
Ben adet olacağım zaman öyle oluyor. Önce bir sürü ağrım sızım var. Sonra hepsi biranda geçiyor ve 2 gün sonra adet oluyorum. Herkeste bu süreç daha farklı geçiyor bide.
Benimde son 6 kaldi balon gibi sistiler birde yururken bile aciyor sallandikcaSelamm
Naberr Canım benim düşükte aynı öyle tamamı ağrıyordu. Tamda o ay halam göğüs kanserinden vefat etti.Cenaze mevlut bitsin mamografi cektircem dedim etrafima ama nasıl korkuyordum.Sonra 7 mevlutune gidecekken bi test yapayım bugün regl olurum mevlitte rezil olmayayım derken çift cizgi:)
Tek belirtim o ay göğüs ağrısıydı ama tamamı ağrıyordu uçları değil
Bende de belirtiler çoğalmaya başladı aşırı heyecanım var .
Son 8![]()
Burdayiz canim benim kasiklarimda agti var gogusler sis hala ama ucu degilde tumu agriyorKızlar nerdesiniz varmı gelişmeler vücut da değişiklikler
Valla bende de ağrı var ama rahatsız etmiyor henüz sadece damar görünüyor göğüs etrafimdaBurdayiz canim benim kasiklarimda agti var gogusler sis hala ama ucu degilde tumu agriyor
Benim o hep var hatta firliyo bazen gogus varisi varmis damar genişlemesiValla bende de ağrı var ama rahatsız etmiyor henüz sadece damar görünüyor göğüs etrafimda
Bende ilk defa oluyor yada ben ilk defa kendimi mi takip ediyorum bilemedimBenim o hep var hatta firliyo bazen gogus varisi varmis damar genişlemesi
bu ay gebe olmadığım kesin hiç bir belirti yok. bat a 4 gün kaldı. Reglimin 3.günü hormon testi yaptırcam eşimde üroloğa gidecek. Resmen regl günümü dört gözle bekliyorum sorun ne anlamak için.benim bir oğlum var.ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği. ben kontrollerimi yaptırdım hiç bir sorun yok denildi... umarım eşimdede herhangi bir sorun yoktur...
aynı durum bende de var 5 ya da 6 gün erken oluyorum. Bu ay 4 kaldı henüz olmadım. Evlilikten önce gün sarkmazdı hiç.Amin hepimiz inşallah.. korunmayi biraktigimdan beri bende hep erken oluyorum.
Canim bazi insanlarda hic belirti olmuyormusbu ay gebe olmadığım kesin hiç bir belirti yok. bat a 4 gün kaldı. Reglimin 3.günü hormon testi yaptırcam eşimde üroloğa gidecek. Resmen regl günümü dört gözle bekliyorum sorun ne anlamak için.![]()