- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
günaydın kızlarrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım...günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın canım...
Allaha şükür iyiyim dün akşam iftar ayağına bizim adam yine kaytardı bebek çalışmasını. bende unuttum ovülasyon testi almayı.bugün alacağım.nasılsın bugün
Günaydın sizedegünaydın canım...
Allaha şükür iyiyim dün akşam iftar ayağına bizim adam yine kaytardı bebek çalışmasını. bende unuttum ovülasyon testi almayı.bugün alacağım.
kışın üşütmekten yazında sıcaktan mı oluyor acaba ben tam olarak anlayamıyorum.soğan suyu da içemiyorum pek fakat bende gizli şeker var şeker hapımı içmezsem hemen vajinal mantara yakalanıyorum arada hafif kaşıntım oluyor ramazanda özellikle bütün ilaç düzenim alt üst oldu.benimkide geç geldi bekledim en sonunda pes ettim ama bugün kaçarı yok ,bu arada 2 gündür bariz bir akıntım var
Günaydın canım bugün bende akıntı kesildi yumurtlama dönemi bitti galiba :)günaydın kızlarrrrrrrr
benim takvime göre bugün hamile kalacağınız gün yazıyor bugün kaçış yok bizimkininGünaydın canım bugün bende akıntı kesildi yumurtlama dönemi bitti galiba :)
ovulasyon testi alın bende alacağım tahmini yumurtlamam 10 haziran.Günaydın canım bugün bende akıntı kesildi yumurtlama dönemi bitti galiba :)
Benimde 10haziran canim. Doktor catlama ignesi vurcak 10haziranda. Ovulosyon testiyle takip edecem catlayip catlamadiginiovulasyon testi alın bende alacağım tahmini yumurtlamam 10 haziran.
bende test alayım bakalım ne çıkacak çok merak ettim yakalayabilecekmiyim yumurtlama çizgisini.Benimde 10haziran canim. Doktor catlama ignesi vurcak 10haziranda. Ovulosyon testiyle takip edecem catlayip catlamadigini
Ay bende canim ya insallahh hayirli haberler alirizben bu ümitliyim sanki ya ,inşallah olur
Ben hiç öyle tutmadım ya her gün de yapmadım şimdi eve geçince yapıcam Bi tane. Kızlar akıntı ne kdr sürer bilen varmı yumurtlama dönemim bitti mi acaba yaBen az once yaptim boyle cikti. Iyi bari daha olgunlasmamis yumurta :) doktora gidene kadar catlamaz insallah
Ay ben de bilmiyorum ya ne zaman çatlıyor. Testler silikleşti pazartesi en koyuydu. Bugün de 18 mm gözüktüBen hiç öyle tutmadım ya her gün de yapmadım şimdi eve geçince yapıcam Bi tane. Kızlar akıntı ne kdr sürer bilen varmı yumurtlama dönemim bitti mi acaba ya