2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen canım bizde 2. Ay aşısını cok rahat atlatmıstık ama 4. Ay aşısı hafif ateş yaptı bizde de . Hemşire canlı aşı değil ateş yapmaz dedi ama gayette yaptı :)

Sideferi hamileliğimde kendim için kullandım kendi dr um önermişti
bilmiyorum canım ya eskiden yoktu böyle birşey ben anlamadım gitti bu ilaç konusunda doktorların farklı söylemlerine. sen bebeğine verecek misin? hangisini vermeyi düşünüyorsun?

kızlar bebegi ilk aşidan sonra gec kaka yapmaya baslayan varmi kizim her gun 4 kere kaka yapardi asidan sonra 3 gunde bir yapmaya basladi ama yine cıvik ve cok yapiyor tasiyor sirtina kadar yani bu gun 5. gunu ilk defa bukadar uzadi ve kivraniyor emerken dra gotursemmi 15. ikinci aşısi var

Kızlar nasılsınız? Bebeğimin boynu gidisinin altı pişmiş. Kıpkırmızı olmuş. Yıkıyorum hergun nemlendirici sürüyorum beden böyle oldu anlamadım. Doktora ulaşamadım pişik kremi sürsem olur mu?

bilmiyorum canım ya eskiden yoktu böyle birşey ben anlamadım gitti bu ilaç konusunda doktorların farklı söylemlerine. sen bebeğine verecek misin? hangisini vermeyi düşünüyorsun?
Bize dr. Newvit onerdi . Sen kacinci ay baslicaksin dr.4 ayda basla dedi ama ben 5de baslasammi diye dusunuyorum

orası nemli kalmasin kuru olsun pişik kremi sureblrsn

cnm kanser tedavisi görüyor su anda.uzun zorlu bi tedavi surecinden geçecek iyilescek ins.sebepsiz.koruma amacli degil de ates onemsenmeli kan sayim
cnm zorlu bi tedavi sureci olacak kanser tedavisi görüyor. sebebi yok hastaligin dusmeyen atesi vardi zaten antibiyotige ragmen .kan tahlilinde ortaya cikti.bebeklerde cocuklarda tam kansayimi onemli aralikli kan tahlili yaptirmak gerekiyor.3 ay once degerleri normaldi kuzumun.Rabbim sifasini versin ins

Ilk adetim normal oldu canım. Ondan sonra 2 defa senin anlattığın gibi oldu. Sancısız, azıcık lekelenme şeklinde kanamalardi. Normaldir diye düşünüyorum
3 aylik bebgim 2 kez adet grdum 2.de öluyorum sandim sancidan.dr gittim bisey cikmadi ama cok sasirdilar hemen adet gormeme

valla rotadan mi nedir cok yaptırmaya gönüllü degildim ama sonuçlarından korkuyi insan bizimkide zaten zorlaniodu kaka yaparken daha bi artti sanki

Bize dr. Newvit onerdi . Sen kacinci ay baslicaksin dr.4 ayda basla dedi ama ben 5de baslasammi diye dusunuyorum
ben de 5 de başlarım çünkü kaka sorunumuz var ve kan ilaçları malum kabız yapabilir. siz şuan ne kadarlıksınız?

bizimde hep boyun alti kivrimlari kirmizi nemli ama bu gun daha yayildi kizariklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…