- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.928
Sen istanbuldamisin canım ne kadar ödedinBilgim yok canım ben özelde yaptiriyorum.Allah isini rast getirsin
Anestezi neden ? Asilamada anestezimi oluyorİstanbul beylikduzu medicana da yaptirdim ben. Asilama 1.600 anestezi 500 tl tabi bide ilaclar...
Gerçekten mi ay bende eskisehir e yakınım bu ay adet olursam aşılama yı ümitte yaptırıyim o zamanEskişehir deyim canlar ümit hastanesine yaptırdım.360lira aşılama ilaçlar ve sperm yıkama 460 lirada onlar 820lira tuttu..
Peki memnun kaldinmi canım hangi doktora yaptırdın sonuç ne hamilemisin çok soru sordum ama gerçek çok önemli benim içinEskişehir deyim canlar ümit hastanesine yaptırdım.360lira aşılama ilaçlar ve sperm yıkama 460 lirada onlar 820lira tuttu..
Benim doktorun sebahattin akyil ne bileyim memnunum aslında tecrübeli bi doktor.ama beni öyle zirtpirt cagirmadi bi adetin 3gunu gidiyordum bi 14gunu yumurtalar oluşmuşsa çatlatma iğnesi yapıyordu.iletişimi iyi güler yüzlü. Ama aralarda çağırıp takip etmedi pek.ttanser bey var oda çok iyi mesut bey var oda iyi nasip kısmet isi.bide konisinin iyi anlaştığı doktorla bazen senin frekansın tutmaya biliyor.ama eğer bu aşılamak tutmazsa tanser beye gitcem ondada tutmazsa mesut beye gezicem yani :)Peki memnun kaldinmi canım hangi doktora yaptırdın sonuç ne hamilemisin çok soru sordum ama gerçek çok önemli benim için
İnşallah hamilesindir canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için birazda ben arastiriyim doktorları bunlardan içime sinene giderim bu ayda adet olursam 3. Günü tedaviye başlarız inşallahBenim doktorun sebahattin akyil ne bileyim memnunum aslında tecrübeli bi doktor.ama beni öyle zirtpirt cagirmadi bi adetin 3gunu gidiyordum bi 14gunu yumurtalar oluşmuşsa çatlatma iğnesi yapıyordu.iletişimi iyi güler yüzlü. Ama aralarda çağırıp takip etmedi pek.ttanser bey var oda çok iyi mesut bey var oda iyi nasip kısmet isi.bide konisinin iyi anlaştığı doktorla bazen senin frekansın tutmaya biliyor.ama eğer bu aşılamak tutmazsa tanser beye gitcem ondada tutmazsa mesut beye gezicem yani :)
Amin canım inşallah. Rica ederim.Allah kolaylık versin dileyen tüm kadınlara annelik duygusunu tattirsin inşallahİnşallah hamilesindir canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için birazda ben arastiriyim doktorları bunlardan içime sinene giderim bu ayda adet olursam 3. Günü tedaviye başlarız inşallah
Aminn canım inşallahAmin canım inşallah. Rica ederim.Allah kolaylık versin dileyen tüm kadınlara annelik duygusunu tattirsin inşallah
Ben ankarada özelde yaptırdım aşılamayı 900 tl ye yaptırdımEvet kizlar bende merak ettim asilama fiyatini. Ozelde yaptiranlar rakamlardan bahsederse sevinirim.
Bende özelde yaptırdım 900 aşılama + mikroçipli 500 ilacları dr rapor çıkarttıEvet kizlar bende merak ettim asilama fiyatini. Ozelde yaptiranlar rakamlardan bahsederse sevinirim.
Aleykum selam canım.hayırlı olsun Rabbim inşallah yüzünü güldürürSelamün aleyküm kızlar bende dün kandil günü 2. aşılamamı oldum bu defa farklıydı dr mikroçipli uygulayacağız dedi mikroçipli aşılama oldu yani. 15. Gün sonra sonucu öğreneceğiz inş hepimiz için hayırlısı olur
Hayirlisi olsun canim ins tutmustur. Allah gonlundekini versin. Mikrocipli nasil oluyomus?Bende özelde yaptırdım 900 aşılama + mikroçipli 500 ilacları dr rapor çıkarttı
benm de nısan ayında ılk asılamam mıkrocıplıydı canım tutmadı. ıkıncıyı yaptırıcam tedavıye basladımHayirlisi olsun canim ins tutmustur. Allah gonlundekini versin. Mikrocipli nasil oluyomus?