bugunCanim ne yaptin? Merak ettik seni
Şimdi sanırım histeroskpi olup tüp bebeğe geçiş yapicamBen bugun net sonucumu aldım maalesef negatif
bugun
Hayırlısı böyleymiş demek ki canım üzülme : ( Allah gönlüne göre versinŞimdi sanırım histeroskpi olup tüp bebeğe geçiş yapicam
Canim yaaa insallah sendedir. Bizede umut olursun. Bu bir surecse hepimiz bu yolda birer yolcuyuz. Sizlerde benim yol arkadaslarim. Allah hepimizin yuzune baksin. Hepimizin hayali demiyeyim emegi bosa cikmasin. SevgilerCanım ya hiç güleceğim yoktuAllah kimseyi zor durumda bırakmasın gerçekten maddi manevi çok yıpratıcı bu süreçler ev kredisi ödüyoruz benimde ailem destek oluyo sağolsunlar.
13.günüm bitecek pazartesi kan vericem bilmiyorum hiç belirti gibi bişey yok ilk aşılamam da 12. Günden itibaren leke gelmeye başlamıştı jelle karışık sonra 16. Gün adet olmuştum henüz bunda öyle bişey olmadı hayırlısı bakalım
Ay canim neresi aceba bana bi ogren ne olur ya. Aceba gelecek tup bebek merkezimi. Yada hastanemiAbla eğer imkânın varsa tüp bebek yaptir bence de.benim bi akrabam konyadan antalyaya gitti hususi.tüp bebek için.su an 5aylik hamile.abimde sperm sayisi azdı gelinin de yumurtalıkta sorun vardı.bi kere konyada yaptırdılar tüp bebek olmadı.sonra antalya da duymuşlar iyi bi doktor ama adini bilmiyorum orada yaptırdılar.iyice bi araştır.adini ogrenirsem yazayım ben sana
Dur bi belki bozuk test belki erken cikmayabilir. Pazartesi kanda en iyisi cikar. Regl olmadin sonuctaBende erken gebelik testi yapayım sabah diyorum bakalım ne çıkacak 14.gün varsa çıkar herhalde silik çizgi de olsa
Antalya memorial canim. Tonguc bey var orda onla gorustum. Raporu nerden nasil cikaricam bilginiz varmi. Sartlari neler. O zaman ozelde indirimlimi oluyoNereye gittinz dr ?raporla 5000 falan oluyo tüp bebek
Cnm kanda dogrru sonuc alirsin istersen kan testi yaptirEvet malesef yine olmadı14.günüm erken gebelik testlerinden yaptım negatif
Canim bide adet gunun ne zaman hecti mi gecmeden yapma gebelik testi.Cnm kanda dogrru sonuc alirsin istersen kan testi yaptir
8nde mi adet olucaksin.ben 6snda olicam beklicem kan testi yaptirmicam 6sina kadarAdetime daha 4 gün var ama bilmiyorum Bence yok ya olmadı yarın kan verecektim şimdi adetimi bekleyim diyorum nasıl olsa olcam bi Kaç güne
Evet canım 8i günüm ama ben güne bağlı değilde ignelere göre adet olacağımı düşünüyorum çünkü ilk aşılamam da adetim 3 gün geçince oldum çünkü aşılamam geç olmuştu bunda erken oldu yani günümden önce olucak bence adetim8nde mi adet olucaksin.ben 6snda olicam beklicem kan testi yaptirmicam 6sina kadar
Abla kepez ilçesinde bi tüp bebek merkeziymiş.detaylı bilgiyi yarin ogrenicem.dedim ya bizimkiler iyi bi yer diye konyadan kalkıp gittiler oraya.net bilgi veririm inşallah yarin hayırlı gecelerAy canim neresi aceba bana bi ogren ne olur ya. Aceba gelecek tup bebek merkezimi. Yada hastanemi
İdrar testi yapmayın kızlar ya.dollenen yumurtanin rahime ulasip tutunmasi 6-9gunu buluyormus oyle okumustum.kırmızılar gelmedikce umut kesilmez .14.gun ve gebelim testi yaptim negatif cikti.bu ay da olmadi sanirsam. Erken mi yaptim bilemedim. 6haziran adet olucam beklioyrim
Kepezde antalya tup bebek mi? Orda kemal bey varmis onun methini duydum bugun. Bi musterim 11 yillik evliymis bugun konu acildi konustuk. Kadin 5. Tup bebekte tutturmusAbla kepez ilçesinde bi tüp bebek merkeziymiş.detaylı bilgiyi yarin ogrenicem.dedim ya bizimkiler iyi bi yer diye konyadan kalkıp gittiler oraya.net bilgi veririm inşallah yarin hayırlı geceler
Yarin ogrenicem abla.ayrıntılı.bence de aşılamaya uğraşma.darilmada yas ilerlemiş.aşılamaya vereceğin ikibin küsuru tüp bebek için kullan. Hem ihtimal düşük demistiler diğer doktorlar ama bu doktor yüzde 70 tutar demiş.iki tane embriyo koymuşlar teki tutundu.inşallah Rabbim sanada hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin.Kepezde antalya tup bebek mi? Orda kemal bey varmis onun methini duydum bugun. Bi musterim 11 yillik evliymis bugun konu acildi konustuk. Kadin 5. Tup bebekte tutturmusdiyorki yaptirmadigim baktirmadigim kimse kalmadi. En son 5. Tup bebegi o kepezde antalya tup bebek merkezinde kemal bey varmis onda tutturmus. Muhakkak ona git dedi. Asilamayi dusunme dedi. Direk tupe gec diyor. Canim yaaa cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin. Insallah dr adinida bulursan cok sevinirim.
Insallah sendedir canim14.gun ve gebelim testi yaptim negatif cikti.bu ay da olmadi sanirsam. Erken mi yaptim bilemedim. 6haziran adet olucam beklioyrim