Kizlar bugun dr a gittim. Bana direk tup bebek oneriyor doktorum. Cunki asilama demek bu catlatma tedavisinden % 5 , % 8 daha fazla sans demek. Yani cokta buyuk bir fark yok diyor. % 25 yada 30 larda en fazla asilama orani diyor. Dolayisi ile sen cok stres yapiyorsun zaman kaybetmek istemiyorsun. Simdi olmazsa yine asilama masraf tekrar tekrar yapma direk tup bebege gir sansin asilamaya gore 3 kat daha fazla dedi. Tup bebek uzmanina yonlendirdi beni. Oda diyorki aslinda asilama hep tartisma konusudur bizler arasinda cunki orani catlatmaya gore cok da buyuk bir fark gostermiyor. Sizinde yasinizdan dolayi zaman kaybetmemek adina tup oneriyoruz. Oda asilamaya gore tup bebegin 3 kati sans oldugunu ama onunda % 40 larda oldugunu soyledi. Ancak ben bugun regl 3. Gunundeyim. tup bebekge 2 yada 3. en gec 5. Gun baslanirmis. Ama bes de emin olamiyorlarmis muayene ederek karar veriyorlarmis. Doktorum dediki sana bu ay klomen yazayim. bu ay hem dinlen hem karar ver esinle gorus. Diger aya uygun gunde ne istiyorsan ona gore hareket ederiz. Bu arada tup bebek maliyeti 5.500 , 6.000 bin lira civari, ilaclarda 1500 tutar dedi. 8.000 i bulur dedi. 9.000 u bulur bence.