• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 anne adayları burada buluşalım

maşallah ne kadar güzel içten yazmışsınız severek okudum inankı Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin .
Günaydın teşekkür ediyorum canim benim vede mesleğim extra aldığım egitimleride baz alırsak tecrübe ilede sabitlenerek birçok soruya cevap verebileceğimi düşünüyorum

Kızlar günaydın benim bat a 9 gün kaldı ay akşam rüyamda tesadüfen test yapıyordum çift çizgi cıktı Bi tane daha yaptım yine çift cıktı acaba bişeylere mi yorsam yoksa psikolojikmen mi anlamadım :) ama rüyamda ilk defa gördüm böyle bişi o kadar canlıydıki. :)

Kızlar günaydın benim bat a 9 gün kaldı ay akşam rüyamda tesadüfen test yapıyordum çift çizgi cıktı Bi tane daha yaptım yine çift cıktı acaba bişeylere mi yorsam yoksa psikolojikmen mi anlamadım :) ama rüyamda ilk defa gördüm böyle bişi o kadar canlıydıki. :)

umarım bayram hediyesi olur

Ay inşallah gerçek olur rüyan. Benim de 1 hafta var meraktayım.

Kızlar bende akıntı da yok bişey de yok bu sefer beklicem 1 hafta test yapmıcam sonra üzülüyoruz bekleyelim bakalım neler olcak

bende de yok hiç bişey yukarıda saydığım belirtiler dışında ama ben ilk çocuğumda da 4 gün önce öğrenmiştim
Arkadaşlar ovulasyon gununzden eminseniz emin olduğunuz günden itibaren 13.gun idrarda ikinci çizgiyi görürsünüz silik çizgi olur ama görürsünüz ancak çok zorlu bir bekleyiş oluyor artış iyi olacakmı adet gunum gececekmi kimyasalmi dis gebelikmi boş gebelikmi ben an be an takip ettiğim için biliyorum 9.haftama girdim ama ömrumden omur gitti ancak herşeyin yolunda gittiği bir gebelikte adet bir hafta geçince kesede hatta kese içinde minicik embriyoda görünüyo benim gibi erkenden öğrenmek isterseniz dediğim gibi öğrenebilirsiniz ayrıca gaz ilk belirtilerden ekşimede yine aynı bunlar betahcg artışından değil progesteron artışından kaynaklaniyor çünkü kanda gebelik esnasında betahcg hormonu ile progesteron hormonuda artış gösteriyor ki bu hormon vücuttaki tüm kasları düz kas gibi çalıştırıyor bağırsaklar üzerinde ciddi etkisi var umarım bütün arkadaşlarım belirtileriniz sağlıklı gebelik belirtisidir sevgilerimle.

Arkadaşlar ovulasyon gununzden eminseniz emin olduğunuz günden itibaren 13.gun idrarda ikinci çizgiyi görürsünüz silik çizgi olur ama görürsünüz ancak çok zorlu bir bekleyiş oluyor artış iyi olacakmı adet gunum gececekmi kimyasalmi dis gebelikmi boş gebelikmi ben an be an takip ettiğim için biliyorum 9.haftama girdim ama ömrumden omur gitti ancak herşeyin yolunda gittiği bir gebelikte adet bir hafta geçince kesede hatta kese içinde minicik embriyoda görünüyo benim gibi erkenden öğrenmek isterseniz dediğim gibi öğrenebilirsiniz ayrıca gaz ilk belirtilerden ekşimede yine aynı bunlar betahcg artışından değil progesteron artışından kaynaklaniyor çünkü kanda gebelik esnasında betahcg hormonu ile progesteron hormonuda artış gösteriyor ki bu hormon vücuttaki tüm kasları düz kas gibi çalıştırıyor bağırsaklar üzerinde ciddi etkisi var umarım bütün arkadaşlarım belirtileriniz sağlıklı gebelik belirtisidir sevgilerimle.

:dua::dua: inşallah öyledir benim bata 22 nisan yada 23 nisan arası 10 gün var .cumartesi test yapıcam idrarda

Günaydın kızlar benimde son 8 gün bu ay zaman çok yavaş geçiyor. Benim birde sarı akıntım oluyo bu ay Yen'i başladı çatlatma iğnesinden sonra umarım kırmızıları görmeyiz bu ay :(

Günaydın kızlar benimde son 8 gün bu ay zaman çok yavaş geçiyor. Benim birde sarı akıntım oluyo bu ay Yen'i başladı çatlatma iğnesinden sonra umarım kırmızıları görmeyiz bu ay :KK43:
benimde 9 gün kaldı günaydın canm bende değişiklik yok desem yalan olur akıntım var beyaz ,2 gündür mide ekşimelerim var ve dün işten eve gidince sadece yattım çok halsizim bugünde hafif bulantı var inşallah psikolojik değildir

Back