Hadi inşaallah olumlu gider canım herşey.ilk asilamanmi olacak?Bende dün çatlama iğnesi vuruldum yarın aşılamam yapılacak inşallah cok heyecanlıyım :)
Evet ilk aşılamam zaten onun için heyecanlıyım dahaçok.Hadi inşaallah olumlu gider canım herşey.ilk asilamanmi olacak?
Rabbim kolaylık versin yarin banada yaz canım salıda benim ki olacak ilk.kaç yumosun var boyutları nasıl?Evet ilk aşılamam zaten onun için heyecanlıyım dahaçok.
Aminnn canım.inşallah su mübarek günlerde Rabbim dualarimizi kabul etsin bize hayırlı evlatlar versin canım.Kıxlar ben yeni üye oldum benimde yarın ilk aşılamam olacak dua edelim birbirimize Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Geldim canim topigine hayirli olsun.Kizlarrr yarin yumoslara bakılıp çatlatmak ignem vurulacak heyecan tavandaaa
Uğurlu olsun ablam yasa :) sen bu ayda çatlatmak iğnesi yaptircam demi ?aşılamaya gecmiyon dahaGeldim canim topigine hayirli olsun.
Bende dün çatlama iğnesi vuruldum yarın aşılamam yapılacak inşallah cok heyecanlıyım :)
Bu son diye konustuk. Ins tutarda asilamaya gerek kalmaz. sizlerin deneyimleri onemli. takip ediyorum sevgiler kusum. Kalbim Seninle. Ben bu guzel haberi biliyorsun ilk senden alacagimiza inaniyorum. Ins da oyle olacak. Bugun dr ne diyecek gozum sende yaz.Uğurlu olsun ablam yasa :) sen bu ayda çatlatmak iğnesi yaptircam demi ?aşılamaya gecmiyon daha
İnşallah gerek kalmaz abla buay tutar inşallah senin bebisin de. aşılama sureci yaşayanların deneyimine bakarsan biraz daha stres dolu bi süreç.Dr konuştum randevuyu bekleme erken gel dedi.ben gidiyorum yani.haberlesiriz gelince.Rabbim tüm isteyenlere versin inşallahBu son diye konustuk. Ins tutarda asilamaya gerek kalmaz. sizlerin deneyimleri onemli. takip ediyorum sevgiler kusum. Kalbim Seninle. Ben bu guzel haberi biliyorsun ilk senden alacagimiza inaniyorum. Ins da oyle olacak. Bugun dr ne diyecek gozum sende yaz.
Rabbim ol dedi mi oldurur sonuçta tek sperm yumurtayı doluyor.inşallah ilk güzel haberi senden alırız canımMerhaba kızlar ,4 mayısta ilk aşılamamı oldum.3 yıldır o eksik bu eksik doktor değiştir yumurtalıkları dinlendir derken ancak aşılamaya geçebildim. eşimin yıkanmış spermleri 3milyon kadardı androlog biraz umutsuz baktı ama veren Allah tabii.bende hafif pko var ama adetim düzenli.eşimde sperm şekil bozukluğu ve sayısındada düşme var rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah.Heyecanla ayın 16sını bekliyorum umarım mayıs ayı aşılama anneleri ayı olur hepimiz göbüşleri dolar ...
inşallah canım hepimiz pozitifleri görürüz :) .Rabbim ol dedi mi oldurur sonuçta tek sperm yumurtayı doluyor.inşallah ilk güzel haberi senden alırız canım
Amin canim haberlerini bekliyoruzİnşallah gerek kalmaz abla buay tutar inşallah senin bebisin de. aşılama sureci yaşayanların deneyimine bakarsan biraz daha stres dolu bi süreç.Dr konuştum randevuyu bekleme erken gel dedi.ben gidiyorum yani.haberlesiriz gelince.Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
Canım bende aynı senin gibiyim 11 gibi sşılamam yapılacak bugün çok heyecanlıyım sonuçlarımızı paylaşalım Allahım yardımcımız olsun
Bende bugün 11 de aşılamamı oldum şimdi heyecanlı bekleyişe geçtim:) sen ne yaptın canım
Sürekli ve aşırı ağrım yok sadrce oturup kalkarken kasıklarımda bi ağrı oluyor okadar. İlaçta verdimi doktorun? Bana sabah akşam kullanmaya bi ilaç verdi.Aynen bende 12 de yaptırdım bekliyorum
Kasıklarımda çok ağrı var sendede oluyo mu