2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Ben adet olacağım zaman öyle oluyor. Önce bir sürü ağrım sızım var. Sonra hepsi biranda geçiyor ve 2 gün sonra adet oluyorum. Herkeste bu süreç daha farklı geçiyor bide.

Ya kızlar adete 6 gün var ilişkiden sonra çok yoğun kasik ağrısı ve vajina batması yaşadım sanki dışarı çıkacak gibi bu mantar ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi.daha once hiç yaşamadım bilemiyorum.cevaplarsanız sevinirim

Ben adet olacağım zaman öyle oluyor. Önce bir sürü ağrım sızım var. Sonra hepsi biranda geçiyor ve 2 gün sonra adet oluyorum. Herkeste bu süreç daha farklı geçiyor bide.

Benim ilk kez oldu.. adet olacağım gün benim başlar ağrılarım.. çok öncesinden hiç hissetmem.
Gerci korunmayı biraktigimdan beri dengem şaştı iyice

Goguslerim balon gibi oldu kizlar ya cok aciyor ama ucu degil tumu

Selamm

Naberr Canım benim düşükte aynı öyle tamamı ağrıyordu. Tamda o ay halam göğüs kanserinden vefat etti.Cenaze mevlut bitsin mamografi cektircem dedim etrafima ama nasıl korkuyordum.Sonra 7 mevlutune gidecekken bi test yapayım bugün regl olurum mevlitte rezil olmayayım derken çift cizgi:)
Tek belirtim o ay göğüs ağrısıydı ama tamamı ağrıyordu uçları değil

Bende de belirtiler çoğalmaya başladı aşırı heyecanım var .
Son 8

Benimde son 6 kaldi balon gibi sistiler birde yururken bile aciyor sallandikca

Aslında hiç inanmam böyle şeylere de esnaf arkadaşlarla oturuyorduk kahve keyfimiz var her pazar fal baktirdik gırgır olsun zaman geçsin diye bana 3 ay için de hamile kalacağımı söyledi ilk çocuğum da kız olacakmış

benim bir oğlum var.ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği. ben kontrollerimi yaptırdım hiç bir sorun yok denildi... umarım eşimdede herhangi bir sorun yoktur...
bu ay gebe olmadığım kesin hiç bir belirti yok. bat a 4 gün kaldı. Reglimin 3.günü hormon testi yaptırcam eşimde üroloğa gidecek. Resmen regl günümü dört gözle bekliyorum sorun ne anlamak için.

Amin hepimiz inşallah.. korunmayi biraktigimdan beri bende hep erken oluyorum.
Biri şey demisti vucut kendini hamileliğe hazirliyor insallah oyledir
aynı durum bende de var 5 ya da 6 gün erken oluyorum. Bu ay 4 kaldı henüz olmadım. Evlilikten önce gün sarkmazdı hiç.

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim 22 ağustosta 6 haftalık düşük sonrasında kürtaj oldum 17 gün leke devam etti şimdi adet olmayı bekliyorum ama adet olmadan kürtajdan sonra hamile kalanlar olmuş böyle bişey duydunuz mu?

bu ay gebe olmadığım kesin hiç bir belirti yok. bat a 4 gün kaldı. Reglimin 3.günü hormon testi yaptırcam eşimde üroloğa gidecek. Resmen regl günümü dört gözle bekliyorum sorun ne anlamak için.
Canim bazi insanlarda hic belirti olmuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…