2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet bu en önemli sebeb zaten.ama zamanla illaki kullanacağız metal bıçak vs da ilk dönem hem pürrde yaptığı için ve sağlık acısından bencede cam rende kesınlıkle

Kızlar ben kendi fikrimi söyledim elbette olması gereken şeyler var ama az önce de dedim yaptığımız bir çok şeyde yanlış çok takılmama taraftarıyım ama siz alır cam rendeyi kullanırsınız o sizin tercihiniz ben almayın demedim yanlış anlaşıldı sanırım ben almıyacam dedim neyse sanırım sıkıntı yok

Bir ara mama termosu ne işe yarıyor diye sormuştunuz ya ben şu şekilde mamaları taşıyacağım termosla. Mesela yarın serra babaanesine giderken bunları göndereceğim. Hipp kavanozuna mayaladığım yoğurdu termosun içine koyacağım. Hem mesafe biraz uzak hem de bebek üşümesin diye eşim sonuna kadar kaloriferi yakıyor. Yoğurt termosta ısısını muhafaza edip bozulmayacak. Dışarı çıkarken de böyle taşırım mamalarını.

Eklentiler

• 5F9E4AD5-DCF9-40FE-B075-514968C147B1.jpeg
    111,3 KB · Görüntüleme: 97
  • F12D672D-E67F-4EE0-9D8F-9CD22BF08A17.jpeg
    104 KB · Görüntüleme: 94
Çok teşekkür ederim kuzum benim, onu da ekledim listeme❤

Canım senin kavanozlar büyük boy sanırım. Ben en kucuklerden aldım. 1 vermeye bitiriyor mu hepsini?

Canım bebeğin kaç aylık tam olarak ne kadar yoğurt yiyebiliyor

Buharda pişirme aparatı ikea dışında nerde var acaba ya

İlk 3 gün patates ve havucu buharda pişirip püre yaptım canm. Sonra 3 gün yoğurt vereceğim bugün 2.gündü. Yoğurttan sonra elma püresi vereceğim. Böyle böyle 3’er gün deneyerek gideceğim.
Cnm nasıl yaptın ve nasıl tepki verdi ? Oğlum yemiyor ya nasıl başaracam bimiyorum içine zeytin yağı koydun dimi birde kabızlık filan oldu mu ?

Cnm nasıl yaptın ve nasıl tepki verdi ? Oğlum yemiyor ya nasıl başaracam bimiyorum içine zeytin yağı koydun dimi birde kabızlık filan oldu mu ?
Canm püreyi çok güzel yemişti, yoğurdu öğürüyor. Ama ben pes etmiyorum. Sebze püresinin içine 2-3 damla zeytin yağı damlattım. Biz normalde 5-6 günde bir kaka yapıyorduk. Ek gıdaya başladığımızdan beri 2 günde bir yapıyoruz. Bizim kabızlığa çözüm olacak galiba ek gıdaya geçmek

İlk 3 gün patates ve havucu buharda pişirip püre yaptım canm. Sonra 3 gün yoğurt vereceğim bugün 2.gündü. Yoğurttan sonra elma püresi vereceğim. Böyle böyle 3’er gün deneyerek gideceğim.
Yoğurdu günlük sütten mi mayaladın? 3er günden sebzeler sonra karıstırarak verilebiliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…