2018 anne adayları burada buluşalım

Canım senin bu testin ilk anda mı çift çizgi oldu yoksa sonradan mı ben dün akşam ilk baktığımda tek ti sabah 2.çizgi oluşmuş ama testin yanılgıdır diye düşünüyorum değil mi
Aynen canım yanılgı oluyor dikkate alma ben negatif kan testi yaptırdım ama kadın değişebilir diyo adet günü geçtikten sonra yapılan test doğru olurmus çoğunlukla

Aynen canım yanılgı oluyor dikkate alma ben negatif kan testi yaptırdım ama kadın değişebilir diyo adet günü geçtikten sonra yapılan test doğru olurmus çoğunlukla

canım bünyeden bünyeye değişir o bu benim ilk gebeliğim değil her gebeliğimde 3 gün yada 4 gün önceden öğrendim ve hamileydim vicut değişikliğimden anlıyorum test yapmasam da olurdu

canım bünyeden bünyeye değişir o bu benim ilk gebeliğim değil her gebeliğimde 3 gün yada 4 gün önceden öğrendim ve hamileydim vicut değişikliğimden anlıyorum test yapmasam da olurdu
Aynen evet öyle diyorlar herkese göre değişir miş bilmiyorum ki canım ya beklemedeyim 2 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…