- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.321
Evet sepeti küçük ama hafif olsun diye öyle yapmışlar bence. Araba da küçük olduğu için büyük bir sepeti kaldırmazdıEvet canım gayet güzel. Kullanimi falan çok rahat. Sadece sepeti küçük. Bi de eşimin boyu uzun oldugundan eğiliyor birazgerçi bende uzunum ama bende öyle olmadi.
O aparat yerine tel süzgeçte olur canım ben öyle yapacamBuharda pişirme aparatı ikea dışında nerde var acaba ya
hayırlı olsun canım, maşallah Eymen'eEymen im sünnet oldu kızlarama hiç aglamadı normal mi acaba
canım geçmiş olsun. süt diyeti yapmayı denedin mi?kizlar artik fazla yazmiyorsunuz yaz geldi herkes gezmelerde galibakizlar ya kizim ara ara mukuslu degisik kakalar yapiyordu oyle kaka yapacagi zamanda hep huzursuz olurdu bir haftadir emerken kivraniyo memeyi cekistiriyo mizirdaniyo en sonunda agliyo emmeyi biraktirip.kaldiriyorum uc gundur de ozellikle aksamlari aksam uykusuna bi turlu gecemiyo yine memede agliyo mizlaniyo kaldiriyorum sonra dalana kadar hep aglama ama baya huzursuz kivranarak agliyo sabahinada kaka yapuyor ama bol mukuslu dun gece yine oyle oldu bu sabah kaka yapti ama kakada beyaz balgam gibi kanli bi parca var iki kere daha olmustu fotolarini cektim son kontrolde doktora dedim onemsemedi bakmadi bile yediklerinden dedi gecti alerjiden supheleniyorum ama degisik biseyde yemiyorum farkedilmeyen gida alerjileri ilerde baska hastaliklara davetiye cikartiyormis ne yapsam ya mesajla turkiyedeki alerji doktorumuza mi.ulassam uzakdan bisey dermi bana daha tatilimize 3 ay var affiniza sığınarak Eki Görüntüle 2261835 son kaka fotosunuda ekleyeyim bilenleriniz belki yonlendirir belki sorun degildir
denemedim canim nasil yapacagimida bilmiyorum sut yogurt da direk olarak cok tuketmiyorum aslinda ama azda zarar verir biliyorum zaten glutensiz besleniyorum colyakliyim bu beni zorluyo zaten bide baska diyet nasil yaparim inan bilmiyorumcanım geçmiş olsun. süt diyeti yapmayı denedin mi?
yani kakada kan olunca direkt süt alerjisinden şüpheleniyorlar ya canım. bizde atopik dermatit olduğu için ben de şüphelenmiştim doktora sordum. direkt kakasında kan var mı diye sordu. yok dedim. o zaman süt alerjisi yoktur dedi. sadece süt yoğurt değil içinde süt ürünleri olan hiç birşeyi tüketmemek gerekiyor. hem de öyle azar azar değil hiç tüketmeyeceksin.denemedim canim nasil yapacagimida bilmiyorum sut yogurt da direk olarak cok tuketmiyorum aslinda ama azda zarar verir biliyorum zaten glutensiz besleniyorum colyakliyim bu beni zorluyo zaten bide baska diyet nasil yaparim inan bilmiyorum
ewet canim bende oyle biliyorum hatta goz cevresindede kizariklik cok oluyor yanaklarida gecen hafta cok kotu olmustu ben babasinin öpmesine baglamistim dun ben yogurt yerken cok heyecanlandi agzina az surdum iki kere yalandi öyle toplasan yarim cay kasigi yoktu oglum hatirlatti sabah unutmusum omu yapti acaba ewet hic tuketmemeknlazim gluten diyeti yapiyorum ya oda öyle şüpheli seyleri bile yemiyorum gida alerjisi cikarsa nasil yaparim diye tedirgindim ablasindada vardi muhtemelen ama biz anlamadik surekli egzamaliydi bronsit sonuc astim onunda goz cevresi kizariyodu hala da kizarir kucuk kiziminda sabah sag goz kapagi baya kizarikti belkide dunki yoğurttan olduyani kakada kan olunca direkt süt alerjisinden şüpheleniyorlar ya canım. bizde atopik dermatit olduğu için ben de şüphelenmiştim doktora sordum. direkt kakasında kan var mı diye sordu. yok dedim. o zaman süt alerjisi yoktur dedi. sadece süt yoğurt değil içinde süt ürünleri olan hiç birşeyi tüketmemek gerekiyor. hem de öyle azar azar değil hiç tüketmeyeceksin.
Alerji bu canım büyük ihtimal. Yeğenim de de vardı her zaman kan olmuyordu onda da. Diyet yap mesela bi kac gün yumurta yeme hala varsa süt icme falan bulursun illakizlar artik fazla yazmiyorsunuz yaz geldi herkes gezmelerde galibakizlar ya kizim ara ara mukuslu degisik kakalar yapiyordu oyle kaka yapacagi zamanda hep huzursuz olurdu bir haftadir emerken kivraniyo memeyi cekistiriyo mizirdaniyo en sonunda agliyo emmeyi biraktirip.kaldiriyorum uc gundur de ozellikle aksamlari aksam uykusuna bi turlu gecemiyo yine memede agliyo mizlaniyo kaldiriyorum sonra dalana kadar hep aglama ama baya huzursuz kivranarak agliyo sabahinada kaka yapuyor ama bol mukuslu dun gece yine oyle oldu bu sabah kaka yapti ama kakada beyaz balgam gibi kanli bi parca var iki kere daha olmustu fotolarini cektim son kontrolde doktora dedim onemsemedi bakmadi bile yediklerinden dedi gecti alerjiden supheleniyorum ama degisik biseyde yemiyorum farkedilmeyen gida alerjileri ilerde baska hastaliklara davetiye cikartiyormis ne yapsam ya mesajla turkiyedeki alerji doktorumuza mi.ulassam uzakdan bisey dermi bana daha tatilimize 3 ay var affiniza sığınarak Eki Görüntüle 2261835 son kaka fotosunuda ekleyeyim bilenleriniz belki yonlendirir belki sorun degildir
Bende bazen acaba kimyon falanKızlar bebeğinize anason çayı verdinizmi hiç, benm bebeğim uykuya dalamıyor sürekli bir huzursuzluğu var bugün yine çok ağladı ağlamasında ölçüsü yok uğunuyor nefesi kesiliyor insanı korkutuyor kalbi durucak bişey olacak sanıyorum aslında böyle anason çayı felan çok karşı olduğum şeyler ama baya çaresiz kaldığım zamanlarda acaba versemmi diye düşünüyorum çünkü konuşmayla sarılmayla seslerle dikkatini dağıtıp susturamıyorum anason çayı içirsem sakinleşir daha huzurlu olurmu doktoruna sorucam ama kontrole gitmemize daha üç hafta var sizler uyguladınızmı yada doktorunuz önerdimi
Kaç aylık senin ki canım? Benim ki 5 aylık kontrole gidince de bi sorarım artık yakindaben kucagimda kısa aralıklarla oturuyorum ayaginin ustune bastırmaya gelincede kucağımda 1 2 saniyelik dik duruyor ayakarinin ustune
Ay yarım kalmış cümlemKızlar bebeğinize anason çayı verdinizmi hiç, benm bebeğim uykuya dalamıyor sürekli bir huzursuzluğu var bugün yine çok ağladı ağlamasında ölçüsü yok uğunuyor nefesi kesiliyor insanı korkutuyor kalbi durucak bişey olacak sanıyorum aslında böyle anason çayı felan çok karşı olduğum şeyler ama baya çaresiz kaldığım zamanlarda acaba versemmi diye düşünüyorum çünkü konuşmayla sarılmayla seslerle dikkatini dağıtıp susturamıyorum anason çayı içirsem sakinleşir daha huzurlu olurmu doktoruna sorucam ama kontrole gitmemize daha üç hafta var sizler uyguladınızmı yada doktorunuz önerdimi
Cnm ya dün başladım sadece havuç haşladım püre yaptım dediğin gibi zeytin yağı koydum ama oğlum yemedi ya bir çay kaşığı verdim çıkardı geri verdim en son yarısını yuttu yarısını attı finalde kusmaya çalıştı bir daha vermedim bugün de vermedim vereyim ama yemezse napacam var mı bi fikrin ?İmternetten almıştım ben canım.
Cnm seninkinin aynısı bizim de oldu böyle balgamlı kanlı birşeydi hemen tahlil yaptırdık pek birşey çıkmadı ozmaan iki kere daha gördüm ben fakat biz rota aşısı yaptıktan sonra vücut reaksiyon gösterdi deri döküntüsü huzursuzluk aşırı ağlamalar ve bol muskuslu kaka oğlum doğduğundan beridir hep mukuslu kaka yapıyor süt allerjisi vardır diyip süt ürünlerini kestik 2 ay filan ama nedense mukuslu kaka hep oldu oğlum allerjik bir çocuk ve şuan neye allerjisi var bilmyorum 2 yaş öncesi öğrenmek çok zor doğru sonuç çıkmıyor bu durumda yapacağın ilk şey gaita tahlili vermek sür Ürünlerini bi hafta kesip kontrol etmek yumurtayı bi dene bakalım devam edecek mikizlar artik fazla yazmiyorsunuz yaz geldi herkes gezmelerde galibakizlar ya kizim ara ara mukuslu degisik kakalar yapiyordu oyle kaka yapacagi zamanda hep huzursuz olurdu bir haftadir emerken kivraniyo memeyi cekistiriyo mizirdaniyo en sonunda agliyo emmeyi biraktirip.kaldiriyorum uc gundur de ozellikle aksamlari aksam uykusuna bi turlu gecemiyo yine memede agliyo mizlaniyo kaldiriyorum sonra dalana kadar hep aglama ama baya huzursuz kivranarak agliyo sabahinada kaka yapuyor ama bol mukuslu dun gece yine oyle oldu bu sabah kaka yapti ama kakada beyaz balgam gibi kanli bi parca var iki kere daha olmustu fotolarini cektim son kontrolde doktora dedim onemsemedi bakmadi bile yediklerinden dedi gecti alerjiden supheleniyorum ama degisik biseyde yemiyorum farkedilmeyen gida alerjileri ilerde baska hastaliklara davetiye cikartiyormis ne yapsam ya mesajla turkiyedeki alerji doktorumuza mi.ulassam uzakdan bisey dermi bana daha tatilimize 3 ay var affiniza sığınarak Eki Görüntüle 2261835 son kaka fotosunuda ekleyeyim bilenleriniz belki yonlendirir belki sorun degildir
Senin çoçuğun astım mı oldu ? Ayyy allahım korusun ya bizim de 3 kez bronşiolit geçirdi allerjik çocuklar da bu kaçınılmaz son ne yazikki dr ailede vardır diyor benim de allerjim olduğu şeyler var mesela toz polen dermatit ondan oldu sandımewet canim bende oyle biliyorum hatta goz cevresindede kizariklik cok oluyor yanaklarida gecen hafta cok kotu olmustu ben babasinin öpmesine baglamistim dun ben yogurt yerken cok heyecanlandi agzina az surdum iki kere yalandi öyle toplasan yarim cay kasigi yoktu oglum hatirlatti sabah unutmusum omu yapti acaba ewet hic tuketmemeknlazim gluten diyeti yapiyorum ya oda öyle şüpheli seyleri bile yemiyorum gida alerjisi cikarsa nasil yaparim diye tedirgindim ablasindada vardi muhtemelen ama biz anlamadik surekli egzamaliydi bronsit sonuc astim onunda goz cevresi kizariyodu hala da kizarir kucuk kiziminda sabah sag goz kapagi baya kizarikti belkide dunki yoğurttan oldu
21 aralık dogumluBende bazen acaba kimyon falan
Kaç aylık senin ki canım? Benim ki 5 aylık kontrole gidince de bi sorarım artık yakinda
iki gun dikkat etsem farkedermi ki cok zor diyet yapmk zaten hali hazirda bi diyet yapiyorum yeni diyetler yapmak zor geliyor ki yumurta sut cok zor heraeyin icinde varAlerji bu canım büyük ihtimal. Yeğenim de de vardı her zaman kan olmuyordu onda da. Diyet yap mesela bi kac gün yumurta yeme hala varsa süt icme falan bulursun illa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?