- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
kalıtelı spermlerı yuzduruyyo kalıtesızlerı almıyo. youtbue de vıdeosu var bakmak ıstersen mıkro cıp asılama dıyeydı sanırımbenm de nısan ayında ılk asılamam mıkrocıplıydı canım tutmadı. ıkıncıyı yaptırıcam tedavıye basladım
Hadi yaaa. Ins bu defa tutar canim. Allah hepimize yasatsin annelik duygusunubenm de nısan ayında ılk asılamam mıkrocıplıydı canım tutmadı. ıkıncıyı yaptırıcam tedavıye basladım
Cok tsk hemen bakayimkalıtelı spermlerı yuzduruyyo kalıtesızlerı almıyo. youtbue de vıdeosu var bakmak ıstersen mıkro cıp asılama dıyeydı sanırım
amin nasıp bakalım 10 gun sonra felan yaptırırım bende asılamayı.yumurtalarım buyurse:)Hadi yaaa. Ins bu defa tutar canim. Allah hepimize yasatsin annelik duygusunu
Allah seni emiBize takan takana anasini satayim. Bide cip taksinlar olsun bitsin. Arkamizada bir teneke baglasinlar yururken ses cikarankrize girdim
Hadi hayırlı sonuçlar olsun canım Rabbim gönlüne gore versinkızlar merhaba.ben nısan ayında yaptırdım ılk asılamamı tutmadı.ıkıncı asılama ıcın tedavılere basladım klomen verdı.haftaya kontrolum var. doktor normalde kıst olusabılıyor asılamadan sonra dedı eger kıst varsa bu ay yapmayız dedı.lakın baktı kıst cıkmadı o yuzden bu ay tedavı surecı baslıyo
Canim ya buyur onlar ins allah gonlundekini verir diyorumamin nasıp bakalım 10 gun sonra felan yaptırırım bende asılamayı.yumurtalarım buyurse:)
Ayy ne yapayim yaAllah seni emine guldum abla ya ah bu kadınların derdi hic bitmiyor takan takana
Çok iyiydi ama.bende duymuştum okumuştum cipliyi tıpta çareler tukenmiyor iste.Ayy ne yapayim yachip mip diyince icime seytan kacti
Ne yapalim yaa birazda gulelim. hep dert hep dert. Iyiymis o yontem evet. Pazartesi gidicem catlatma vurulacak. Buda olmazsa bakalim obur ay ne yapacakÇok iyiydi ama.bende duymuştum okumuştum cipliyi tıpta çareler tukenmiyor iste.
İnşallah gerek kalmaz abla.bu ay hamile kalırsın inşallah.yoksa cip mip ugrasicazNe yapalim yaa birazda gulelim. hep dert hep dert. Iyiymis o yontem evet. Pazartesi gidicem catlatma vurulacak. Buda olmazsa bakalim obur ay ne yapacak
Amin insallah canim saolAleykum selam canım.hayırlı olsun Rabbim inşallah yüzünü güldürür
İns canim saol. Erkeğin verdi spermlerin en iyilerini en hizlilarini ve kalitelilerini seçip uygulamakmış canım benimde bildiğim kadarıyla. dr bana gonalf iğne kullandırdı klomen filan öncesinde kullandımHayirlisi olsun canim ins tutmustur. Allah gonlundekini versin. Mikrocipli nasil oluyomus?
Canım benim eşimin de spermlerinde sıkıntı var mikrocipli için fazladan ucretmi aliyorlarAmin insallah canim saol
İns canim saol. Erkeğin verdi spermlerin en iyilerini en hizlilarini ve kalitelilerini seçip uygulamakmış canım benimde bildiğim kadarıyla. dr bana gonalf iğne kullandırdı klomen filan öncesinde kullandım
Aşılama ücretinden ayrı mikroçip için 500 tl verdik canım ama dr 5 milyonun altındakilere uygulamıyormuş öyle dediCanım benim eşimin de spermlerinde sıkıntı var mikrocipli için fazladan ucretmi aliyorlar
Hayırlısı olsun canım hakkımızda benimde ikinci aşılamam dün oldu.Merhabalar bende ilk aşılamadan negatif sonuç almış birisi olarak bugün itibariyle İkinci aşılamama başladım hayırlısı Allah'tan inşallah bu sefer yüzümüz güler
Âmin canım inşallah hadi ilk güzel haber senden gelsin o zamanHayırlısı olsun canım hakkımızda benimde ikinci aşılamam dün oldu.
İnsallah canim.Rabbim ikincisinde muradını versinMerhabalar bende ilk aşılamadan negatif sonuç almış birisi olarak bugün itibariyle İkinci aşılamama başladım hayırlısı Allah'tan inşallah bu sefer yüzümüz güler
Kasım da 24 milyon du keciboynuzu kürü yaptım ilaçlar içirdim şuan nasıldır bilmiyorum ama istesek bizde yaparlar demekki tüp bebek merkezinde mi yapıyorlar acaba bizim düşündüğümüz hastane çok büyük bir hastane değilde heryerde yaparlarmiAşılama ücretinden ayrı mikroçip için 500 tl verdik canım ama dr 5 milyonun altındakilere uygulamıyormuş öyle dedi