2018 Ağustos ayında Tüp Bebek düşünenler

Tedaviye hangi merkezde planlıyorsunuz

• Maslak Acıbadem

OY: 5 11,1%
  • Memorial

OY: 3 6,7%
  • Amerikan Hastanesi

OY: 3 6,7%
  • Brüksel Tüp Bebek Merkezi

OY: 1 2,2%
  • Bahçeci

OY: 14 31,1%
  • Diğer

OY: 19 42,2%

• Ankete Katılan
    45
Merhaba bende ağustosta tedaviye başlamayı düşünüyorum. Bugün bayrama denk gelirse dedim embriyoloğa. Biz bayramda da burdayız işlemlerinizde bir aksama olmaz dedi
Merhaba, evet tüp bebek işlemlerinde aksama olmuyor. Öyle de olması gerekiyor zaten, ilaç dozları, yumurta gelişimlerinin takibi vs için. Sizinde tedaviniz hayırlı olsun... Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah...

Selam arkadaşlar, nasipse ben de Çarşamba günü tedaviye başlıyorum .. benim öncesinde 1 başarısız asilamam ve 1 iptal olan tedavim var devlette.. asilamamda yumurtam önce çatladi,çatlatma iğnesi kullanmadan..2. için olan tedavide de yumurtalar büyümedi iptal edildi..
Biz yaklaşık 4 yıldır istiyoruz,ama ilk tedavimiz olacak.. daha önce eşimde sorun vardı,şimdi onun değerleri normal değerlere ulaştı fakat benim amh yasitlarima göre düşük 1,31.. inşallah doktorumuz çok olumlu konuştu.. adetin 3.gunu yani carsamba ya Bismillah diyip başlıyoruz..
Hepimizin tedavisi hayırli olsun inşallah,benim inancım yüksek..Rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguyu..

Selam arkadaşlar, nasipse ben de Çarşamba günü tedaviye başlıyorum .. benim öncesinde 1 başarısız asilamam ve 1 iptal olan tedavim var devlette.. asilamamda yumurtam önce çatladi,çatlatma iğnesi kullanmadan..2. için olan tedavide de yumurtalar büyümedi iptal edildi..
Biz yaklaşık 4 yıldır istiyoruz,ama ilk tedavimiz olacak.. daha önce eşimde sorun vardı,şimdi onun değerleri normal değerlere ulaştı fakat benim amh yasitlarima göre düşük 1,31.. inşallah doktorumuz çok olumlu konuştu.. adetin 3.gunu yani carsamba ya Bismillah diyip başlıyoruz..
Hepimizin tedavisi hayırli olsun inşallah,benim inancım yüksek..Rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguyu..
@demircemre01 günaydın arkadaşım... Pozitif duygularla başlıyoruz tedaviye... Ne güzel:KK54: inanç bu süreçte gerçekten çok değerli. Her birimiz burada güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah. Tedavin hayırlı olsun seninde. Birşey kalmamış, yarın büyük gün senin içinde, Allah zorumuzu kolay etsin inşallah:dua: Bu arada sen hangi hastanede tedaviye başlıyorsun?

Canım merhaba, iyiyim ben. Regl günümü bekliyorum tedaviye başlamak için. Ooo sürecin büyük kısmunı atlatmışsın. Opu işleminde kolaycacık biter ve sonuçlar yüzümüzü güldürür inşallah:dua: Gelişmelerden haberdar etmeyi unutma. Çarşamba günü dualarım seninle...
ederim canım teşekkür ederim duan için şimdiden :KK200:
regl ne zaman senin ?

@demircemre01 günaydın arkadaşım... Pozitif duygularla başlıyoruz tedaviye... Ne güzel:KK54: inanç bu süreçte gerçekten çok değerli. Her birimiz burada güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah. Tedavin hayırlı olsun seninde. Birşey kalmamış, yarın büyük gün senin içinde, Allah zorumuzu kolay etsin inşallah:dua: Bu arada sen hangi hastanede tedaviye başlıyorsun?

günaydın canım..

Allah razı olsun,inşallah dediğin gibi burada güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur bize de..

ben bursada yaşıyorum canım, pembe mavi hastanesi lale hanım da tedavime başlıyorum..

aslında aklımda bir iki merkez daha vardı ama öyle çok ısındıki içim doktora,ordaki hemşirelere..

bir de adetim hayatımda ilk defa 8-9 gün erken geldi.. en son iptal olan tedavimden dolayıymış.. benim amacım dün sadece ön görüşme yapmaktı.. ama doktor içimize sinince başlamaya karar verdik.. nasibimiz böyleymiş,inşallah sonucumuz da güzel olur..

@demircemre01 Ben de eşimin işi dolayısıyla Bursa'ya taşınıyorum yakında, İstanbul Bursa arası gidip geleceğim.
Bursa hakkında çok bilgim yok ama bahsettiğin hastaneyi biliyorum... Bence sonucu da yüzünü güldürecek, kendiliğinden birden gelişmiş herşey :KK66: Doktorunu sevmen, bir an önce tedaviye başlıyor olman vs. hepsi... Bence güzel olacak :dua::KK68:

@demircemre01 bu arada sen çalışıyor musun?

evet canım çalışıyorum, hatta hem çalışıyorum hem de mali müşavirlik stajımı tamamlıyorum..

ben de çalıştığımdan dolayı tedaviye kendi ilimde başlamak istedim.. yoksa İstanbul u çok söylediler bana ama.. biraz da kaderciyim açıkçası.. Rabbim nasip edecekse yer mekan farketmez.. bizim nasibimizde burası varmış demekki..

sen nerde tedavi görüyorsun ?

evet canım çalışıyorum, hatta hem çalışıyorum hem de mali müşavirlik stajımı tamamlıyorum..

ben de çalıştığımdan dolayı tedaviye kendi ilimde başlamak istedim.. yoksa İstanbul u çok söylediler bana ama.. biraz da kaderciyim açıkçası.. Rabbim nasip edecekse yer mekan farketmez.. bizim nasibimizde burası varmış demekki..

sen nerde tedavi görüyorsun ?

Bence çokta iyi yapıyorsun, bu süreçte kafası dolu olunca insan takılıp kalmıyor en azından...
Düşünmeye çok zamanın kalmaz:p
Doğru nasip herşey, olacağı varsa olur. Ben detaycı biriyim sadece, Rabbim kimi ya da neyi vesile kıldıysa onunla karşılaştırsın inşallah...:dua:
Benim geçtiğimiz sene bir tüp bebek tedavim oldu ilk iki transfer olumsuz sonuçlandı, 3.transferde hamile kaldım ama
7-8 haftalıkken düşük oldu ve kürtaj yaptılar:KK43:
Bu kez yani 2.tüp bebek tedavim olacak, birçok merkez ve doktorla görüştüm.
İçime Acıbadem Maslak hastanesi ve doktor olarak Bülent Tıraş sindi.
Nasip olursa bende orada başlayacağım.

Bence çokta iyi yapıyorsun, bu süreçte kafası dolu olunca insan takılıp kalmıyor en azından...
Düşünmeye çok zamanın kalmaz:p
Doğru nasip herşey, olacağı varsa olur. Ben detaycı biriyim sadece, Rabbim kimi ya da neyi vesile kıldıysa onunla karşılaştırsın inşallah...:dua:
Benim geçtiğimiz sene bir tüp bebek tedavim oldu ilk iki transfer olumsuz sonuçlandı, 3.transferde hamile kaldım ama
7-8 haftalıkken düşük oldu ve kürtaj yaptılar:KK43:
Bu kez yani 2.tüp bebek tedavim olacak, birçok merkez ve doktorla görüştüm.
İçime Acıbadem Maslak hastanesi ve doktor olarak Bülent Tıraş sindi.
Nasip olursa bende orada başlayacağım.

Rabbim inşallah bu kez yüzünü güldürsün senin de..

içine sinen bir merkez bulmuşsun sen de ne güzel..o en önemlisi bence.. başladığımız kuruma tam anlamıyla güvenmemiz gerek.. yani yapılan her işlemden sonra acaba doğru mu yanlış mı düşüncesi çok bunaltıcı..

ben sırf raporum çıksın diye üniversitede tedaviye başladım..psikolojimi tam anlamıyla mahfettiler.. ilk aşılamamda gayet normal büyürken yumurtalarım bir anda dozu yükselttiler cuma günü kontolümde.. bu sefer cumartesi bir sancı ,pazartesi kontrole gittiğimde apar topar aşılamaya aldılar eşime çağırdırdılar.. meğer benim yumurta çoktan çatlamış kaybolmuş bile.. boşu boşuna aşılama yaptılar yani..

ikinci aşılamamda da önce 3 gün ilaç kullandırdılar,sonrasında iğne.. baktılar yumurtalarda hiç gelişme yok bu kez dozu yükselttiler baya ve tüp bebeğe dönebiliriz dediler.. son kontrolde de yumurtaların büyümüyor diye tedaviyi iptal edip tüp bebek sırasına girmemi söylediler ,hatta rezervimin çok düşük olduğunu ve eğer tüp bebek için ordaki sırayı beklersem rezervimin iyice azalacağını söylediler.. tabi ben alt üst oldum..benim amacım zaten ordan raporu alıp dışarda yaptırmaktı.

ama dediğim gibi nasibimizde bunları yaşamak varmış,şimdi inşallah hayırlı sonuçlar alırız..

Rabbim inşallah bu kez yüzünü güldürsün senin de..

içine sinen bir merkez bulmuşsun sen de ne güzel..o en önemlisi bence.. başladığımız kuruma tam anlamıyla güvenmemiz gerek.. yani yapılan her işlemden sonra acaba doğru mu yanlış mı düşüncesi çok bunaltıcı..

ben sırf raporum çıksın diye üniversitede tedaviye başladım..psikolojimi tam anlamıyla mahfettiler.. ilk aşılamamda gayet normal büyürken yumurtalarım bir anda dozu yükselttiler cuma günü kontolümde.. bu sefer cumartesi bir sancı ,pazartesi kontrole gittiğimde apar topar aşılamaya aldılar eşime çağırdırdılar.. meğer benim yumurta çoktan çatlamış kaybolmuş bile.. boşu boşuna aşılama yaptılar yani..

ikinci aşılamamda da önce 3 gün ilaç kullandırdılar,sonrasında iğne.. baktılar yumurtalarda hiç gelişme yok bu kez dozu yükselttiler baya ve tüp bebeğe dönebiliriz dediler.. son kontrolde de yumurtaların büyümüyor diye tedaviyi iptal edip tüp bebek sırasına girmemi söylediler ,hatta rezervimin çok düşük olduğunu ve eğer tüp bebek için ordaki sırayı beklersem rezervimin iyice azalacağını söylediler.. tabi ben alt üst oldum..benim amacım zaten ordan raporu alıp dışarda yaptırmaktı.

ama dediğim gibi nasibimizde bunları yaşamak varmış,şimdi inşallah hayırlı sonuçlar alırız..
Canım, okurken ben sinir oldum tüm bu saçmalıklara, ihmallere...
Biz bu yola çıkarken, maddi ve manevi bir sürü duruma katlanıyoruz...
İnsanlar nasıl bu kadar bencil, beceriksiz ve de en önemlisi vicdan yoksunu olabiliyorlar anlayamıyorum gerçekten...:sinirli:

İlk tedavimde yaşadığım bir sürü saçma sapan şeyler oldu benimde, neyse yaşadığımız tüm olumsuzluklar geride kalsın...
Önümüze bakalım, herşey güzel ve kolay olsun senin, benim ve bu yola çıkan herkes için...:dua:
Heyecanı, endişe, belirsizlik ve dahası için aklından geçenleri ve yaşadıklarını paylaşabilecek insanların olması da umut veriyor insana, cesaret veriyor...

Güzel günler bizi bekler...:dua::KK66::KK5:

Merhaba arkadaşlar tüp bebek ilacına ihtiyacı olan varmı elimde 2 kutu gonal f 3 kutu cetrotide var uygun fiyattan vermeyi düşünüyorm.
G Gulsah8488 sağlıkla kucağına almanı dilerim bebeğini...
Ben henüz tedaviye başlamadığım için hangi ilaçların kullanılacağını bilmiyorum.
Ama çok güzel düşünmüşsün, ihtiyacı olan bir arkadaşımız varsa çok iyi olur.
Bu ilaçların maliyeti oldukça yüksek...

Canım merhaba,nasılsın?
Tedaviye dün başladın yanlış hatırlamıyorsam...
Nasıl gidiyor, iğneler vs.

Thelittleprince Thelittleprince canım merhaba
nasılsın nasıl gidiyor ?
ben çarşamba günü opu olacağım inşallah
ondan sonrası da emriyoları bekleyeceğiz
inşallah yumurtalar sağlıklı çıkarsa
Svltr Svltr OPU olacaktın sende, dün aklımdaydı ama bir türlü siteye girip yazma fırsatım olmadı...
Sen nasılsın? Nasıl geçti Opu işlemin. Ağrın falan oldu mu?

Canım merhaba,nasılsın?
Tedaviye dün başladın yanlış hatırlamıyorsam...
Nasıl gidiyor, iğneler vs.

Teşekkur ederim,iyiyim sen nasilsin ?
Evet dün başladım ignelere , gonal f e alışiktim ama menogon biraz can yakıcı geldi ama ne yapalım katlanicaz

Benim d vitaminim dusukmus onun için ilaç verdi,bir de biraz prolaktinim yükselmiş onun için de dostinex verdi 2 adet..
Eşimle ikimize antibiyotik verdi 3 gunluk,bir de bana mantar ilacı.. bunlar önlem amacliymis..

Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize,süreç oldukça zorlu..

Svltr Svltr OPU olacaktın sende, dün aklımdaydı ama bir türlü siteye girip yazma fırsatım olmadı...
Sen nasılsın? Nasıl geçti Opu işlemin. Ağrın falan oldu mu?
oldum canım opu
sonrasında ağrım oldu dün
bugün daha hafif ama var
3 yumurta alınmıştı
1 i döllenmiş bekleyeceğiz onu
bakalım nasip artık

X