- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Ya sorma o halsizlik ve uyku hali bende de var dün devamlı iş yerinde gözlerim kapanıyordu gerçi herşeyi de hamileliğe vurmamak Laz'ım sonra hayal kırıklığı oluyor öçok beklenti içine girmeyelim oluruna bırakalımbenimde 9 gün kaldı günaydın canm bende değişiklik yok desem yalan olur akıntım var beyaz ,2 gündür mide ekşimelerim var ve dün işten eve gidince sadece yattım çok halsizim bugünde hafif bulantı var inşallah psikolojik değildir
valla daha ilişki yok adetimin bittiği hafta oldu birde geçtiğimiz hafta daha da yapamıycam artık enerjim tükendi .olursa olur olmazsada canım sağolsun napıyımYa sorma o halsizlik ve uyku hali bende de var dün devamlı iş yerinde gözlerim kapanıyordu gerçi herşeyi de hamileliğe vurmamak Laz'ım sonra hayal kırıklığı oluyor öçok beklenti içine girmeyelim oluruna bırakalım
Benimde öyle oldu valla ancak geçen hafta 3 defa oldu benimde enerjim yok dediğin gibi nasibimizde varsa olur napalım çokta zorlamamak lazımvalla daha ilişki yok adetimin bittiği hafta oldu birde geçtiğimiz hafta daha da yapamıycam artık enerjim tükendi .olursa olur olmazsada canım sağolsun napıyım
olmaz mı şaşmayan adet geldi cnm
olmaz mı şaşmayan adet geldi cnm
saglık olsun umut gelecek aya en azından adetım kürtajdan sonra saşmadı buda herseyın yolunda oldugunu gösterır bunuda şükürhadi yaaaa valla senden umutluydum ben
Test yapsana kuzumgünaydın kızlar ben ya sistit oldum ya hamileyim bu bulantının başka açıklaması olamaz herhalde
Test yapsana kuzum
Kızlar ne durumlardasınız benim adet sancısı gibi ağrılarım başladı bu ayki umudum yavaş yavaş yitiriyorum galiba(
Benimde akıntım var az pişmiş yumurta gibiHADİ YAA bende dün test yaptım negatif ama daha var benim 6 gün
Benimde akıntım var az pişmiş yumurta gibi
Kız ne bilim böle garip bi akıntı hani yumurtayı pişirirsin az pişmiştir beyazları sulu içini döksen dökülür ya öyle valla bak anlamadım hiçBenimde akıntım var az pişmiş yumurta gibi
Hayır olsun inşallah bebek müjdesidirKızlar rüyamda bebek emziriyordum çok gerçekti erkek bebekti ya ay Allah neye kısmet acaba adetime 4 gün kaldı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?