- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.961
Banyo yaptırmadan önce öpüyorum yanaklarından ya da kendim banyodan çıkıncaBebeklerinizi öpmüyor musunuz siz kizlarinstagramda denk geldim de anneler yazmis biz bile kafasindan öpüyoruz falan gibi
Amin inşallah ablacımRabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım
MaşallahSanirim en tombiş ben doğurdum. Doktor 3500 diyordu ortalama. 4130 gram 52 cm doğdu.
Ay nasil dayaniyorsun canim ya ben defalarca opuyorum gun icinde duramiyorumBanyo yaptırmadan önce öpüyorum yanaklarından ya da kendim banyodan çıkınca. Onun dışında çok nadir öpüyorum:)
Kafasindan opmeye dogurmadim ben valla :) butun gun skistiriorum yavrumu ohhh misler gibi opuorumBebeklerinizi öpmüyor musunuz siz kizlarinstagramda denk geldim de anneler yazmis biz bile kafasindan öpüyoruz falan gibi
Canim bebis nasil merak ettim cok anca girebildim siteye. Kusmasi var yazmistin gittinizmi doktora? Sikayet durumunuz ne oldi aileden arayan soran varmiÖyle kuzum çok şükür❤ allahım onları kaza beladan korusun
Yok spinal sezeryan oldum. Normal bana göre değildi beceremezdim:))Demek tersi de oluyormuş ben hep çok tahmin ettiklerini duymuştum. Ona güvenip normal doğurmaya yeltensen filan o da kötüymus . Sen normal mi doğurdun?
11 gün önce 3.ay kontrolü vardi 7 kiloydu cnm.Maşallahşimdi kaç kilo kaç cm
Ay ne gündü ya anılarım depreşti. Zaman ne çabuk geçiyor valla
Nimerix menekşeyim ilacının adı camım farklı markalarında var sanırımDr bna o asiyi solemedi cnm 4 ayda saglik ocgnda asisi olck o yni o asiyi vurdurtmdm
Ben 1-2 kez kullandım ama dr falan sormadım evde vardı büyük oğlum için almıştıkCold mix damla kullanan var mı ya bebek için
Bebekler için de kullaniliyor muş. Nasil memnun kaldin miBen 1-2 kez kullandım ama dr falan sormadım evde vardı büyük oğlum için almıştık
Yarın 4 aylık kontrolümüz var bizim. Önceki aylar 1200,1300 ve 1000 Gr almıştı. Bu ay benim hesabıma göre ancak 300-400 gram aldı. Meme reddi var ama ben bi şekilde yetecek kadar emzirdigimi düşünüyorum. Ama aşırı hareketli bir aydır. Boyu 62 cm di 66 cm olmuş. İnşallah doktor mama başla, ek gıdaya geç filan demez. Yarın sinav olacak gibi hissediyorum kendimi. 4 aylık olanlar siz de düşüş yasadiniz mi 3-4 arası kilo alımında?
Benimkide nimenrix oldu rotayla birlikte seninki gibi 3.aydaNimerix menekşeyim ilacının adı camım farklı markalarında var sanırım
Gittik canım, bisey gözükmüyor tomografide dedi beyin cerrahi. Şimdi iyi çok şükür. Gülüp oynuyo.Canim bebis nasil merak ettim cok anca girebildim siteye. Kusmasi var yazmistin gittinizmi doktora? Sikayet durumunuz ne oldi aileden arayan soran varmi
1.ay 1.400 2.ay 1.300 3. Ayı bilmiyorum 1 Nisan'da tam 4 aylık olacak şuan 6.900 bizde düşüş yaşadık son 2 ayın toplamında 1.200 gr aldı yaniYarın 4 aylık kontrolümüz var bizim. Önceki aylar 1200,1300 ve 1000 Gr almıştı. Bu ay benim hesabıma göre ancak 300-400 gram aldı. Meme reddi var ama ben bi şekilde yetecek kadar emzirdigimi düşünüyorum. Ama aşırı hareketli bir aydır. Boyu 62 cm di 66 cm olmuş. İnşallah doktor mama başla, ek gıdaya geç filan demez. Yarın sinav olacak gibi hissediyorum kendimi. 4 aylık olanlar siz de düşüş yasadiniz mi 3-4 arası kilo alımında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?