2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar ya bebekleriniz gece kıvranıyor mu. Ya da hala gazdan kıvranan var mi. Ve bu aylarda kıvranmadı hala normal mi. Gece sabaha kadar kivraniyor yatamıyor. Doktor da gazdır diyor ama Emin olamadim
Ara ara gaz sancısı oluyor anne sütüylemi besleniyor mamaylamı

Ben doğduğu gün eldiven taktım sadece canım, ellerine alışsın istedim. Bizde bi sıkıntı olmadi o yüzden, çok şükür. Hiç ellerinden korkup uyanmadı. Arada bi yüzünü çizdi ama o da olacak o kadar.

Prima aktif kullanan anneler kaç numara kullanıyorsunuz? Benim kız 5400 gr 3 no mu almalıyım? Minik bebis sen prima aktif kullaniyordun sanırım. Burada bir markette güzel bir kampanya var ilk defa kullanacağım.
3 numarayı 5.800 olduğundan buyana kullanıyorum canım şuan 7 kilo hala güzel oluyor çok esnek bunu kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_2491.JPG
    101,9 KB · Görüntüleme: 21
Benim kızda altını açınca nerdeyse takla açmaya kalkıyor altı kapalıyken sadece sağına soluna dönüyor maşallah Zeyno ya

4 yaşa kadar diyor kullanımı. O yaştan sonra başka koltuk mu almak gerek?
9-18 kg arası kullanılabiliyor. 4 yaşında 18 kg gelmiş olur muhtemelen. 4 yaştan sonra artık yükselticiler falan kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Yada 9-36 kg kapasiteli oto koltuklarına bakmak gerek.

ruhum_mavi canım eşim 4 numara almış bezi 7 kilodan başladığı için rahat eder diye ancak oldu zaten bayıldım beze şimdi kullandım inşallah pişik ve taşırma yapmaz sleppy den daha ince lastikleri esnek geceleri prima gündüzleri de sık sık değiştireceğim için minies kullanıcam bakalım teşekkür ederim

9-18 kg arası kullanılabiliyor. 4 yaşında 18 kg gelmiş olur muhtemelen. 4 yaştan sonra artık yükselticiler falan kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Yada 9-36 kg kapasiteli oto koltuklarına bakmak gerek.
Kiloya takılmayın canım oğlumun Bebek arabası 15 kiloya kadar 28 kilo oldu hala biniyordu 4 yaştan sonra oto koltuğuna 5 yaşına kadar daha oturur istemiyorlar ağlıyor oğlum 6 yaşında bıraktık koltuğu

canım ben de aşırı memnunum. iyi ki denemişim diyorum. Şuan hiç başka bez bakmıyorum. Direkt minies alıyorum. Bazen migrosta ikinci pakete yüzde 50 indirim oluyor. o şekilde depoluyorum. Zaten normalde de baya uygun fiyatı:) mühendisinoğlu'nda da yıldızlar listesinde. Her bebeğe göre değişiyor bu bez olayı, umarım size de uyar

kuzum bende aynen senin gibi başladım birhaftadir gunduzleri minies kullanıyorum gecede prima premium çare takıyorum.yalnız bugün sabah kırmızı küçük küçük bikac noktacik vardi poposunun oralarda bu pisikmi oluyor demekki.inşallah pişik olmaz bezde guzel yani beğenmiştim

Pişik kaynar su dökmüş gibi kıpkırmızı oluyor canım ciğer gibi pişiyor nokta şeklinde olmaz dikkat et bez değişikliği her bebeğe yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…