2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hadi ya kabız olmaması çok çok iyi benim en çok tereddüt ettiğim konu o çünkü bizimki günde 4 5 kez yapmağa alışık bugün mesela 3 kez yaptı diye yedi bitirdi beni yapmayınca çok huzursuz oluyor ben de başlıyayım diyorum ilk havuç mu vereyim

havuç verebilirsin canım. havuç ve patates gibi sebzelerde mutlaka 1-2 damla zeytinyağı damlat. yoğurtla da başlayabilirsin. benim ilk gün mayalanmış yoğurdum yoktu o yüzden sebzeyle başladım.

Kızlar bir bebek arabamız var ama ağır olduğu için 2.bir bebek arabasi fikrinize ihtiyacım var. Aradığım özellikler çok ağır olmasın, çift yönlü kullanım olsun ve de hem tam yatar hem tam oturur pozisyon olan var mi bilmiyorum ama varsa olsun bir de 2.arabamız olacağı için çok pahalı olmasin

Kraft pop f1 Di sanirim modeli. Dediğiniz özellikler mevcut. Civil de indirime girmişti geçenlerde 629 tlydi.

Daha uyguna da bilinmedik markalar vardir sanirim :)
Aynen benim için fark etmiyor marka olması. Ama iste özellikler kısmında tam yatabilme yazan arabalarda tam oturabilme de var mıdır onu bilmiyorum. Sizin bildiğiniz var mi acaba. Marka olması önemli degil

Aynen benim için fark etmiyor marka olması. Ama iste özellikler kısmında tam yatabilme yazan arabalarda tam oturabilme de var mıdır onu bilmiyorum. Sizin bildiğiniz var mi acaba. Marka olması önemli degil
Ben bilmiyorum pek ya. Bende hafif ergonomik diye geçenlerde chicco ohlala aldım.

havuç verebilirsin canım. havuç ve patates gibi sebzelerde mutlaka 1-2 damla zeytinyağı damlat. yoğurtla da başlayabilirsin. benim ilk gün mayalanmış yoğurdum yoktu o yüzden sebzeyle başladım.
Tamam cnm dediğin gibi yapayım ama yoğurt veremiyorum malum süt allerjisi var ya ama pürü olarak sebze veririm yalnız sen yaz buraya verdiklerini iyi takipçinim :) ben de arkandan geleyim

Ben de ikinci arabamızı 1 ay önce aldım. Şuan piyasanın en hafifi 3700 gram. Chicco ohlala. Tam yatıyor. Tam dik de duruyor. Ama çift taraflı değil. Çok çok memnunum. Diğer arabayı tamamen kaldırdık. Sadece pusetini arabada oto koltuğu olarak kullanıyoruz.

Cok teşekkür ederim :) tam yatıp tam dik olması daha önemli zaten. Değerlendireceğim. Aynen ya ben de ağır diye şuan pek kullanamıyorum suankini. Bakayım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…