- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 34
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Kaç mm olması lazım cnmAy ben de bilmiyorum ya ne zaman çatlıyor. Testler silikleşti pazartesi en koyuydu. Bugün de 18 mm gözüktü
Ne kadar doğru bilmiyorum doktorum hiç söylemedi Şu mm olması lazım diye ama burda 22 23 falan diyorlar sanırımKaç mm olması lazım cnm
Kacinci gunun bugun canimKızlar benim silikleşmiş mi sanki bugün yine beyaz akıntı geldi kesilmiş süt gibi ya
Canim catlamis o zaman gozun aydinAdetimin 14. Günü bugün ama, pzartesi günü kopkoyu cıktı 2 cızgı
inşallah hayırlısı olsun.Ben az once yaptim boyle cikti. Iyi bari daha olgunlasmamis yumurta :) doktora gidene kadar catlamaz insallah
doğal yolla oldu mu tutuyor canımZaman geçsin hemen ya geçmek bilmiyor valla , kızlar Çin takvimine inanıyor musunuz ?
Biz Bi çocuğu yapalım da kız erkek farketmiyor kız çocuk cok isterdim ama ben pkoluyum Bi kez de fsh ım 16 ya cıktı. Prolaktinim yükseldi. Okuyorum da cok sıkıntı yaşayanlar var. Korkuyorum , Bi kötü oluyorum sonra rabbime sığınıyorum bakalım canım ya hayırlısıdoğal yolla oldu mu tutuyor canım
tabi erkeğin spermlerinin hepsinin x olanların yada sağlıklı sperminin x olanların takvimde erkek çıkıyorsa tutmayabiliyor.
kimisinin de y kromozomları daha iyi o zamanda erkek çocuk olma ihtimali yüksek oluyor.
o yüzden bazı kız çıkarsa tutmayabiliyor.
ha bide geç döllenme mevzusu bazen kafaları karıştırabiliyor. atıyorum mart kız ,nisan erkek gösteriyor ve geç döllenme var.iki ayda iki farklı cinsiyette karışabiliyor.
bunun harici standart normal olan durumlarda çok tuttuğunu gördüm.
bende de de pko haşimato ve gizli şeker var yok yok yani sorsan doktora engel değilde bunlar kendi aralarında 3 lü kombo mu yaptılar ne.pko olanların fsh yüksek mi çıkıyormuş bayadır ölçtürmedim prolaktin ve fsh ı .gebelik olmazsa ramazandan sonra gideceğim.tüm ilaç düzenim alt üst oldu oruçla o yüzden ramazandan sonra klomen almaya karar verdim. hep iş çıkışı ovilasyon testi alayım diyorum.hep unutuyorum.Biz Bi çocuğu yapalım da kız erkek farketmiyor kız çocuk cok isterdim ama ben pkoluyum Bi kez de fsh ım 16 ya cıktı. Prolaktinim yükseldi. Okuyorum da cok sıkıntı yaşayanlar var. Korkuyorum , Bi kötü oluyorum sonra rabbime sığınıyorum bakalım canım ya hayırlısı
Bende her adetin 3. Günü yaptırıyorum canım hormonlar normal ama bilmiyorum ya hayırlısıbende de de pko haşimato ve gizli şeker var yok yok yani sorsan doktora engel değilde bunlar kendi aralarında 3 lü kombo mu yaptılar ne.pko olanların fsh yüksek mi çıkıyormuş bayadır ölçtürmedim prolaktin ve fsh ı .gebelik olmazsa ramazandan sonra gideceğim.tüm ilaç düzenim alt üst oldu oruçla o yüzden ramazandan sonra klomen almaya karar verdim. hep iş çıkışı ovilasyon testi alayım diyorum.hep unutuyorum.
Aynen ya benimde ovulasyon zamanı 2 defa oldu şansımız az gibi ama Yinede umutlanmak istiyorum bu ay gerçekten zaman geçmiyor sankiKızlar benim umudum yok sanki ya ovulasyon zamanı 2 defa birliktelik oldu onun haricindeki önceki günde oldu ama bilmiyorum ya hiç belirti yok bat a 12 gün kaldı
Hayırlısı artık canım bundan sonra bekleme zamanı son 10 gündeyiz bakalım nasıl geçicek insan az da olsa umutlanıyorAynen ya benimde ovulasyon zamanı 2 defa oldu şansımız az gibi ama Yinede umutlanmak istiyorum bu ay gerçekten zaman geçmiyor sanki
Herkese merhabalar öncelikle Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin en kısa zamanda sağlıklı gebelikler dilerim gebis olanlarada sağlıkla kucağına almasını dilerim (darisida bana insallah) çok seviyorum kadinlar kulubu formunu gebe kalma sürecimde en moral bulduğum form du burası ve hala öyle.Sizlere umut ve moral olması dileği ile yazıyorum birinci stres engel oluyormuş ben çok stres yapiyorum olmaz o zaman benim demeyin yeryüzünde benim kadar stres yapan bir kişi daha göremezsiniz 8 haftalık gebeyim çok şükür sadece sürecimi yazmak istiyorum başınızi ağrıyorsam hakkınızı helal edin lütfen.Sol yumurtalagim 14 yıl önce alındı tek yumurtalik var yaşım 37 ancak ovulasyon ve hormon degerlerinde sıkıntı yok güya bende pkoluydum ama adetler süper düzenli neyse ocak ayında kimyasal gebelik şubat kimyasal gebelik nisan klomen ovitrelle duphaston estrofem derken 3 adet olgun yumurta sonuç hüsran son adet 17 nisan ben tüp bebek merkezinde soluğu aldım muayene tahlil ve adetin 10.gunu hsg ve doktor git 6 ay dene olmazsa gel dedi ovulasyon takibi bile yok sana dedi.ben pinpirikliyim hayatta duramam eczacı arkadaşima 5 adet ovulasyon testi getirttim eşim bile karşı kendi haline olsun diyor hatta eczacı eve kadar getirdi diye kıskançlık krizine girdi neyse 12.gun test geldi hemen yaptim ikinci cizgi diğerinden çok daha koyu cıktı dedim ovulasyon oluyor eşime zaten 2 gün önce olmuştu birliktelik testi pozitif gördüm o günde oldu ertesi gün yaptim ikinci cizgi silikti ve sonra ki günler hep silikti bir gün sonra bir kez daha birliktelik oldu test siliklesince bıraktım ben birlikteliği ve sabirsizliktan catladim ovulasyon testinin üzerinden 11 gün geçmişti afete 7 gün vardı ki programlara göre ben 14.gun yumurtluyorum sözde...esimin dikkatini çeken birşey olmuş paylaşmak istiyorum lütfen beni yanlış anlamayın adete 7 gun kala eşim birliktelik esnasında dediki canim içini ilk kez böyle hissettim bir doluluk bir darlık hissettim dedi bende heves test yaptim haberi yokken hayalet gibi cikti çizgi iki bir gün bekledim kanda baktim 16 beta cıktı ve şimdi 8 haftalık hamileyim diyorum ki sadece isteyin dileyin umutlu olun tabiki takip yapın stres yapiyorum olmaz demek başlıca sebep zaten bana stres yapıyorsun olmaz diyene tabiki yapacağım anne olmak istiyorum diye cevap veriyordum elma degilki pazardan manavdan para verip alayım ki benim ilk evliliğimden 16 yaşında kizim 14 yaşında oglum var ve bu 5.gebeligim rahim asma ameliyati oldum olmasa benim olmazdı isteyin canlarım benim umutlu olun hepinizi kardeşim gibi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?