• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 anne adayları burada buluşalım

Allaha şükür iyiyim dün akşam iftar ayağına bizim adam yine kaytardı bebek çalışmasını. bende unuttum ovülasyon testi almayı.bugün alacağım.

benimkide geç geldi bekledim en sonunda pes ettim ama bugün kaçarı yok ,bu arada 2 gündür bariz bir akıntım var

benimkide geç geldi bekledim en sonunda pes ettim ama bugün kaçarı yok ,bu arada 2 gündür bariz bir akıntım var
kışın üşütmekten yazında sıcaktan mı oluyor acaba ben tam olarak anlayamıyorum.soğan suyu da içemiyorum pek fakat bende gizli şeker var şeker hapımı içmezsem hemen vajinal mantara yakalanıyorum arada hafif kaşıntım oluyor ramazanda özellikle bütün ilaç düzenim alt üst oldu.

Ben az once yaptim boyle cikti. Iyi bari daha olgunlasmamis yumurta :) doktora gidene kadar catlamaz insallah

Eklentiler

• 20170608_141143-1.jpg
    20170608_141143-1.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 36
Bende aksam tekrar yapcam ovulasyon testi hala cıft cızgı cıkıcak mı bakalım 3 gün geçti çift çizgimin üzerinden

Ben hiç öyle tutmadım ya her gün de yapmadım şimdi eve geçince yapıcam Bi tane. Kızlar akıntı ne kdr sürer bilen varmı yumurtlama dönemim bitti mi acaba ya
Ay ben de bilmiyorum ya ne zaman çatlıyor. Testler silikleşti pazartesi en koyuydu. Bugün de 18 mm gözüktü

Back