- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
testını atsana canım bakalım gözüm gönlümüz acılsın:)teşekkür ederim evet canım saat 10 falandı heralde bugün idrar testi yaptım
testını atsana canım bakalım gözüm gönlümüz acılsın:)
yoo gayet belli cnmburada çok belli değil ama ben net görüyorum
Benimde 22 bat ama test yapamaya cesaret edemiyorum ki negatif çıkıcak diye
Kızlar bende kahverengi hatta böyle hardal rengi gibi bi lekelenme geldi acaba neden
Şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum canımsen bi test yap olumlu yada olumsuz kısmette varsa çıkar zaten
Canım senin bu testin ilk anda mı çift çizgi oldu yoksa sonradan mı ben dün akşam ilk baktığımda tek ti sabah 2.çizgi oluşmuş ama testin yanılgıdır diye düşünüyorum değil miburada çok belli değil ama ben net görüyorum
Aynen canım yanılgı oluyor dikkate alma ben negatif kan testi yaptırdım ama kadın değişebilir diyo adet günü geçtikten sonra yapılan test doğru olurmus çoğunluklaCanım senin bu testin ilk anda mı çift çizgi oldu yoksa sonradan mı ben dün akşam ilk baktığımda tek ti sabah 2.çizgi oluşmuş ama testin yanılgıdır diye düşünüyorum değil mi
Canım senin bu testin ilk anda mı çift çizgi oldu yoksa sonradan mı ben dün akşam ilk baktığımda tek ti sabah 2.çizgi oluşmuş ama testin yanılgıdır diye düşünüyorum değil mi
Aynen canım yanılgı oluyor dikkate alma ben negatif kan testi yaptırdım ama kadın değişebilir diyo adet günü geçtikten sonra yapılan test doğru olurmus çoğunlukla
Aynen canım yanılgı oluyor dikkate alma ben negatif kan testi yaptırdım ama kadın değişebilir diyo adet günü geçtikten sonra yapılan test doğru olurmus çoğunlukla
Aynen evet öyle diyorlar herkese göre değişir miş bilmiyorum ki canım ya beklemedeyim 2 gün kaldıcanım bünyeden bünyeye değişir o bu benim ilk gebeliğim değil her gebeliğimde 3 gün yada 4 gün önceden öğrendim ve hamileydim vicut değişikliğimden anlıyorum test yapmasam da olurdu
e sen dün kan testi yapmayacakmıydın?Aynen evet öyle diyorlar herkese göre değişir miş bilmiyorum ki canım ya beklemedeyim 2 gün kaldı
Yaptım CNm kan testi negatife sen dün kan testi yapmayacakmıydın?
Hadi canım hayırlısı doktora ne zaman gideceksinkan testim 96 çıktı kızlar
Hadi canım hayırlısı doktora ne zaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?