- 30 Ağustos 2018
- 193
- 62
- 13
- 39
Benim bata 13 gün varZaman gecmek bilmiyor ya bat gelse de gorsek var mi yok mu
Senin varmis baya canim siz calismayi birakmayin bence dahaBenim bata 13 gün var
Evet çalışıyoruzSenin varmis baya canim siz calismayi birakmayin bence daha
Evet bende son zamanlarda kendimi çok dinlemeye başladımMerhaba inşallah Rabbim hepimize anneliği tatdırır.Bir de kendimizi fazla dinliyoruz hanımlar . Dinlemeyelim sonra hayal kırıklığı olabiliyor tek olmasın da .
Benimde 4 kaldi bata test yapmamak icin direniyorum goguslerim hala balon gibi ve asiri acikiyorum erken testlere pek güvenmiyorum canim bekle bakalim umudunu kesmeKonumuz ikinci sayfaya düşmüş yahu. :))) bata sayılı günler kaldı 5-6 artık bilemiycem. Erken çatlamadan dolayı kestiremiyorum yeni bat tarihini. En azından beklemelerim gynositol sayesinde önümüzdeki ay bi hafta azaldı oradan eminim. Gerçi eşim önümüzdeki ay bedelliye gidebilir ve herşey askıya alınabilir oradan da emin değilim. Ama bugün test yaptım ve negatif sonucu gördüm. Yeni ay yeni umutlar diyorum.
Bati beklemek istiyorum canim ya negatifi görmek istemiyorumHerkese selâmmım
Dün unutmuşum test yapmayı.
Bugün sabah hemen yaptım ama negatif tabii.Bata son 6.
2 saat sonra bakayım dedim kendi gölge çizgisi değilde pembe bi silik çizgi çıkmış.Heyecanlanmamak gerek biliyorum zamanı geçmiş ama hemen ultra erken yaptım.Koskoca negatif.
Neyse daha zaman var nasılsa.
Benim kasıklarda ara ara hafif sızlama kaldı ağrı geçti.Gogus ağrısı arada şiddetli hissettiriyor ama devamlı değil.
Ben bu aydan çok umutluyum.Insallah bata doğru çift çizgiyi görürüm
Bakindim yeni haberler yok.
Naberr senin az kalmış bence yarın bi bak
Ya hakkatten negatif sınır bozuyor ama ben o heyecanı seviyorum:)Bati beklemek istiyorum canim ya negatifi görmek istemiyorum
Benimde 4 kaldi bata test yapmamak icin direniyorum goguslerim hala balon gibi ve asiri acikiyorum erken testlere pek güvenmiyorum canim bekle bakalim umudunu kesme
Benimde baya belirti var ama bi ay daha boyle cok belirti olmustu negatiftiYa hakkatten negatif sınır bozuyor ama ben o heyecanı seviyorum:)
Benim yumurtlamam 4-5 eyluldu. Iki gün pik verdi.Aslinda bi yanım olsa çıkması lazımdı diyor bi yanım bu ayki belirtilerin yalan olmaz diyor.
Az kaldı neyseki.
Ben senden umutluyum canim ya hic belirtisi olmayanlar daha cok hamile ciktigini gordum diger konulardaBoşver canım zaten hiç belirticik bile yok. Kasıklarım bile ağrımıyor.Ama okumaya doyamıyorum burayı.
Tebrikler, silikte olsa çizgiyi görebiliyorum ben :)KizlaaaaaarrrrrrEki Görüntüle 2189981
Gercekte daha net aslindaTebrikler, silikte olsa çizgiyi görebiliyorum ben :)
Aaa harika haber
Çizgi hemenmi çıktı
Hayırlı olsun canım
Ah nasıl sevindim anlatamam.Sanki kendi pozitifim gibiEvet 2 dakika icinde cikti canim
Eşine söyledin mi :)Evet 2 dakika icinde cikti canim
Aminnnnnnn canımAh nasıl sevindim anlatamam.Sanki kendi pozitifim gibi
Inşallah bende görürüm bir iki gün içinde. Bekleyen diğer arkadaşlarda görürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?