- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 34
- Konu Sahibi ilkduyansenol
İnsallah kuzumHayır olsun inşallah bebek müjdesidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah kuzumHayır olsun inşallah bebek müjdesidir
İnsallah kuzum
Canım gözün aydın darısa başımıza. Kan testi yaptın mıhamileyim Allahım ben şok ben iptal
C
Canım gözün aydın darısa başımıza. Kan testi yaptın mı
Ay çok heyecanlı daha gecenlerde konuşuyorduk burda. Çok mutlu oldum adına.sağol cnm teşekkürler yok daha yeni idrarla öğrendim .işten çıkışta yaptırırım
Ay çok heyecanlı daha gecenlerde konuşuyorduk burda. Çok mutlu oldum adına.
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahevet testi ilk damlattığımda dedim bu negatif olacak herhalde şaşı oldum resmen 2 dk sonra belirmeye başladı elim ayağım titriyor 2. çocuğum da olsa ilk gibi heyecanlandım
A
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım ya süper ilk güzel haber geldi. Hayırlısı olsunevet testi ilk damlattığımda dedim bu negatif olacak herhalde şaşı oldum resmen 2 dk sonra belirmeye başladı elim ayağım titriyor 2. çocuğum da olsa ilk gibi heyecanlandım
teşekkür ederim cnm darısı sanaÇok sevindim canım ya süper ilk güzel haber geldi. Hayırlısı olsun
Herhangi bir belirti yaşadın mı canım yoksa testi öylesine mi yaptınteşekkür ederim cnm darısı sana
sabah bulantıları ve mide gazıHerhangi bir belirti yaşadın mı canım yoksa testi öylesine mi yaptın
Canım hayırlı olsun tekrardan çok sevindim senin bat 22 iydi dimi bide yumurtlama dönemi ne zamandısabah bulantıları ve mide gazı
Canım hayırlı olsun tekrardan çok sevindim senin bat 22 iydi dimi bide yumurtlama dönemi ne zamandı
Akıntın varmıydı kuzum benimde 22 bat bende yapsam mı acaba testben yumurtlama zamanını bilmiyorum ki 22 bat
Akıntın varmıydı kuzum benimde 22 bat bende yapsam mı acaba test
hayırlı olsun cnm cok sevindim idrar testiylemi ögrendınhamileyim Allahım ben şok ben iptal
ilk deneme oldu desene rabbim kucagına almayı nasip etsin inşyok sadece 2 gün oldu geçen hafta ,3 gündür yok bişey, yap hadi çok uzun sürmezse merak ettim aynıyız seninle
hayırlı olsun cnm cok sevindim idrar testiylemi ögrendın
Benimde 22 bat ama test yapamaya cesaret edemiyorum ki negatif çıkıcak diyeyok sadece 2 gün oldu geçen hafta ,3 gündür yok bişey, yap hadi çok uzun sürmezse merak ettim aynıyız seninle