- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.581
Ara ara gaz sancısı oluyor anne sütüylemi besleniyor mamaylamıArkadaşlar ya bebekleriniz gece kıvranıyor mu. Ya da hala gazdan kıvranan var mi. Ve bu aylarda kıvranmadı hala normal mi. Gece sabaha kadar kivraniyor yatamıyor. Doktor da gazdır diyor ama Emin olamadim
Ben doğduğu gün eldiven taktım sadece canım, ellerine alışsın istedim. Bizde bi sıkıntı olmadi o yüzden, çok şükür. Hiç ellerinden korkup uyanmadı. Arada bi yüzünü çizdi ama o da olacak o kadar.Ben doğduğndan beri tülbentle kollarını hafif sararak kundaklıyorm bacaksları serbest şekilde , kundaksız elini kolunu sallayıp kendini uyandırmıyormu? Benm bebeğim son bir kaç gündür kendi kendine ayaklarını kollarını sallayıp uykuda kundağını açıyor yüzüne ağzına gelince ağlayıp uyanıyo kundaksız yatrmayı düşünüyorm ama elini emer yüzünü cırar kendini uyandırırmı diye düşünüyorm
Yok canm hiç kundaklamadım ben. Ellerinden irkilip uyanmasının önüne yüzüstü yatırarak geçtim.Bebeklerinizi uyurken kundaklıyormusunz
Calpol öksürüğü geçirmez canm. Ateş düşürücü ağrı kesici bir ilaç.Kizlar kuru oksurugum var dunden beri acaba calpol icsem iyi gelirmi fikri olan varmi
3 numarayı 5.800 olduğundan buyana kullanıyorum canım şuan 7 kilo hala güzel oluyor çok esnek bunu kullanıyorumPrima aktif kullanan anneler kaç numara kullanıyorsunuz? Benim kız 5400 gr 3 no mu almalıyım?Minik bebis sen prima aktif kullaniyordun sanırım. Burada bir markette güzel bir kampanya var ilk defa kullanacağım.
4 yaşa kadar diyor kullanımı. O yaştan sonra başka koltuk mu almak gerek?Ben baya araştırıp besafe izi comfort x3 almaya karar vermiştim. 6.ayda falan alacağım galiba.
Evet canım sonradan düzelttim fişin sonunu okudum unutmuşum eşim yoğurt almıştı bideCanm niye öyle pahalı aldınız. 24,95 TL olması lazım. Tüm numaralar aynı fiyat sadece paketin içindeki sayı değişiyor.
Hangi modeli canım?Bizim koltuk britax romer cnm. Oto koltugunu iyi almakda yarar var.
Benim kızda altını açınca nerdeyse takla açmaya kalkıyorBizim tembel Zeynodan beklenmeyen hareketlerelini altından çıkaramıyor ama dönüyor artık. Alt açmanın üstüne koydum ve böyle buldum ama aynı hareketleri poposu bezliyken yapamıyor. Bezsiz çok rahat oluyor.
9-18 kg arası kullanılabiliyor. 4 yaşında 18 kg gelmiş olur muhtemelen. 4 yaştan sonra artık yükselticiler falan kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Yada 9-36 kg kapasiteli oto koltuklarına bakmak gerek.4 yaşa kadar diyor kullanımı. O yaştan sonra başka koltuk mu almak gerek?
Duo plus 9-18 kg isofixli cnmHangi modeli canım?
Kiloya takılmayın canım oğlumun Bebek arabası 15 kiloya kadar 28 kilo oldu hala biniyordu 4 yaştan sonra oto koltuğuna 5 yaşına kadar daha oturur istemiyorlar ağlıyor oğlum 6 yaşında bıraktık koltuğu9-18 kg arası kullanılabiliyor. 4 yaşında 18 kg gelmiş olur muhtemelen. 4 yaştan sonra artık yükselticiler falan kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Yada 9-36 kg kapasiteli oto koltuklarına bakmak gerek.
canım ben de aşırı memnunum. iyi ki denemişim diyorum. Şuan hiç başka bez bakmıyorum. Direkt minies alıyorum. Bazen migrosta ikinci pakete yüzde 50 indirim oluyor. o şekilde depoluyorum. Zaten normalde de baya uygun fiyatı:) mühendisinoğlu'nda da yıldızlar listesinde. Her bebeğe göre değişiyor bu bez olayı, umarım size de uyarruhum_mavi canım eşim 4 numara almış bezi 7 kilodan başladığı için rahat eder diye ancak oldu zaten bayıldım beze şimdi kullandım inşallah pişik ve taşırma yapmaz sleppy den daha ince lastikleri esnek geceleri prima gündüzleri de sık sık değiştireceğim için minies kullanıcam bakalım teşekkür ederim
kuzum bende aynen senin gibi başladım birhaftadir gunduzleri minies kullanıyorum gecede prima premium çare takıyorum.yalnız bugün sabah kırmızı küçük küçük bikac noktacik vardi poposunun oralarda bu pisikmi oluyor demekki.ruhum_mavi canım eşim 4 numara almış bezi 7 kilodan başladığı için rahat eder diye ancak oldu zaten bayıldım beze şimdi kullandım inşallah pişik ve taşırma yapmaz sleppy den daha ince lastikleri esnek geceleri prima gündüzleri de sık sık değiştireceğim için minies kullanıcam bakalım teşekkür ederim
Pişik kaynar su dökmüş gibi kıpkırmızı oluyor canım ciğer gibi pişiyor nokta şeklinde olmaz dikkat et bez değişikliği her bebeğe yaramazkuzum bende aynen senin gibi başladım birhaftadir gunduzleri minies kullanıyorum gecede prima premium çare takıyorum.yalnız bugün sabah kırmızı küçük küçük bikac noktacik vardi poposunun oralarda bu pisikmi oluyor demekki.inşallah pişik olmaz bezde guzel yani beğenmiştim
büyük kızımdan hiç bilmem pişik nedir.bunu takipteyim bakalimPişik kaynar su dökmüş gibi kıpkırmızı oluyor canım ciğer gibi pişiyor nokta şeklinde olmaz dikkat et bez değişikliği her bebeğe yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?