Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk gebeliğimde vajina dudaklarında yumusama olmuştu. Bu ay ilk defa yine yumusama var. Gebelik belirtisi midir acaba

Bizde yumurtlama gunlerini degerlendirdik canm ama kasiklarm adet olacakmisim gibi agrio. Gebelik zaman cizelgesi olusturdum. Hamile kalacaksam bugünlerde döllenme olmasi gerekiyor. Keske döllenmeden kaynakli olsa :)

Benim oyle adet olacakmisim gibi degil adet olacagim zaman benim kasiklarim degil de direk karnim sanncir :) Su anki kasik batmalarim catlama belirtisi ama bugun catlarsa bile pers gununden kalma iliskiden dollenme olabilir tabi :) Bakalim hayirlisi senin BAT ne zaman?

15 ağustos canım

Ilk denememizde kimyasal gebelik ile hamileliğim sonlanmisti kızlar bu ay 4,denememiz olcak tekrar inş tutar ,bat 16 agustos
Herkese merhaba arkadaşlar; ahtım vardı eğer hamile kalırsam neler olduğunu anlatıcam die. Yaklaşık 1,buçık yıl bebek denememiz hep olumsuz yöndeydi.denemediğim içmediğim bişey kalmamıştı eşimdede bi sıkıntı çıkmamıştı benm prolaktinim yüksekti dostinex kuklandm 1 ay 0 a düştü ilacı bitirdiğimin 2. Ayıda 2,89 gibi bişeydi o ayda olmadı progestanımı ölçtürdüm oda adetimin 22 . Günnde baktırdım 8,35 çıktı hep okuyodm 10 ve üzeri hamilelik die de düşünülüyomuş benm bu ayda ümidim yoktu düne kadar gece rüyamda gebelik testim çift çizgiçıkmıştı sabah kalkar kalkmaz test aldm ve yaptm ondan önce adetime 10 gün kala falan göğüslerim sızlamaya başladı benm hiç olmazdı üçlarım sızlamaya başladı ve takip ettim göğsümün ucu yoktu benm ve hergün kontrol ettim git gide kalınlaştığını fark ettim ama yine konduramıyorm olmaz diyorm kendimi ümitlendirmemk için ve aşırı hapşırmaya başladım adete 3 gün kala akşam 7-8 gibi bir uyku bastiriyodu ve yine kondurmadm kendime hormonlarımda sıkıntı var die bugün adet günüm adetime 2 gün kala test yaptım sabah 2 çizgiyi gördm inanamadım hastaneye gittim kan vermeye ve bir tane daha aldm test yanlış çıkar die hastanedekide çift çizgi çıkınca kan vermeye karar verdim ve şuanda 2 haftalık çok yeni bir bebeğim var rabbim bağışlarsa kafanıza takmayın demicem çünküyaşamayan bilemez bu duyguyu ben beklemediğim anda nasıl olduğunu bilmeden hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah herkesin gönlüne göre versin paylaşmak istedim yaşadıklarımı uzun oldu ama inşallah ümit olmuştur herkese kendinizi iyi tanıyın emin olun içinize doğuyor idrarım 1 haftadır sarıydı onada dikkat ettim belirtiyim dedim

Hala bi belirti yok ne hamilelik adina ne regl adina.. 1haftadan fazla zaman kala baslardi gogus agrisi ama tik yok. Yuzumde agrili ve ucu olmayan bi sivilce cikti, regl belirtisi olabilir. 15aylik evliligimizde ilk korunmasiz denememiz, bat9 ama 10gun geciktigim oluyor. Gebelik olmadi ve gec regl olacagim gibi bi his var. Hayirlisi..

Canm daha yeni başlamışsınız rabbim hayırlısını versin bende dün öğrendim hamile olduğumu ve hiç beklemiyordm inşallah istediğiniz gibi olur !!

Canm daha yeni başlamışsınız rabbim hayırlısını versin bende dün öğrendim hamile olduğumu ve hiç beklemiyordm inşallah istediğiniz gibi olur !!
Gozun aydin hayirli olsun :)
Ne bilim cok tuhaf bisey bu. Surekli acaba oldu mu olacak mi diye dusunmek, beklemek stresli ve negatif sonuclanirsa moral bozan bisey. "Takma, dusunme, akisina birak" gibi telkinleri okuyorum birbirinize karsi ama bunu dusunmemek imkansiz gibi geliyor. Hic dusunmesen bile bi hamile ya da bi bebek gorunce 'benim ne zaman olacak' diye dusunmeden edemiyor insan.

Zaten mesajımda söledim takma demicem die insan herşeyi takar oluyorsebepsizce ağlıyosn etrafnda bebek görünce iç geçiriyosn ama kimseye belli etmiyosn ben çok istedim ve herşeyi yaşadım kafama taktım yaşamayan bilemezki !sadece rabbimden isticeksin ben çok dua ettim hergece sabah herzaman dilimde duaydı aktarlardan denemediğim kalmadı işte rabbim zamanı var dedi bekle dedi ve çok zor bekledim çok şükür dün beklemediğim anda öğrendim rabbim seninle birlikte isteyen herkese nasip etsin banada sağlıkla elime almayı nasip etsin inşallah

Canım bugün 8. Gün çatlamadan sonra kan verdim acilde ve sonuç 0 malesef
Yaa hayırlısı inşallah canım
Canım bugün 8. Gün çatlamadan sonra kan verdim acilde ve sonuç 0 malesef
yaa hayırlısı inşallah canım hislerinde yanılmamışsın demekki Rabbim sağlık versin bebiş önümüzdeki aylarda gümbür gümbür gelir inşallah

Kızlar bat 8-10 Ağustos ama bugun nedense tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum resmen. Hepsi psikolojik mı acaba

Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Varsa elinde bi ovulasyon testi yaparmısın nasıl çıkacak merak ettim? Bende gaza geldim pazartesi erken gebelik testi yapayım :)
Canım sağol ben gebelik testini yapmadan önceki akşam yani dün akşam ovülasyon testi yaptım silik çıktı canım hiç koyu değil bu yüzden yok mu acaba diye umutsuzca yaptım gebelik testini de ama böyle çıktı bilmiyorum inşallah sağlıkla gelir gerisi de

Hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin anlatirken bile sanki kendim yasamiscasina sevindim. InsAllah Rabbim istiyen herkese nasip etsin. Vakti degilsede bolca sabrini versin.
Bende oglumda hic bisey kafaya takmamistim herseyi oluruna biraktim forummus bilmemneymis hic bisey girmiordum etmiyordum ve hic beklemiyordum ama Allah verdi. Bu sefee daha farkli herseyi arastiriyorum benimle ayni pozisyonda olanlarla konusmak istiyorum, en ufak bi tuhaflik yada belirti yada kramp yada agri'yi bi yerlere cekiyorum. Kafaya takmamak mumkun degil ya. Illaki aklima geliyor

Allah saglıklıcana kucagına almayı nasip etsin canım darısı basımıza insallah Benimde bugün catlatma iğnesinden sonraki 15 günüm ve adet agrısı gibi agrım var yalnız benim göğüslerde uclarda arada beyazlama oluyor sözde hormon testim yapıldı hersey normal. Nasip bi kac gün bekleyip kan testi yaptırcam bizlerede dua et olurmu

İnanırmısınız bilmiyorum ama ben kocaelinde oturuyorm yuşa hz. Gittim 3 -4 gün önce ağlaya ağlaya dua ettim rabbim kümsenin kucağını boş bırakmasın die benimle birlikte herkese (amin) benim adete yakın bile göğüslerim ağırmazdı ben çok kk de okudum herşeyi araştırdm kendimde hep bir belirti aradm herdefasında hüsran böyle böyle 1,5 yıl öle böle geçti en son rahim filmim kalmıştı çok korkuyodm adete yakın demiyim adete 10 gün falan kala sanki göğüslerim dolgunlaştı gibi ve uçlarım ateş gibi yanıyodu herkeste farklı oluyomuş ama bazı şeyler aynı oluyor sonra uçları kızardı yavaş yavaş ben hergün uçlarına baktım kalınlaştı ve çok hapşırmaya başladm ama aklıma hamilelik gelmedi hiç ne zaman bende çift çizgi görücm die die googlede pozitif gebelik testlerinin görsellerine bakıp ağlardm içim içime sığmazdı 2 gün önce rüyama bi anda çift çizgili gebelik testi geldi yaptm ve bidaha yaptm çok şükür bakalm rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin ama adet gününden bir gün önce ve adet günü yani bugün aşırı ağrım oldu sanki adet olucakmışım gibi akıntım yok mesela yerleşme kanamasıda olmadı şimdilik inşallah işinize yarar bu bilgiler belim ağırmadı baş ağrısıda olmadı ama 1 hafta kala adete beynim bi ara gidip geliyodu onu biliyorm

Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…