- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.561
Canim agizdan verdikleri rotaydi. Onunla karistiriyo olabilirmisinBen baktım aslında dediğin gibi var ama bize ağızdan verilmedi dur kızlara sorayım onlar yapmıştı
Dönme özelliğini çok kısa süre kullanabiliriz diye düşündüm ben de. Aslında kullanan birileri varsa bize fikir verse.bende bunda karar kilmistim fakat dun bebek biyandan aglar biyandan bagkamaya calisirim yol kenarinda falan ani kararla donen isofixli bi koltuk almaya karar verdim adac da sadece iki modele onay vermis bende chiccoyi alacagim
Iyi pat diye opmemis. Gecen gun bitanesi benimkinin elini pat diye optu kadini olduresim geldi. Baktim ters ters anladi zaten. Sonrada kendime kizdim niye bi laf etmedim dieBugün avmye gittik kızlar. Emxirme odasına kucağımda oğlumla giderken bekleme yerinde otunan kadının biri kollarını açtı. Biraz versene seveyim dedi, niye veriyomuşum dedim geçtim. Kızı da anne vermez niye versin falan dedi. Oda doluydu geri dönerken, kaçırmam korkma, nazar etmem ben falan söyledi durdu. Deli mi ne
Bizim koltuk britax romer cnm. Oto koltugunu iyi almakda yarar var.İyi geceler arkadaşlar. E bebeğin kampanyası varken oto koltuğu mu alsam diyorum. Hiç araştıran bi karar veren var mı aranızda? Valla yoruldum artık sürekli bi şeyler araştırıp alışveriş yapmaktanoto koltuğu konusuda baya ayrıntılı bi konu galiba, çok zor geliyor araştırma yapmak. Bilen ,anlayan varsa icinizde bı şeyler önerir misiniz?
ay maşallah kuzular patır patır dönmeye başladı :) bizde tık yok :)))))))))Bizim tembel Zeynodan beklenmeyen hareketlerelini altından çıkaramıyor ama dönüyor artık. Alt açmanın üstüne koydum ve böyle buldum ama aynı hareketleri poposu bezliyken yapamıyor. Bezsiz çok rahat oluyor.
yolda giderkrn dondurmesek bile baglarken buyuk kolaylik olur bence videosunu seyrettim 2 3 yas civari cocuguda koltugu kapiya cevirerek bagliuor bence kullanilir hadi kullanilmasa bile 1 yasa jadar kullansam yeter ben sadece arkaya donuk olsun diye donen dusunmedim baglarken ve uzun yolculuklarda rahat olur malum 2 gun yol geliyoruz aglasa falan kucaga almadan kendime cevirip oynatirim yedirirm vs diye dusundumDönme özelliğini çok kısa süre kullanabiliriz diye düşündüm ben de. Aslında kullanan birileri varsa bize fikir verse.
ayy masallah yaBizim tembel Zeynodan beklenmeyen hareketlerelini altından çıkaramıyor ama dönüyor artık. Alt açmanın üstüne koydum ve böyle buldum ama aynı hareketleri poposu bezliyken yapamıyor. Bezsiz çok rahat oluyor.
bizde de.ay maşallah kuzular patır patır dönmeye başladı :) bizde tık yok :)))))))))
Bizdede var o sikinti kuzum. Hamileykende cok döküldü. Hâlâ da dökülüyor. Avuç avuç hemde. Sac kalmadı.kızlar saçlarım aşırı dökülüyor heryer sac önüne geçemiyorum.gece emzirirken karanlıkta emziriyorum üstümden basimdan çocuğun ağzına sac filan gidermi diyede tereddüt emiyor değilim yaa.
Dimi ben de öyle biliriyordum birden kafam karıştı acaba bize yapılmadı mı diye saol cnm4.ay ağızdan aşı yok canm. 2 bacak var sadece
Anladım cnm çok teşekkür ederimH haticeci0606 4. Ay aşımız 2 bacaktan olduk canım . Ağızdan olan 6. Ayda
Yok cnm ya geçen bir yazı okumuştum ondan sonrada burdan bi arkadaş ağızdan diyince kafam karıştı saol cnmmCanim agizdan verdikleri rotaydi. Onunla karistiriyo olabilirmisin
Yok kundaklamiyorum benBebeklerinizi uyurken kundaklıyormusunz
Ben hic yapmadim canimBebeklerinizi uyurken kundaklıyormusunz
Yok kundaklamiyorum ben
Ben doğduğndan beri tülbentle kollarını hafif sararak kundaklıyorm bacaksları serbest şekilde , kundaksız elini kolunu sallayıp kendini uyandırmıyormu? Benm bebeğim son bir kaç gündür kendi kendine ayaklarını kollarını sallayıp uykuda kundağını açıyor yüzüne ağzına gelince ağlayıp uyanıyo kundaksız yatrmayı düşünüyorm ama elini emer yüzünü cırar kendini uyandırırmı diye düşünüyormBen hic yapmadim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?