- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.241
Bendeki sterimar baby. Gayet de memnunum. Burda kullanan arkadaşlarda var. Tavsiye ederim.Markası ne spreyin? Gerçekten bayılıcam artık o kadar daraldım 10 gundür tam iyileşti diyorum tekrar bi hırıltı haftada 2 doktora gidiyoruz yok yok yok. Bundan önckei doktorumuz nasatol sprey yazmıştı aslında var onu kullanabılırım
bizimki yikaniyorYa bu oyun halısını nasil temizliyorsunuz? Çıkartilip makineye de atilmiyor galiba baktım da.
Bendeki sterimar baby. Gayet de memnunum. Burda kullanan arkadaşlarda var. Tavsiye ederim.
Hangi marka? Bizimki yookidoo. Acaba çıkıyoda ben mi bilmiyorum. Baktım öyle Bi yeri göremedim.bizimki yikaniyor
Yok canım tıkalı oldugunda. Her gün kullanıma da uygun denildi ama tıkalı değilse gerek yok bence.Cok sagol canım . Hergun kullanıyo musun yoksa sadece tıkandıgında mı sıkıyosun .
Benimki yıkanıyor canım tinylove markasıYa bu oyun halısını nasil temizliyorsunuz? Çıkartilip makineye de atilmiyor galiba baktım da.
Geçmiş olsun canım emzirmeden önce otribebeyle çekte rahat emer ıhlamur bebeklere serbest arkasına yastık koy hafif oturur şekilde uyut içine akmasınkızlar kuzum grip oldu çok brnu tikali ve akıyor geriye doğruda cok dolu ablasndan bulasti.surekli ağlıyo az emiyo.ne yapsam rahatlar .ihlamur verilir mi ki?4.ay kontrolü icin randevumuz yarındı beklesemmi yarını.
Cnm bizimki sümük doluyor sizde de oluyor mu?sümüğüde geçirir mi bu spreyYok canım tıkalı oldugunda. Her gün kullanıma da uygun denildi ama tıkalı değilse gerek yok bence.
Arkadaşlar demir ilacı içiyormusunuz doğumdan sonra çok saçım döküldü demir ilacını içmeyi bırakım kaç ay içmek lazımdı bilen varmı
Canım arada oluyor illaki ama onu da ya çekiyoruz olunca ya da hapşurunca çıkıyor.Cnm bizimki sümük doluyor sizde de oluyor mu?sümüğüde geçirir mi bu sprey
Bebeği yan yatırıp sıkmayı denedin mi burnuna?düz yatınca yutuyor da yan yatırınca diğer burundan çıkıyorKızlar serum fizyolojıkle burnu yıkarken cogu zaman diğer burun deliğindsn geri akmıyo sanki yutuyo gibi oluyo hırıltı baslıyo bogazında. Ben mi beceremıyorum acaba gayette hzlı tazzıklı yapıyorum ama. Zaten ağlaya ağlaya yaptırmıyor baska çaresi yokmu bu burun açmanın
İlk başlarda öyle yapıyodum öylede beceremıyorum galiba . Düz yatırmıyorum da mesela biri kucagında tutuyor başını dikleyip öyle sıkıyorum sonra yere eğiyoruz kafasınBebeği yan yatırıp sıkmayı denedin mi burnuna?düz yatınca yutuyor da yan yatırınca diğer burundan çıkıyor
fisher priceHangi marka? Bizimki yookidoo. Acaba çıkıyoda ben mi bilmiyorum. Baktım öyle Bi yeri göremedim.
biz ortanca kizim bronsit oldugunda almistik soguk buhar wewell cok memnun kaldik bizim bile nefes alisimiz farketti burda kullanmadik burnumu, hep kuruyir yazin gelirken getirecegim byraya yeniden para vermek istemiyirumKızlar bahsetmiştim bebegımın burnu hep tıkalı dogalgazında payı yuksek tabi . Sürekli bi geniz akıntısı . Burnuna da pek elletmiyor dolayısıyla enfeksiyon bogazına ciğerine iniyor Allah korusun. Tabi bide alerjimizde var neye olduguu belli olmuyan . Bronsitten kıl payı döndük . Soğuk buhar makinesi alıcamda kullanan var mı faydasını gördünüz mü
Cnm ben onu pek önermediler onun yerine camı açıp önünün de tutmak çok daha etkiliymiş ben bir kaç kez denedim tıkandığı zamanlarda burnunun değil tabi nefesi işe yaradı sanki bizim de allerjimiz var zaten bu tarz çocuklarda hırıltı burun tıkanıklığı ve sonuç bronşiolit bronşit kaçınılmaz son yanı yapacağız en iyi şey tozdan gripli insandan uzak tutmak okadar onun dışında olacağı varsa oluyor emin olKızlar bahsetmiştim bebegımın burnu hep tıkalı dogalgazında payı yuksek tabi . Sürekli bi geniz akıntısı . Burnuna da pek elletmiyor dolayısıyla enfeksiyon bogazına ciğerine iniyor Allah korusun. Tabi bide alerjimizde var neye olduguu belli olmuyan . Bronsitten kıl payı döndük . Soğuk buhar makinesi alıcamda kullanan var mı faydasını gördünüz mü
Bizim doktorumuz da önermedi buhar makinesini.Kızlar bahsetmiştim bebegımın burnu hep tıkalı dogalgazında payı yuksek tabi . Sürekli bi geniz akıntısı . Burnuna da pek elletmiyor dolayısıyla enfeksiyon bogazına ciğerine iniyor Allah korusun. Tabi bide alerjimizde var neye olduguu belli olmuyan . Bronsitten kıl payı döndük . Soğuk buhar makinesi alıcamda kullanan var mı faydasını gördünüz mü
Bizimki aynıydı galiba, yıkanıyor arkadan tellerine geçmeli gibi.Ya bu oyun halısını nasil temizliyorsunuz? Çıkartilip makineye de atilmiyor galiba baktım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?