- Konu Sahibi zynpzn8989
-
İlk ay üzülmedim ama bu ay dokunsalar ağlıycam kısmet bi oğlum var çok şükür rabbime isyan değil ama insan işte herşey hemen olsun istiyorBenim ablamın hiçbir sebep yokken 5 ay üzerine oldu en yakın arkadaşımın da 8 ay üzerine,benim de 4.ay geçti,5. Deneme olacak ,hala bekliyoruz,bende ilk aylar Allah affetsin isyan noktasına geldim nerdeyse çünkü etrafımda aynı dönemde deneyn herkes o ay hamile kaldı bir ben kalamadım çok üzüldüm çok yıprandım en ufak belirtiyi hamilelik sandım,ama kabullendim her nasip vaktine esirmiş bekliyoruz,sabrımız bol olsun,Allah tez zamanda hePimize nasip etsin inşallahüzme kendini stres çok etkiliyor
canım umutsuzluğa kapılma eczaneden alınan testlerden yaptıysan hemen gözükmüyor beta hcg artında regl tarihi gecikince gözüküyor çoğunda biraz daha bekle benceBat 7 ağustos bugün yaptım yok ikinci ayımdı kısmet değilmiş ağlamak istiyorum ama işteyim olmaması sorun değil ama bi sorun var diye üzülüyorum
Canım moralini bozma lütfen. Malesef korunmayı bıraktığımız gibi hamile kalamıyoruz bir çoğumuz. Benim de ilk bebeğim ilk ay hemen geldi ama sonra kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi de 3 aydır hamile kalamadım. Bakalım bu ay ya nasip...Bat 7 ağustos bugün yaptım yok ikinci ayımdı kısmet değilmiş ağlamak istiyorum ama işteyim olmaması sorun değil ama bi sorun var diye üzülüyorum
Merhaba canım hikayemiz biraz benziyo, tek fark ben 3 aydır korunmuyorum ve henüz hamile kalamadım. Bu ay klomen kullandım ve dün çatlatma iğnem yapıldı. Umarım hamilesindir, göğüs sızlaması önemli bi hamilelik belirtisi. Mutlu haberlerini bekliyoruz :)
Benim kalp atımı alınamadığı için kürtaj oldum ve araştırma yapılmadı. İlk gebelikte olabildiği söylendi. Pıhlaşma sorunum yokmuş onu biliyorum. Klomen bi farklılık yaratmadı vücudumd, çok hafif kasık ağrım oldu o kadar. Yumurtalarım güzel büyüdü ama canım, o yönden faydasını gördümAmin :) düşük sonrası genetik yapıldı ve pıhtılaşma bozukluğum varmış sanırım gebe kalinca igne kullanacağım. Klomenin bir etkisi oldu mu sana hissettigin ?
Şimdiden tebrik edelim o zaman :) yüksek betalara insAllah
Anladim. Bana catlatma ignesi icin gel demedi doktorum. Cinsel perhiz verildi 9 ve 13. Gün arası ama benim adet döngüm kısa 24-25 gün o yüzden yumurtlama gününü kaçırmak istemiyorum ve iki günde bir ilişki düşünüyorum tabi biraz da akışına bırakarak. Sana herhangi bir kısıtlama verildi mi birde kaçıncı gün başladın klomen e :)Benim kalp atımı alınamadığı için kürtaj oldum ve araştırma yapılmadı. İlk gebelikte olabildiği söylendi. Pıhlaşma sorunum yokmuş onu biliyorum. Klomen bi farklılık yaratmadı vücudumd, çok hafif kasık ağrım oldu o kadar. Yumurtalarım güzel büyüdü ama canım, o yönden faydasını gördüm
Ayy inşallah canım adet günümde vermekHamişsin gözün aydın :) kan ver bence
9. Gün canım inşallah sağlıkla vardır sen naptın yarın test yapacaktın amaMaşallah kuzum :) çatlamadan sonra kaçıncı gündü?
İnşallah sağolasın isteyen herkeseŞimdiden tebrik edelim o zaman :) yüksek betalara insAllah
Teşekkür ederim canım:)Tebrik ediyorum canim :)
Teşekkür ederim hepinize :))Oo hayirli olsun gozun aydin :)
Canım bana kısıtlama vermedi doktorum. Dün iğne yaptı, dün ilişki yoktu 36 saat sonra yani bu gece 1 gibi ilişki dedi. Yarın ilişki, sonra bi gün dinlenme sonra yine ilişki. Sonra zaten yumurtlama bitiyo istediğini yapabilirsin dedi. Ama sana perhiz vermesini anlamlı bulmadım. Bence sen en azından gün aşırı ilişkiye gir ki yumurtanın çatlamasını kaçırma canımAnladim. Bana catlatma ignesi icin gel demedi doktorum. Cinsel perhiz verildi 9 ve 13. Gün arası ama benim adet döngüm kısa 24-25 gün o yüzden yumurtlama gününü kaçırmak istemiyorum ve iki günde bir ilişki düşünüyorum tabi biraz da akışına bırakarak. Sana herhangi bir kısıtlama verildi mi birde kaçıncı gün başladın klomen e :)
Klomene adetin 4.günü başladım canım. Günde 2 tane 5 günAnladim. Bana catlatma ignesi icin gel demedi doktorum. Cinsel perhiz verildi 9 ve 13. Gün arası ama benim adet döngüm kısa 24-25 gün o yüzden yumurtlama gününü kaçırmak istemiyorum ve iki günde bir ilişki düşünüyorum tabi biraz da akışına bırakarak. Sana herhangi bir kısıtlama verildi mi birde kaçıncı gün başladın klomen e :)
Canım bana kısıtlama vermedi doktorum. Dün iğne yaptı, dün ilişki yoktu 36 saat sonra yani bu gece 1 gibi ilişki dedi. Yarın ilişki, sonra bi gün dinlenme sonra yine ilişki. Sonra zaten yumurtlama bitiyo istediğini yapabilirsin dedi. Ama sana perhiz vermesini anlamlı bulmadım. Bence sen en azından gün aşırı ilişkiye gir ki yumurtanın çatlamasını kaçırma canım
Ayy inşallah canım adet günümde vermek
9. Gün canım inşallah sağlıkla vardır sen naptın yarın test yapacaktın ama
Bizde yumurtlama gunlerini degerlendirdik canm ama kasiklarm adet olacakmisim gibi agrio. Gebelik zaman cizelgesi olusturdum. Hamile kalacaksam bugünlerde döllenme olmasi gerekiyor. Keske döllenmeden kaynakli olsa :)Selaam :)
Benim takvime gore yumurtlama gunum cars günüydü aslinda ama ben bugun kasiklarimda agri ve batma hissediyorum sanirim bugun catliyorum
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Varsa elinde bi ovulasyon testi yaparmısın nasıl çıkacak merak ettim? Bende gaza geldim pazartesi erken gebelik testi yapayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?