Canim bence calismalara bi kac gun daha devam edin yeni basliyo olabilit yumurtlamaBugün son gün yumurtlama günüm
Devam ediyoruz inşallah olur bu ay da olmazsa artık takip de etmicemCanim bence calismalara bi kac gun daha devam edin yeni basliyo olabilit yumurtlama
Bende takip etmeyeyim diyorum ama akintidan anlıyorum yine takip ediyo gibi oluyorumDevam ediyoruz inşallah olur bu ay da olmazsa artık takip de etmicem
Bende akıntı olmuyor dikkat çekecek kadar hiç öyle dikkatimi çekmedi yaniBende takip etmeyeyim diyorum ama akintidan anlıyorum yine takip ediyo gibi oluyorum
Bende oluyor bayaBende akıntı olmuyor dikkat çekecek kadar hiç öyle dikkatimi çekmedi yani
Herşeyin hayırlısı dün doktorumla görüştüm adet olduğun da üzülüp stres yaparsan yumurtlama doneminde yumurtalarının kalitesini düşürür dediBende oluyor baya
Elimizde değil ki uzulmek stres yapmakHerşeyin hayırlısı dün doktorumla görüştüm adet olduğun da üzülüp stres yaparsan yumurtlama doneminde yumurtalarının kalitesini düşürür dedi
aynen oyle hic tadim yok keyfim yok çok ıstiyorum çok duygusalim bugun dokunsalar aglayacamElimizde değil ki uzulmek stres yapmak
Bende de duygusallik devam ediyor gozlerim doluyor hemen birde bugun tavuk almistik paket ben diyorum ki bozuk bu kokuyor esimde bozuk falan degil kokmuyor dedi tarihide gecmemis diyor burnum hassaslastiaynen oyle hic tadim yok keyfim yok çok ıstiyorum çok duygusalim bugun dokunsalar aglayacam
Benim üzüntüden hamilelik olduğunu düşünmüyorum ama inşallah senin hamileliktendirBende de duygusallik devam ediyor gozlerim doluyor hemen birde bugun tavuk almistik paket ben diyorum ki bozuk bu kokuyor esimde bozuk falan degil kokmuyor dedi tarihide gecmemis diyor burnum hassaslasti
AminBeklemek cok zor allah hepimizin yardincisi olsun
Tskler tüm isteyenler ins :)Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız
Adet olacağın zaman da mi 6 gün önce başlardıAdet olacakmisim gibi agrim basladi 6 gun kaldi
2 gun once falan baslardi belki erken gelecektirAdet olacağın zaman da mi 6 gün önce başlardı
Benimde adet olacak gibi agrim var ve afedersin surekli gegirme istegi geliyo1 haftadır kasıklarım ve göğüs ucunda ağrı vardı.. aşırı derece gaz ve bununla birlikte karın ağrım vardı. Dün çok şiddetli bel ağrısı yaşadım..
Ve şaka gibi bugün belirtilerim yok oldu ..
Bat ne zaman canimBende 10 aydır evliyim çocuk istiyorum adetlerim çok düzenli ama kalamadim bı turlu inşallah 2018 bitmeden kalirim bidahaki ay doktora gidicem inşallah bişey çıkmaz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?