2018 anne adayları burada buluşalım

bu sefer ovülasyon testi alacağım mesai çıkışı 2 gün var sözde programa göre yumurtlamaya.

Merhaba kızlar abenimde hemen rahim üstünde sisme ve batmalar var ama bu aydan pek bi ümidim yok çalısıyorum eve geliyorum yoruluyorum oruç tutuyorum ve ilişkiden sonra dus alıyorum ki bu olmaması gerekirmiş hiç ümidim yok bu ay

sen umudu erken kesmişsin cnm ama duşu hemen alman olmuyormuş evet sabah okudum

benim bu ay olmazsa önümüzdeki ay bende alayım artık tarif edersiniz nasıl kullanacağımı
açıkçası çok merak ettim birde kazık olmasa fiyatı.toptan internet satılıyor.yakın bir vakitte bankamatik kartından da bir arkadaşın biri para çekmiş internet bankacılığına girip bakiyeme bile bakmaya korkuyorum. :S

ne kadarki ?birde kaç adet almalıyız?

ne kadarki ?birde kaç adet almalıyız?
gitti gidiyor sitesinde var.set olarak sadece ovülasyon olarak yada biraz ovulasyon biraz gebelik testi olarak .sayıları iyi.kısaca eczaneden 1 ovulasyon testine 5 tl vemene gerek kalmıyor işte sayı başına en fazla 2-2.5 tl ye geliyor. kullan at formatında oldukları için süper bir şey.
benim gördüğüm ovulasyon testinde kırmızı çizgiyi yakaladiğin gün ve ertesi çalışma yapıyorsun.tabi çizgi koyulaşmaya başlama evresinde de çalışma yapanlar var.
kırmızı çizgiyi yakalayıp çalışma yaptığında gün be gün çizgi tamamen silinince çatlama bitmiş oluyor.bu test lh derecesini ölçüyor buna göre normal kadının yumurtası çatlamalı fakat bazılarının zor çatlıyor filan bünyeye göre.doktorlarda her bünyede farklı tutturamadıkları için ilişki tarihleri veriyorlar.

tarih hesaplayarak ilişki olması daha iyi değilmi şimdi kullanım içeriğini okudum bir markanın aynı şeyi anlatıyor sadece ateş ölçer gibi bir cihaz net sonuç veriyor

tarih hesaplayarak ilişki olması daha iyi değilmi şimdi kullanım içeriğini okudum bir markanın aynı şeyi anlatıyor sadece ateş ölçer gibi bir cihaz net sonuç veriyor
tek olarak ölçen eletronik cihazlar var fakat çok pahalı genel olarak,bu çeşit setler daha uyguna geliyor.doktor mecburen tarih veriyor çünkü bünyeden bünyeye değiştiği için.kişinin yapısı hem doktoru hem testleri bile yanıltabiliyor.
işte en kısa tarih aralığı mesela diyor şu 3 gün civarı çalışma yapın.doktorun dediği zamandada çatlayabilir yumurta 3. günün sonunda da.
valla adet olan bir pko olarak bütün düzenleri alt üst eder mi bu hastalık bilmiyorum.ama çocuk yapmak için ayrı bir önem plan program istiyor.tabi benim kozalağa anlatabilsek.

eşin istemiyormu ?

eşin istemiyormu ?
eşim kısaca armut piş ağzıma düş diyor.hani bunun için test yaptırmasın bi sıkıntısı varsa ilaç kullanmasın ilişki tarihi plan program vermesinler kafasına göre takılsın istiyor.30 yaşından sonra da hamile kalabilmek çabuk olmuyor.ufak tefek sıkıntılarım olduğunu da biliyor.buna rağmen aynı kafada.
kısaca odtü yü kazanayım fakat üniversite sınavına girmeden gideyim kafasında

valla ben bu erkekleri anlamıyorum zaten ,bizimkide tam tersi planlı programlı benimde öle ama bu çocuk için geçerli değil anlamıyorlar neden bende bilmiyorum .şimdi hamileyim desem surat değişir seneye planlamıştık der bak görürüsün

hhehe canım sende dersin hesapta değil nasipte olan gelir başa diye çıkarsın işin içinden :).bilmiyorum Allahım anne olmak istiyorum artık.dün bi yere davetliydim. oradaki 2 bayanın küçük kızları var.bitanesi hep elimden çekirdek yemek istedi.beni tanımıyordu ama kanı ısındı birden.diğeri cadıydı biraz ama o da ilgi bekledi hep gözümün içine baktı böyle onay almak ister gibi.biri 1.5 diğeri de 2.5 -3 yaşlarında idi.

böyle bekliyoruz ya olmaz he beklemediğimiz zaman gelecek veletler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…