Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk ay üzülmedim ama bu ay dokunsalar ağlıycam kısmet bi oğlum var çok şükür rabbime isyan değil ama insan işte herşey hemen olsun istiyor

Bat 7 ağustos bugün yaptım yok ikinci ayımdı kısmet değilmiş ağlamak istiyorum ama işteyim olmaması sorun değil ama bi sorun var diye üzülüyorum
canım umutsuzluğa kapılma eczaneden alınan testlerden yaptıysan hemen gözükmüyor beta hcg artında regl tarihi gecikince gözüküyor çoğunda biraz daha bekle bence

Bat 7 ağustos bugün yaptım yok ikinci ayımdı kısmet değilmiş ağlamak istiyorum ama işteyim olmaması sorun değil ama bi sorun var diye üzülüyorum
Canım moralini bozma lütfen. Malesef korunmayı bıraktığımız gibi hamile kalamıyoruz bir çoğumuz. Benim de ilk bebeğim ilk ay hemen geldi ama sonra kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi de 3 aydır hamile kalamadım. Bakalım bu ay ya nasip...

Amin :) düşük sonrası genetik yapıldı ve pıhtılaşma bozukluğum varmış sanırım gebe kalinca igne kullanacağım. Klomenin bir etkisi oldu mu sana hissettigin ?

Amin :) düşük sonrası genetik yapıldı ve pıhtılaşma bozukluğum varmış sanırım gebe kalinca igne kullanacağım. Klomenin bir etkisi oldu mu sana hissettigin ?
Benim kalp atımı alınamadığı için kürtaj oldum ve araştırma yapılmadı. İlk gebelikte olabildiği söylendi. Pıhlaşma sorunum yokmuş onu biliyorum. Klomen bi farklılık yaratmadı vücudumd, çok hafif kasık ağrım oldu o kadar. Yumurtalarım güzel büyüdü ama canım, o yönden faydasını gördüm

Anladim. Bana catlatma ignesi icin gel demedi doktorum. Cinsel perhiz verildi 9 ve 13. Gün arası ama benim adet döngüm kısa 24-25 gün o yüzden yumurtlama gününü kaçırmak istemiyorum ve iki günde bir ilişki düşünüyorum tabi biraz da akışına bırakarak. Sana herhangi bir kısıtlama verildi mi birde kaçıncı gün başladın klomen e :)

Canım bana kısıtlama vermedi doktorum. Dün iğne yaptı, dün ilişki yoktu 36 saat sonra yani bu gece 1 gibi ilişki dedi. Yarın ilişki, sonra bi gün dinlenme sonra yine ilişki. Sonra zaten yumurtlama bitiyo istediğini yapabilirsin dedi. Ama sana perhiz vermesini anlamlı bulmadım. Bence sen en azından gün aşırı ilişkiye gir ki yumurtanın çatlamasını kaçırma canım

Klomene adetin 4.günü başladım canım. Günde 2 tane 5 gün

Bende kısıtlama olmadan dediğin gibi 1 gün arayla düşünüyorum. Bakalim 16 ağustos da ne olacak :) burada sohbet ve bilgi alışverişiyle zaman cabuk gecerde güzel haberler veririz birbirimize inşallah :)

Tesekkur ederim hosbuldum
Bende dun ve bugun ovu test yaptim ikiside silik cikti.. yumurtama daha var beklemedeyim. Beklerkende degerlendirme degil keyiflenme

Selaam :)

Benim takvime gore yumurtlama gunum cars günüydü aslinda ama ben bugun kasiklarimda agri ve batma hissediyorum sanirim bugun catliyorum

Ayy inşallah canım adet günümde vermek

9. Gün canım inşallah sağlıkla vardır sen naptın yarın test yapacaktın ama

Canım bugün 8. Gün çatlamadan sonra kan verdim acilde ve sonuç 0 malesef

Selaam :)

Benim takvime gore yumurtlama gunum cars günüydü aslinda ama ben bugun kasiklarimda agri ve batma hissediyorum sanirim bugun catliyorum
Bizde yumurtlama gunlerini degerlendirdik canm ama kasiklarm adet olacakmisim gibi agrio. Gebelik zaman cizelgesi olusturdum. Hamile kalacaksam bugünlerde döllenme olmasi gerekiyor. Keske döllenmeden kaynakli olsa :)

Eki Görüntüle 2175870 Günaydın herkese bat a beş var erken gebelik testi böyle inşallah
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Varsa elinde bi ovulasyon testi yaparmısın nasıl çıkacak merak ettim? Bende gaza geldim pazartesi erken gebelik testi yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…